Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

+ Reply to Thread
Page 2 of 33 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 652

Thread: ConsoleGames.ro website news

1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Cine ajunsese la level 100 ?!?
    Tu, cine altcineva ?

2. #22 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    De la atata spam iti dai seama,nu?

3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    - scazut numarul de news-uri de pe homepage... sa fie un pic mai compacta pagina si mai usor de incarcat.
    - am marit numarul de tag-uri si modificat problema cu x360 = xbox 360 si xbox360 = xbox 360. In felul acesta va exista un singur thread chiar daca userul introduce gresit
    - activat pagina de Maps (google maps) unde sper sa ne putem vedea frumusel pe harta (ajuta si la intalnirile intre forumisti). E foarte simplu sa zici "intra pe Console Games Forum si vezi ca sunt in Militari
    - am modificat automerge-ul sa intre in actiune la 12 ore dupa ultimul post (fata de 24 ore inainte). Also, am scos mesajul acela cu "Automerged Doublepost" pentru ca era annoying.

4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Acum aveti inca o functie care sa va ajute sa cautati mai rapid. Intr-un forum puteti bifa acum "Search titles only" din popup-ul Search this forum (as in screenshot). Hope it helps.
    Attached Images Attached Images 2008-10-27_013527.png

5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, avem un nou header (after all) si am decis sa activez si style-ul mai luminos (care e in teste de mult prea mult timp din pacate). Astept opiniile voastre si mentionez ca headerul sigur se va schimba (vom adauga/scoate personaje).

Pentru a alege noul style, aveti un droplist jos in pagina, sau in User CP - Edit Options - Forum skin - Console Games Light Style. Sper ca va place.

6. #26 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Love the Header, not so much the Console Games Light Style! M-am invatat cu negrul...

Oricum, 10x!

7. #27 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Well, avem un nou header (after all) si am decis sa activez si style-ul mai luminos (care e in teste de mult prea mult timp din pacate). Astept opiniile voastre si mentionez ca headerul sigur se va schimba (vom adauga/scoate personaje).
    E prea copilaresc,parca e un anime site.Tot ce e dupa logo-ul CG strica total skin-ul asta negru care da "clasa" forumului.So slick n clean...y'know ? ..and then comes the anime.

Ha,chiar ca e "lighter" skin...speram la un albastru deschis,e mai OK negru decat gri.

8. #28 SP
    Designer crisstine's Avatar
    Mie imi placea mai mult cu header-ul care era inainte....

9. #29 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Dragut logo-ul, dar MULT prea multe personaje

10. #30 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    No offence, dar sunt prea multe personaje pe header.. e prea incarcat

11. #31 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Prea incarcat, dar o schimbare este oricand binevenita .

12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ok, ok... i'll change it... daca stiam nu ma mai munceam la el
    Sry...

13. #33 SP
    Daca mai scoti 2-3 persoanje ar fi super.
    Skin-ul light e genial Mersi mult Monky.

14. #34 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Super tare header-ul. Nu inteleg ce nu va place. Macar acum pot sa apas oriunde in partea de sus si ma duce in home page.

15. #35 SP
    Pentru cei care nu se descurca prin USER CP: Theme-ul se schimba din EDIT OPTIONS si la ultimul chenar de sus in jos se alege acum Console Games Light Style

16. #36 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, am pus un logo mai simplist (thx to alalalt)... pana la noi decizii. Se pare ca nu a placut faptul ca e prea "incarcat"

17. #37 SP
    Member alalalt's Avatar
    Arata bine (ar fi fost culmea sa spun ca nu-mi place ), dar parca merge centrat (pana cand apar reclamele).

18. #38 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate mai e de muncit la el... nu-mi place ca nu este albastrul nostru initial... dar, deh, graba strica treaba...
    Cat despre centrat, ar arata ca si cand si-ar fi luat zborul site-ul
    Poate gasim ceva cu albastru sa il mai continuam...

19. #39 SP
    Member alalalt's Avatar
    YM me si lucram amandoi

20. #40 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Nice one Monky
    Si cel de mai devreme arata binisor, chiar daca era mai incarcat.
    A avut idee buna alalalt cu aripioarele alea vectorizate la sigla cand a fost concursul acela

+ Reply to Thread
Page 2 of 33 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast