+ Reply to Thread
Page 10 of 33 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 652

Thread: ConsoleGames.ro website news

1. #181 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    frumos logo,de craciun
    Superb arata asa in combinatie cu albastru si rosu.

2. #182 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Ar fi mers si un fulg de zapada pe ici pe colo. Oricum superb a iesit. Bravo MonkY & Co

3. #183 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Ar fi mers si un fulg de zapada pe ici pe colo. Oricum superb a iesit. Bravo MonkY & Co
    Lasa, daca mai vad scriptul ala penibil innebunesc...

4. #184 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Uhuuuuuu !!!!!!!!!!!
    Attached Images Attached Images batman.gif superman.gif

5. #185 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Incepand de astazi puteti da 40 Thanks-uri pe zi (de la 30).

6. #186 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Lasa, daca mai vad scriptul ala penibil innebunesc...
    Eu ma refeream la nite png-uri. In fine acum nu mai vreau zapada ca ma dispera asta din capitala destul. Chiar nu mi-as dori sa o mai vad si pe site.

7. #187 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Incepand de astazi, 2 modificari:

1. In profilul fiecarui user a aparut un nou tab, numit "User Log". In acel tab veti putea vizualiza vechiul username. Voi incerca sa creez un script pentru a face mai vizibil acel vechi username.

2. Nu se mai fac schimbari de nickname decat la userii cu cel putin 200 de posturi si cel putin 3 luni vechime !

---------- Post added 29-12-2009 at 02:08 AM ----------

Am facut un mic efort (supraomenesc as zice) si acum aveti si Play in FullScreen (e un link unde scrie play in new window) in Arcade. Enjoy it !

---------- Post added 29-12-2009 at 02:39 AM ----------

Arcade icons fixed ! Also Arcade updated to latest version

---------- Post added 29-12-2009 at 03:10 AM ----------

Din pacate, pentru embedd la gametrailers movies, pana la un update de la programator, slabe sanse sa fie preluate automat. Insa puteti introduce "manual" in felul urmator:

Linkul de pe gametrailers de genul acesta:
    PHP Code:
    http://www.gametrailers.com/video/cinematic-trailer-mass-effect/60053 
    Va trebui sa-l modificati manual in urmatorul link:
    PHP Code:
    http://www.gametrailers.com/player/60053.html 

---------- Post added 29-12-2009 at 03:34 AM ----------

Desi nu mai apare butonul de FullScreen de la YouTube embedded videos (don't ask me why, it's late), puteti da click Play pe video, dupa care CTRL+F il face FullScreen. It happens...

8. #188 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am reparat problema cu youtube-ul si full screen bug... Sper ca si Gametrailers sa fie ok acum. Please let me know how that works

9. #189 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Au fost sterse aproximativ 50 de conturi. Le urez "Calatorie Sprancenata" spre alte forumuri celor care desi se inregistrasera cu varste sub 1 an sau peste 100 de ani, desi le-am cerut sa imi comunice datele reale... nu au dorit. Sa fie sanatosi !

10. #190 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Monky...... ai discriminat tinerii/bosorogii gameri... poate printre primele/ultimele dorinte din viata lor se alfa si aceea de a deveni gameri si tu le-ai spulberat toate visele...
    ca vorba aia : de la cel cu sanu-n gura pan` la cel cu barba sura
    Attached Images Attached Images born-addicted.jpg grandma.jpg

11. #191 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hehe
    Btw, astazi, voi incerca sa fac niste update-uri cu ceva bugfixes la site... probabil dupa ora 2:00... Sper ca nu se supara nimeni, dar va fi un pic inchis (Inventar)

12. #192 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Au iesit toate bine la inventar? Ceva lipsa? 2-3 oua, niste mezeluri? Totul e ok?

13. #193 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate am adormit... sorry, i'm only human... Mi-a luat cateva ore sa fac backup la toate cele inainte sa ma apuc de lucru... si am... picat

Dar acum o ora, vine o veste "minunata". Cum ca au lucrat cei de la Electrica or something prin zona, si au taiat un manunchi de fibre... Oare ale cui erau ? Exact... erau de la Datacenter-ul unde este serverul nostru. So, sorry pentru ora in care a fost down. Wasn't me !

14. #194 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Traim in Romania E ok, daca suntem back and running now totul e ok.

15. #195 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    .... So, sorry pentru ora in care a fost down. Wasn't me !
    eu m-am speriat putin....
    am crezut ca postul meu de mai sus a fost luat in serios si am fost banat...
    dar acum m-am calmat

16. #196 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Intrucat este un subiect din ce in ce mai popular si pe la noi, am decis sa creem o noua arie dedicata iPhone aici: iPhone - Console Games Forum

17. #197 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Intrucat este un subiect din ce in ce mai popular si pe la noi, am decis sa creem o noua arie dedicata iPhone aici: iPhone - Console Games Forum
    strange chiar vroiam sa vorbesc cu tine daca poti sa faci o sectiune pentru iPhone . o decizie foarte buna

18. #198 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Avand in vedere si iPad-ul si cine stie ce mai apare, as sugera sa redenumesti sectiunea in 'Apple' but that's just me

Ce voiam eu sa intreb aici e daca s-a scos contorizarea posturilor de pe aria Offtopic pentru ca ultimele 2 zile pe Spambox a fost plictiseala totala

19. #199 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Avem sectiunea Apple (instead of just iPhone)... iar contorizarea pe Spambox nu s-a scos (inca)

20. #200 SP
    Admin MonkY's Avatar
    De astazi am trecut la banarea tuturor conturilor cu adrese de email inexistente sau modificate in chestii "la misto". Nu de alta, nu tinem mortis sa va cunoastem adresa de email, insa este singurul mod de autentificare, singurul mod in care va puteti reseta parola, etc. Mai mult, daca treceti adrese gen [email protected] va dati seama ca nu faceti altceva decat sa ma treceti pe mine prin chinurile verificarii logului cu erori. Si m-am cam saturat sa ni se returneze mii de mailuri cu "there is no such user here" sau "mailbox unavailable".

Deci, daca mai doriti sa fiti membrii ai acestei comunitati, va recomand sa folositi adresa de email reala. Multumim anticipat !

+ Reply to Thread
Page 10 of 33 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast