Ar fi mers si un fulg de zapada pe ici pe colo.Oricum superb a iesit. Bravo MonkY & Co
![]()
Incepand de astazi, 2 modificari:
1. In profilul fiecarui user a aparut un nou tab, numit "User Log". In acel tab veti putea vizualiza vechiul username. Voi incerca sa creez un script pentru a face mai vizibil acel vechi username.
2. Nu se mai fac schimbari de nickname decat la userii cu cel putin 200 de posturi si cel putin 3 luni vechime !
---------- Post added 29-12-2009 at 02:08 AM ----------
Am facut un mic efort (supraomenesc as zice) si acum aveti si Play in FullScreen (e un link unde scrie play in new window) in Arcade. Enjoy it !
---------- Post added 29-12-2009 at 02:39 AM ----------
Arcade icons fixed ! Also Arcade updated to latest version
---------- Post added 29-12-2009 at 03:10 AM ----------
Din pacate, pentru embedd la gametrailers movies, pana la un update de la programator, slabe sanse sa fie preluate automat. Insa puteti introduce "manual" in felul urmator:
Linkul de pe gametrailers de genul acesta:
Va trebui sa-l modificati manual in urmatorul link:PHP Code:
http://www.gametrailers.com/video/cinematic-trailer-mass-effect/60053
PHP Code:
http://www.gametrailers.com/player/60053.html
---------- Post added 29-12-2009 at 03:34 AM ----------
Desi nu mai apare butonul de FullScreen de la YouTube embedded videos (don't ask me why, it's late), puteti da click Play pe video, dupa care CTRL+F il face FullScreen. It happens...
Am reparat problema cu youtube-ul si full screen bug... Sper ca si Gametrailers sa fie ok acum. Please let me know how that works![]()
Au fost sterse aproximativ 50 de conturi. Le urez "Calatorie Sprancenata" spre alte forumuri celor care desi se inregistrasera cu varste sub 1 an sau peste 100 de ani, desi le-am cerut sa imi comunice datele reale... nu au dorit. Sa fie sanatosi !
Monky...... ai discriminat tinerii/bosorogii gameri... poate printre primele/ultimele dorinte din viata lor se alfa si aceea de a deveni gameri si tu le-ai spulberat toate visele...
ca vorba aia : de la cel cu sanu-n gura pan` la cel cu barba sura
Hehe
Btw, astazi, voi incerca sa fac niste update-uri cu ceva bugfixes la site... probabil dupa ora 2:00... Sper ca nu se supara nimeni, dar va fi un pic inchis (Inventar)![]()
Din pacate am adormit... sorry, i'm only human... Mi-a luat cateva ore sa fac backup la toate cele inainte sa ma apuc de lucru... si am... picat
Dar acum o ora, vine o veste "minunata". Cum ca au lucrat cei de la Electrica or something prin zona, si au taiat un manunchi de fibre... Oare ale cui erau ? Exact... erau de la Datacenter-ul unde este serverul nostru. So, sorry pentru ora in care a fost down. Wasn't me !![]()
Intrucat este un subiect din ce in ce mai popular si pe la noi, am decis sa creem o noua arie dedicata iPhone aici: iPhone - Console Games Forum
Avand in vedere si iPad-ul si cine stie ce mai apare, as sugera sa redenumesti sectiunea in 'Apple' but that's just me
Ce voiam eu sa intreb aici e daca s-a scos contorizarea posturilor de pe aria Offtopic pentru ca ultimele 2 zile pe Spambox a fost plictiseala totala![]()
Avem sectiunea Apple (instead of just iPhone)... iar contorizarea pe Spambox nu s-a scos (inca)![]()
De astazi am trecut la banarea tuturor conturilor cu adrese de email inexistente sau modificate in chestii "la misto". Nu de alta, nu tinem mortis sa va cunoastem adresa de email, insa este singurul mod de autentificare, singurul mod in care va puteti reseta parola, etc. Mai mult, daca treceti adrese gen [email protected] va dati seama ca nu faceti altceva decat sa ma treceti pe mine prin chinurile verificarii logului cu erori. Si m-am cam saturat sa ni se returneze mii de mailuri cu "there is no such user here" sau "mailbox unavailable".
Deci, daca mai doriti sa fiti membrii ai acestei comunitati, va recomand sa folositi adresa de email reala. Multumim anticipat !
Bookmarks