am o problema la mine eu trebuia sa primesc jocul saptamana asta din UK dar am inteles ca e ceva greva la posta lor si poate intarzie si sper sa vina saptamana viitoare ,voi putea amana primele 2 meciuri sau macar primul ?
am o problema la mine eu trebuia sa primesc jocul saptamana asta din UK dar am inteles ca e ceva greva la posta lor si poate intarzie si sper sa vina saptamana viitoare ,voi putea amana primele 2 meciuri sau macar primul ?
trebuia sa ne anunti din timp cu aceasta problema, nu cand incepe campionatul. Uite gmn m-a anuntat cand s-a inscris ca nu avea ps3, dar mi-a promis ca isi ia pana incepe campionatul si si-a luat. ii vei contacta pe cei cu care ai meci in etapele respective si daca sunt de acord iti vom amana meciurile, doar primele 2 etape. sper sa nu mai avem probleme de acest gen.
in legatura cu videoul, se va uploada intr-o ora jumate si va posta @studentul linkul pentru ca eu voi pleca in curand.
pai ti-am zis ca trebuia sa fi venit deja chiar luni dar nu a venit dar fac rost de el cat mai rapid
Pentru ca asa ar fi, dupa parerea mea, corect si nu cred ca te-ar inoportuna chiar atat de tare sa joci meciul cu cateva zile mai incolo, in timp ce el nu il poate juca acum. (repet, nu din vina lui)
In plus, consider ca scopul campionatului este a forma o comunitate de Fifa si a ne simti bine jucand ceva ce ne place, deci nu vad nici un impediment moral in a amana meciul.
As much as I hate to say it...
nu trebuia sa se inscrie daca nu avea jocul sau sa anunte cu o zi inainte de a se face tragerea pt grupe.
PROGRAM TUR
ETAPA I
( 24 - 26 OCTOMBRIE 2009 )
__________________________________________________ ______________________________________
GRUPA "A"
GRUPA "B"
- Andrewqp - Imouthes
- sevir - DraZziWN1
- gstan07 - mukikigb
GRUPA "C"
- cosminhards - Kristake
- adiandrei1 - Studentul
- MrRoby - makiaveliproject
GRUPA "D"
- rares00190 - stegerean
- adryano11 - Alf69nfs
- JohnnRO - DarkRazvan
- cartofu - insane_bgy
- meh_vami - cata25
- AllexUziwood - sayaandrey
__________________________________________________ _______________________________
ETAPA II
GRUPA "A"
GRUPA "B"
- gstan07 - Andrewqp
- mukikigb - sevir
- Imouthes - DraZziWN1
GRUPA "C"
- MrRoby - cosminhards
- makiaveliproject - adiandrei1
- Studentul - Kristake
GRUPA "D"
- JohnnRO - rares00190
- DarkRazvan - adryano11
- stegerean - Alf69nfs
- AllexUziwood - cartofu
- sayaandrey - meh_vami
- insane_bgy - cata25
__________________________________________________ ________________________________
ETAPA III
GRUPA "A"
GRUPA "B"
- Andrewqp - mukikigb
- sevir - Imouthes
- gstan07 - DrazZiWN1
GRUPA "C"
- cosminhards - makiaveliproject
- adiandrei1 - Kristake
- MrRoby - Studentul
GRUPA "D"
- rares00190 - DarkRazvan
- adryano11 - stegerean
- JohnnRO - Alf69nfs
- cartofu - sayandrey
- meh_vami - insane_bgy
- AllexUziwood - cata25
__________________________________________________ ___________________________
ETAPA IV
GRUPA "A"
GRUPA "B"
- DraZziWN1 - AndRewqp
- sevir - gstan07
- mukikigb - Imouthes
GRUPA "C"
- Studentul - cosminhards
- adiandrei1 - MrRoby
- Kristake - makiaveliproject
GRUPA "D"
- rares00190 - Alf69nfs
- adryano11 - JohnnRO
- DarkRazvan - stegerean
- cartofu - cata25
- meh_vami - AllexUziwood
- sayandrey - insane_bgy
__________________________________________________ ________________________________
ETAPA V
GRUPA "A"
GRUPA "B"
- sevir - AndRewqp
- Imouthes - gstan07
- mukikigb - DraZziWN1
GRUPA "C"
- adiandrei1 - cosminhards
- Kristake - MrRoby
- makiaveliproject - Studentul
GRUPA "D"
- adryano11 - rares00190
- stegerean - JohnnRO
- DarkRazvan - Alf69nfs
- meh_vami - cartofu
- insane_bgy - AllexUziwood
- cata25 - sayandrey
Ca sa fiu sigur intreb: Jucam meciurile tur-retur in fiecare etapa sau va fi programat un retur tot cu 5 etape?
Scrie sus , program tursi acum , surpriza
oferita de AndRewqp care e plecat la un majorat
Nu. Pe Ce ne-am cumparat Azi ! se postează.
�n legătură cu video-ul... ați greșit numele site-ului. Asta e blasfemie
Pe viitor mai bine ați face un progrămel �n C/C++ să facă tragerea la sorți. Nu de alta, dar pierdeți timpul.
@sevir se va juca prima data turul (primele 5 etapa) dupa care returul. de abia astept meciul nostruesti unul dintre cei mai buni din campionat, bafta.
@cata chiar imi apre rau ca am gresit numele siteului (graba strica treaba). dar nu asta e important si in legatura cu programul in c++, daca faceam unul si se formau grupele de unde stiati voi ca acelea erau grupele extrase din prima incercare sau ca am folosit un program? cred ca inregistrarea video era cea mai buna solutiesi chiar daca am pierdut timpul a fost destul de fun si interesant.
dupa cum stiti astazi incepe prima etapa a campionatului si veti putea juca meciurile. rezultatele le veti posta pe acest thread. sa va dau un sfat, cand vreti sa jucati un meci mergeti la online lobby-> game mode-> create a lobby si puneti la nume: userul dumneavostra si etapa iar parola:fifacg. nu am modificat regulamentul pentru ca am descoperit aceasta functie destul de tarziu, dar puteti juca prin aceasta cale. nu uitati prima etapa se va termina luni 26 octombrie.
Joc FIFA 10 am eu de vanzare daca vrea colegul .Sigilat
Nu am vrut decat sa il ajut .Atata tot.
Sorry daca am deranjat.
O seara buna.
Inca nu sa jucat niciun meci din campionat pana la ora asta?
da cum a zis cosmin l-am comandat mai astept unpic si daca nu vine voi face rost de altul atunci dar sper sa vina luni ca deja intarzie de 2 saptamani
Bookmarks