Am mai incercat asta seara si cu cosminhards si cu cartofu, pur si simplu nu se conecteaza, e de la jegul de clicknet, pot sa pariez... asta e.
Am mai incercat asta seara si cu cosminhards si cu cartofu, pur si simplu nu se conecteaza, e de la jegul de clicknet, pot sa pariez... asta e.
Și renunți? Dacă folosești router, activează DMZ-ul.
Dacă nici așa nu merge, uită-te �n manual la Fifa 10 ce porturi folosește și sună la clicknet și �ntreabă-i de ce nu merg porturile respective. Parcă era un site pe care puteai să testezi care porturi sunt deschise și care nu.
Alte meciuri online ai putut juca vreodata? Ranked, unranked etc cu random people de pe net.
Si eu am clicknet. Nu cred ca e asta problema.
Da, joc head to head de la quick play, dar de multe ori imi da eroarea "game session is no longer available", dar asa cu invitatii pur si simplu nu merge.
tuturor ne da de multe ori "game session is no longer available". intra acum in fifa si hai sa incercam sa jucam. ok?
eu nu am reusit sa dau de adyano11 si maine nu pot juca pt ca o sa plec si ma intorc sambata.e a doua etapa in care adryano nu joaca
imi pare rau, dar in prima etapa nu am fost contactat de nici unul dintre voi (adryano11 - Alf69nfs) si meciul nu s-a pus. poti sa-ti joci meciul din etapa a doua. vezi ca etapa se termina maine. Trebuie sa citesti regulamentul http://www.consolegames.ro/forum/f59...ro/#post193691
Ar fi cazul sa le joci ... e o lipsa crasa de interes ... ca sa nu ma arunc la unele cuvinte mai dure ...
adryano am incercat sa te contactez de marti,acum am putut sa intru pe ps3 si nu esti online.maine cum am spus mai sus nu pot juca.eventual putem amana daca si organizatorii sunt de acord.dar ai grija in viitor sa nu se mai intample
ok amanam meciul. uite adryano, sa nu zici ca suntem oameni rai iti mai dam o sansa, daca reusesti sa iei legatura cu alf69nfs si veti juca maine (meciul din prima etapa) o sa contorizez si partida voastra.
@darkrazvan cand poti juca cel mai devreme?
Bookmarks