Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 27 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 540

Thread: ConsoleGames.ro - Campionat FIFA 10

1. #121 SP
    Junior Member JohnnRO's Avatar
    Mie nu mi se pare ok. (Fair play).
    Eu nu o sa mai joc niciun meci deacum inainte.
    De ce sa respect regulile???
    Puteti trece cele 3 puncte adversarilor.
    Bye

2. #122 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    da ai dreptate. nu prea m-am gandit prea mult inainte. pana la urma regulile sunt reguli, ramane cum am stabilit initial. o sa incerc maine sa-l contactez pe alf69nfs si daca nu reusesc sa dau de el il excludem din campionat. oricum scopul campionatului era sa jucam fifa si sa avem fun.

3. #123 SP
    Junior Member JohnnRO's Avatar
    As vrea si eu sa rejoc meciurile dar..... regulile sunt reguli.
    (in primul meci adversarul avea o conexiune proasta la net care a influentat rezultatul,
    in meciul 2 am primit 3 goluri identice "o faza invatata f bine" .....
    Prefer sa ma retrag decat sa ma enervez gratis.
    Imi cer inca o data scuze pentru neplacerile create.

4. #124 SP
    Member cosminhards's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnnRO View Post
    (in primul meci adversarul avea o conexiune proasta la net care a influentat rezultatul,
    Haide, nu trebuie sa te enervezi.

Te sfatuiesc sa te mai gandesti la decizia ta de a renunta la participarea in campionat...pana la urma, nu ai apucat sa joci decat cu foarte putini si ai putea sa cunosti gameri cu care sa te distrezi pe ps3 foarte bine...

E decizia ta, oricum, dar eu zic ca ar fi frumos sa continui, macar pentru fun...

5. #125 SP
    trebuie sa continui, toti avem zile bune si rele. daca stii de cate ori am zis ca o sa rup cd cu fifa sau ca ma retrag din campioant. trebuie sa treci peste si sa joci in contiuare pana la urma asta e frumusetea fotbalului, nu castiga tot timpul cel care joaca bine. eu chiar sper sa nu te retragi si sa continui. nu te da batut . bafta.

6. #126 SP
    Member Vami's Avatar
    DUDE WTF ? Asta e jucam de fun nu pe bani, cu toate ca sunt premii . Pana la urma conteaza ca noi toti sa ne distram.

7. #127 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Uf, acum am descoperit si eu threadul campionatului, il cautam ca nebunu' pe forum.Tocmai am descoperit ca am jucat in campionat cu cosminhards si am luat papara de nu se poate( nu e o scuza ca am luat bataie, totusi daca stiam poate o luam cu 0-3 in loc de 0-6, jucam mai concentrat).
    Citind regulile vreau sa fac un autodenunt: Am jucat in primul meci cu Arsenal care are parca la atac 83. Astept sanctiuni si mai astept autodenunturi si de la ceilalti! In rest bafta tuturor!

8. #128 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Are 82 Tu ai idee de ce joc joci ?

@JohnnRO ... myfriend , am vorbit ceva Ma supar pe tine ... eu ce ar trebui sa fac cand o sa joc cu cosminhards ?

9. #129 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Imi cer scuze, sunt cam ametit in dimineata asta, ma gandeam la Liverpool.
    Nu dati cu pietre!

10. #130 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    JohnnRO si eu cunosc pe cineva care da pase de 30-40m cu fundasii direct spre Pato, dupa care o rupe la fuga(ca doar nu prea are cine sa il prinda) si cand ajunge aproape de poarta bagam cerc la greu, nu?
    Te plangi ca o muiere, toata repriza a doua a fost in jumatate ta, am fost peste tine la toate capitolele. Doua goluri au fost asemanatoare, dar la al treilea aberezi. Cel putin ale mele au fost suturile asemanatoare, nu toata faza.Si oricum, nu stiu sa fie vreo regula sa ne interzica sa dam doua goluri asemanatoare, sau sa avem un tipar in constructia fazelor.

Eu sunt dispus sa rejucam meciul, doar sa incetezi odata cu vaicareala.

11. #131 SP
    Junior Member adryano2008's Avatar
    Incerc sa dau de alf69nfs dar nu il gasesc

12. #132 SP
    Member DraZziW's Avatar
    asta este nu toti stim sa jucam la posesie

13. #133 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Daca renunta cineva... i'm in
    Trebe sa recunosc ca nu am jucat decat 1-2 meciuri Fifa10 (dovada e scorul de 8-0 rezultat din primul meci din campionat), e primul joc Fifa pe care-l achizitionez, si nu am timp sa ma antrenez inaintea meciurilor ce urmeaza. As ceda bucuros locul lui ffocus, asta daca primesc acceptul din partea membrilor grupei din care fac parte. Mersi anticipat pentru intelegere ...

14. #134 SP
    Senior Member ffocus's Avatar

Deci sunt in gr. A?

15. #135 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Daca imi cedeaza si mie cineva locul nu ma supar.

16. #136 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    pot juca sambata si duminica seara meciul cu adryano

17. #137 SP
    @darkrazvan, da sigur puteti

@adryano2008 imi apre rau, dar dupa o analiza "la rece" a lucrurilor am hotarat ca primul tau meci sa ramana asa cum este si acum. am o veste buna am reusit sa dau de alf69nfs si va juca meciul din etapa 2 cu stegerean.

@Imouthes, imi apre rau dar nu cred ca este posbil. o sa vorbesc cu MonkY si cu Grey sa vedem ce parere au si ei.

@Uziwood nu a reusit nici acum sa-si rezolve problemele cu netul. o sa vorbesc cu MonkY si Grey sa vedem ce facem in aceasta situatie.

haideti cu meciurile, astazi e ultima zi.

18. #138 SP
    Junior Member alf69's Avatar
    Salut,

scuze ca nu am intrat pana acum. am vorbit cu andrei, i-am explicat ca sunt cam aiurit si nu am cautat suficient de bine noul thread cu campionatul

Sunt gata de batalii, pacat ca nu s-a pus primul meci.

Ma gandeam sa fac ca la LIGA 1... fac un recurs, poate se schimba decizia comisiei. Si eu si adryano am fost cam aiuriti si nu am gasit noul thread.

Poate gasim parte de intelegere, avand in vedere ca era prima etapa, si vom fi lasati sa jucam meciul, in spiritul jocului si a competitiei.

Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    de ce? ce s-a intamplat?

o sa afisez maine grupele dupa prima etapa, pe la ora 6. (am meditatii)

---------- Post added 27-10-2009 at 12:04 AM ----------

s-a terminat prima etapa, din pacate nu a fost o etapa lipsita de probleme:
    • rares00190 - stegerean se va amana maxim 2 etape
    • AllexUziwood - sayaandrey se va amana 2 zile, daca sayaandrei nu raspunde la telefon si nici nu poate fi contactat va fi descalificat.
    • adryano11 - Alf69nfs nu se va contoriza, neprimind nici un semnd de viata de la nici un user. data viitoare cand va inscrieti intr-un campionat va rog sa va implicati cu adevarat!
    Etapa a doua incepe astazi si se va sfarsi vineri, 30 octombrie 2009.

Repet inca o data, cer seriozitate maxima din partea fiecaruia. sper ca pe viitor sa nu mai avem probleme.

19. #139 SP
    @alf69nfs vezi ca meciul tau cu stegerean din etapa a doua a fost amanat la cererea adversarului tau pana duminica. asta daca esti si tu de acrod. daca nu va pierde cu 0-3. frumos ar fi sa accepti aceasta amanare, avand in vedere ce s-a intamplat. astept un raspuns de la tine.

@Uziwood imi pare rau, dar esti exclus din campionat datorita problemelor cu conexiunea. acum trebuie sa hotaram sa vedem cine ii va lua locul. o sa anunt pana la sfarstiul zilei cine va juca in locul tau, trebuie sa vorbesc si cu studentul si comsinhards.

@JohnnRo totul e Ok? vei continua? eu chiar sper sa continui.

20. #140 SP
    Junior Member alf69's Avatar
    E ok amanarea, dar eu sunt plecat din Bucuresti pana duminica seara. Asa ca daca ii vine jocul sambata lui stegerean are timp sa se antreneze pana ajung si eu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 27 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast