razvan si ovidiu ati reusit sa contactati adversarii? incercati sa-i suntai daca nu raspund veti castiga cu 3-0.
Etapa VII
Grupa A
imouthes 0-3 DraZzWN1
razvan si ovidiu ati reusit sa contactati adversarii? incercati sa-i suntai daca nu raspund veti castiga cu 3-0.
Etapa VII
Grupa A
imouthes 0-3 DraZzWN1
mda, eu am raspuns la mesajele lui, acum il astept eu pe el. putina rabdare sa ne gasim si o sa jucam.
Etapa 8
GRUPA C
DarkRazvan(Arsenal) 1-3 rares00190(Man.City)
---------- Post added 21-11-2009 at 11:50 PM ----------
in continuare nu reusesc sa-l contactez pe adryano
Scuze , am fost plecat din Buc . In seara asta imi pot juca ambele meciuri , cu Kristake si cu MrRoby ...
Grupa "B"
Etapa VIII
Studentul ( Arsenal )3 - 3 ( Milan ) mrroby
Ca o nota personala asa .. cu toate riscurile ce vin dupa o asemenea afirmatie , iti spun cu mana pe inima mrroby ca joci ca un tzaran ... dupa ce ai vazut ca te conduceam , din pura oftica , faultai aiurea ... imi lasa un gust foarte amar meciul asta , sper sa nu mai fiu nevoit sa joc cu tine vreodata .
Esti un ciudat omule ! Uiti ca am avut 4 lovituri de la marginea careului si tu una? Daca te-as fi faultat aiurea cum as fi putut sa te mai egalez de la 3-1 ? Nu pot sa cred cat de ofticos poti fi ! In fine eu te-am scos din lista mea de prieteni pentru a nu mai fi nevoit sati citesc jignirile aduse la adresa mea, pentru ca eu ma consider destul de matur pentru a nu iti raspunde la ele !
Cartofu , azi vom face istorie pt. grpa D din campionatul CG.
Tensiune e in aer, fanii nerabdatori sa vada ce o sa se intample.
Va reusi Cartofu sa castige si sa isi consolideze pozitia de lider?
Voi reusi eu sa detronez "asprul" lider al grupei D?
Carto' nu pot sa iti spun decat........ "JUST BRING IT"![]()
Sincer , deja mi se pare ca intreci orice limita ... in momentul in care pe PSN vad Comment la tine , un 3-3 mincinos , cand tu m-ai egalat , nu inteleg ce ai de comentat ... iar cand primesc mesaj de la tine , intrebandu-ma daca eu am jucat sau altcineva ... sincer , nu mi se pare ca am reactionat prea dur cand te-am facut penibil ... pentru ca e a doua oara cand ma intrebi daca am jucat eu , dupa egalul cu cosminhards ...Si da , m-ai faultat aiurea , cand am avut o buna sansa catre poarta ta .
Bookmarks