Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Votati masina campionatului

Voters
66. You may not vote on this poll
  • #62 Risi Competizione F430 GT

8 12.12%
  • Ford GT

12 18.18%
  • #126 Team Zakspeed Viper GTS-R

2 3.03%
  • #45 Flying Lizard Porsche 911 GT3-RSR

20 30.30%
  • #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2

24 36.36%
Page 14 of 36 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 707

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 3 Championship

1. #261 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Cum nu? Ditai #31 pe laterale spate. Ce poze a la nefese.
    Cum adica Nefese ? Adica NFS ?

M-am gandit sa fie mai speciale

2. #262 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Un mic rezumat al grupei 1

3. #263 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Foarte frumos . Ai pus accent pe tot ce s-a intamplat in cursa.

4. #264 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    adanc impresionat sa va cum se desfasoara o cursa.
    mai ales sa vad cum se straduie fiecare sa nu loveasca pe altul sau sa nu taie.
    regret profund ca nu particip; cel mai frumos lucru din gaming din ultimul an pe care l-am vazut (ma refer la campionatul acesta in general).
    GJ

5. #265 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mama ce buseli pe-acolo. Parca e mai frumos in grupa 2
    Apropos, Mo a ratat startul

6. #266 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Apropos, Mo a ratat startul
    Huh?

7. #267 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Huh?
    Pai nu vezi cum au plecat toti... si cum ai plecat tu ? Plus ca ai si tras un pic de volan... De-aia te-a lovit "Eat my dust"... desi ar fi trebuit sa reduca si el viteza daca a vazut ca ai un late start

P.S. Sau poate gresesc... eu vorbesc de cel lovit de Eat my dust

8. #268 SP
    MonkY, nu mai manca nene graunte de la pesti. Nu era mo cel lovit de DANY67, era Florynd care testa o noua metoda de a lua startul

9. #269 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mea culpa... intr-adevar, cred ca e de la mancarea la pesti. Sau poate pt. ca daca scria frumos mare pe masina numele fiecaruia, se descurca si noob-ul din mine. Oricum, frumos start

10. #270 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    nu mai manca nene graunte de la pesti
    ...scuze... revenind, ...iarta-ma...

se anunta o cursa foarte, foarte solicitanta

11. #271 SP
    Vezi Grey ca nu sunt singurul ..... a observat si Monky startul foarte prost al lui Florynd Chiar nu aveam de unde sa stiu ca Flroryn o da in bara direct de la inceputul cursei

12. #272 SP
    DannY67, esti nou, nu cunosti jocul. Iti mai explic o singura data. Cel ce loveste din spate din cauza ca nu franeaza, poarta toata vina. Citeste regulamentul din primul post pentru ca nu-mi place sa ma repet. In acest campionat jucam fair-play, fara buseli, fara taiat de traseu, fara tiganisme.

In afara lui, fiecare joaca cum vrea, cand vine vorba de etapa de campionat se schimba drastic regulile.

13. #273 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sefu', eu n-am zis ca n-a gresit DannY67 cand l-a busit... Deh, cel din spate e mai mereu de vina (i know, i'm usually in that area ). Doar ca m-a distrat startul lent si l-am aruncat pe saracul Mo care n-avea nicio vina.

Acum, ce facem atunci cand in cursa se leviteaza ? Ce se recomanda, restartul cursei sau continuarea fara probleme ? Si mai ales, daca acest lucru apare dupa 20-30 de ture...

P.S. N-ar fi bine sa mergem toti sa postam pe forumul de la FM3 despre problema ? Poate daca suntem mai multi se ocupa cineva de un bugfix...

14. #274 SP
    Atunci cand cineva leviteaza este de obicei din cauza conexiunii lui. Urmeaza ori o deconectare ori teleportare, accident, carambol, masacru, bombe nucleare, etc. Nu prea are nicio vina jocul. Daca sunt jucatori carora le face figuri netul si nu pot remedia problema, ar fi bine sa se retraga pentru a nu crea probleme celorlalti participanti.

De exemplu Sacaluka nu a participat primele doua etape din acest motiv. I-au reparat netul si fix inainte de a doua etapa i l-au troznit iar. Ar fi bine sa le faca o vizita cu un topor ceva providerilor

15. #275 SP
    Lasa-ma ca eu stiu cel mai bine cum ii sa ai net de rahat
    Sa nu va bazati niciodata pe Romtelecom , chiar daca va da 2 ani Gratuit si viteza de 12 Mb !!! Mi-a facut zile fripte
    Cel mai tare ma enervam cand incercam sa ma joc gears si nu imi gasea nici un joc !!!

Oare de ce nu se duce Sacaluka la un prieten care are o conexiune buna si sa joace de acolo ?

16. #276 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Atunci cand cineva leviteaza este de obicei din cauza conexiunii lui. Urmeaza ori o deconectare ori teleportare, accident, carambol, masacru, bombe nucleare, etc. Nu prea are nicio vina jocul.
    e cam ciudat... let me explain:
    pe mine m-ati vazut levitand si eu la randul meu v-am vazut levitand de cateva ori.
    poate nu am cea mai rapida conexiune de internet, dar stiu sigur ca e foarte stabila, ex: cand jucam MW2 (pe ps3 unde erau cele mai mari probleme in multi) eu eram printre putinii care inca mai ramaneau pe servere cand ceilalti erau scosi...
    mai mult, FM3 e singurul joc unde am mici probleme online. singurul. ceea ce ma face sa cred ca s-ar putea totusi sa nu tina de conexiune.

LE: si nici nu e constanta problema, doar de cateva ori mi s-a intamplat.

17. #277 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu aici as veni cu mici recomandari pt. cei cu probleme. Cu o ora inainte de cursa, opriti si voi tot ce tine de torrents, downloads si alte prostioare de pe PC. Eventual opriti orice altceva mananca bandwith (sau nu). Si nu in ultima instanta, restartati si voi router-ul, switch-ul sau modem-ul (daca aveti)... pentru ca se intampla sa mai ramana "galme".

18. #278 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Intram diseara la 18:30, la un test pe Sedona?

19. #279 SP
    Intram diseara la 18:30, la un test pe Sedona?
    Count me in.

20. #280 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by DannY67 View Post
    Sa nu va bazati niciodata pe Romtelecom , chiar daca va da 2 ani Gratuit si viteza de 12 Mb !!! Mi-a facut zile fripte
    Tin sa te contrazic, am Clicknet de la Romtelecom de 4 ani si tin sa spun ca este unul din cele mai stabile din cate am auzit. Mi se intampla ff rar sa imi pice netul.

Si ca sa fiu ontopic, imi pare rau ca nu m-am bagat si eu in campionatul asta de Forza. L-am reluat de vreo 3 zile si il joc in draci.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 36 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast