Ah si o sa am -2 puncte la start.
Deci daca o sa am -2 din start, mai fac un -2 pt. o busitura "inocenta" ceva... Caz in care minus si cu mins face plus, deci in sfarsit am 4 puncte. Vezi Axel, asa se gandeste... pozitiv![]()
eu am scos vreo 30 de filmulete din joc cu faze dar trebuie sa le uploadez pe server sa le descarc pe pc iar pc-ul se afla la vreo 5 usi distanta de consola ,he he....am crezut ca exista si vreo varianta de a le pune pe stick si de acolo direct pe pc dar dupa cum vad NU.
PS. in incercarea de a muta filmele hdd-stick am sters si salvarile de la forzaCu aceasta ocazie astept si eu cadou un BMW 92Rahal ca nu mai am bani ,masini.....nimic.
daca se poate va rog un mic mic cadou, un BMW de concurs ,deoarece am ramas fara masini si inca nu am strans "bani" de alta.
incerc sa fiu prezent la calificari la ora 13, daca nu reusesc va rog sa ma puneti DNQ si plec de pe ultimul loc. La cursa voi fi prezent.
Din pacate nu pot participa la cursa si nici nu stiu cand mai pot reintra in campionat.
Problema e ca azi in loc sa particip la calificari,eu imi puneam lucrurile in cutii pentru a evacua domiciliul dupa o disputa cu tatal meu drag.
Asa ca nu stiu cand reusesc sa ma pun pe picioare. Va urez la toti bafta in continuare in campionat.
Grey asteptam grila de start![]()
Daca nu, nu pot sa dorm la noapte
P.S: Nasol Pisboy.... Vezi poate reusesti si tu sa mergi la un prieten pentru cursa![]()
Un rezumat de la Road America grupa a II-a .Cam brut filmuletul dar nu am avut timp sa il editez mai bine.
Grila de start pentru Silverstone Grand Pix
1 Floryn82 1:44.942 2 DANY67 1:45.736 3 Greyhound2k7 1:46.084 4 Axeaxel 1:46.227 5 Vagab0ne 1:46.235 6 ffocus2008 1:47.194 7 Enthroll 1:47.610 8 I Dj Mo I 1:47.640 9 poolonik 1:47.706 10 Florynd 1:48.537 11 DarkMatinee 1:49.578 12 Alfamonk 1:53.656 13 SACALUKA DNQ 14 AdrianPoenaru DNQ 15 Pisboy Sparxx DNQ
O mica precizare pentru Dany67: Data viitoare cand alergi pe calificarea altuia, nu te duci in spatele lui ca sa ii intri la aspiratie si sa ii strici timpul. Asta s-a intamplat astazi pe cursa lui poolonik si mai rau i-ai si atras atentia sa se dea la o parte. Daca va lasam sa va mai incalziti pe calificarea altei persoane, asta nu inseamna ca trebuie sa sariti calul.
@pisboy: Imi pare rau pentru cele intamplate. Sper sa rezolvi problemele din familie si sa revii. Speram sa scoti un timp mai bun decat mine si sa pic in grupa 2.![]()
By GreyhounD in forum Hot Story
By istrategie in forum Hot Story
By Dj Mo in forum Hot Story
By Dj Mo in forum Hot Story
Bookmarks