Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Votati masina campionatului

Voters
66. You may not vote on this poll
  • #62 Risi Competizione F430 GT

8 12.12%
  • Ford GT

12 18.18%
  • #126 Team Zakspeed Viper GTS-R

2 3.03%
  • #45 Flying Lizard Porsche 911 GT3-RSR

20 30.30%
  • #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2

24 36.36%
Page 20 of 36 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 707

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 3 Championship

1. #381 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Ah si o sa am -2 puncte la start .

2. #382 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci daca o sa am -2 din start, mai fac un -2 pt. o busitura "inocenta" ceva... Caz in care minus si cu mins face plus, deci in sfarsit am 4 puncte. Vezi Axel, asa se gandeste... pozitiv

3. #383 SP
    Member poolonik's Avatar

Unhappy

Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Inca nu, nu prea imi permite timpul. Oricum sunteti liberi sa faceti si voi
    eu am scos vreo 30 de filmulete din joc cu faze dar trebuie sa le uploadez pe server sa le descarc pe pc iar pc-ul se afla la vreo 5 usi distanta de consola ,he he....am crezut ca exista si vreo varianta de a le pune pe stick si de acolo direct pe pc dar dupa cum vad NU.
    PS. in incercarea de a muta filmele hdd-stick am sters si salvarile de la forza Cu aceasta ocazie astept si eu cadou un BMW 92Rahal ca nu mai am bani ,masini.....nimic.

4. #384 SP
    Member raptorscream's Avatar
    intru si io grey daca e loc si ma primiti cu un Nissan 370z - S690 pt drifuri (exersari)

5. #385 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by raptorscream View Post
    intru si io grey daca e loc si ma primiti cu un Nissan 370z - S690 pt drifuri (exersari)
    In campionat toata lumea foloseste aceeasi masina, aleasi upgrade-uri... E vorba de BMW Rahal Letterman Racing M3 GT. Asa ca nu stiu unde sa te primeasca Grey

6. #386 SP
    stiu monky, am fost si io o etapa si tocmai d'aia intrebam daca pot sa intru cu alta masina

7. #387 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Nope, BMW e masina cu care jucam, blocata din setarile jocului

8. #388 SP
    evil people, afraid i'll own you

9. #389 SP
    Quote Originally Posted by raptorscream View Post
    evil people, afraid i'll own you
    Ma tem ca nu inteleg ce vrei

10. #390 SP
    Member poolonik's Avatar
    daca se poate va rog un mic mic cadou, un BMW de concurs ,deoarece am ramas fara masini si inca nu am strans "bani" de alta.

11. #391 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by poolonik View Post
    daca se poate va rog un mic mic cadou, un BMW de concurs ,deoarece am ramas fara masini si inca nu am strans "bani" de alta.
    Iti dau eu diseara.

12. #392 SP
    Senior Member Daniel's Avatar

Maine seara, de la ora 20:00 va astept la antrenament pe Silverstone Grand Prix.joke)
    See you on the track

13. #393 SP
    Diseara un free practice pe Silverstone, asa ca marii campioni, inainte de cursa ?

14. #394 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Diseara un free practice pe Silverstone, asa ca marii campioni, inainte de cursa ?
    Adica sa-mi stric eu placerea de a participa la calificari fara a cunoaste deloc traseul ?

15. #395 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    incerc sa fiu prezent la calificari la ora 13, daca nu reusesc va rog sa ma puneti DNQ si plec de pe ultimul loc. La cursa voi fi prezent.

16. #396 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Din pacate nu pot participa la cursa si nici nu stiu cand mai pot reintra in campionat.

Problema e ca azi in loc sa particip la calificari,eu imi puneam lucrurile in cutii pentru a evacua domiciliul dupa o disputa cu tatal meu drag.
    Asa ca nu stiu cand reusesc sa ma pun pe picioare. Va urez la toti bafta in continuare in campionat.

17. #397 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Grey asteptam grila de start
    Daca nu, nu pot sa dorm la noapte

P.S: Nasol Pisboy.... Vezi poate reusesti si tu sa mergi la un prieten pentru cursa

18. #398 SP
    Member poolonik's Avatar
    Un rezumat de la Road America grupa a II-a .Cam brut filmuletul dar nu am avut timp sa il editez mai bine.

19. #399 SP
    Grila de start pentru Silverstone Grand Pix

1 Floryn82 1:44.942
    2 DANY67 1:45.736
    3 Greyhound2k7 1:46.084
    4 Axeaxel 1:46.227
    5 Vagab0ne 1:46.235
    6 ffocus2008 1:47.194
    7 Enthroll 1:47.610
    8 I Dj Mo I 1:47.640
    9 poolonik 1:47.706
    10 Florynd 1:48.537
    11 DarkMatinee 1:49.578
    12 Alfamonk 1:53.656
    13 SACALUKA DNQ
    14 AdrianPoenaru DNQ
    15 Pisboy Sparxx DNQ

20. #400 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    O mica precizare pentru Dany67: Data viitoare cand alergi pe calificarea altuia, nu te duci in spatele lui ca sa ii intri la aspiratie si sa ii strici timpul. Asta s-a intamplat astazi pe cursa lui poolonik si mai rau i-ai si atras atentia sa se dea la o parte. Daca va lasam sa va mai incalziti pe calificarea altei persoane, asta nu inseamna ca trebuie sa sariti calul.

@pisboy: Imi pare rau pentru cele intamplate. Sper sa rezolvi problemele din familie si sa revii. Speram sa scoti un timp mai bun decat mine si sa pic in grupa 2.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 36 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast