Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 127

Thread: 50% Discount la jocuri!

1. #41 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by rosiani View Post

Reducerea nu se afiseaza pe site, se aplica direct in factura. Nu o vei "vedea" decat atunci cand o vei plati - la pretul redus desigur.

Am primit factura pe mail...de 748,60 ron. Sa inteleg ca voi avea de plata 50% din total (la pret promo) , doar cand primesc coletul de la curier ? Cum imi dau seama ca am cumparat la pretul mentionat de dvs.? Multumesc
    Da, se anunta si telefonic luni la confirmare ce este disponibil si pretul final, adica 50% din suma din comanda.

---------- Post added 18-02-2011 at 10:14 PM ----------

Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    hmm superb....rvs spune-mi si mie dupa cat timp primesc confirmarea pe mail ca sa imi activez contul?...au trecut vreo 20 min de cand l-am facut....ms
    Am activat conturile, chiar daca nu vine emailul poti sa te autentific acum.

---------- Post added 18-02-2011 at 10:15 PM ----------

Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Astept raspunsul la intrebarea initiala si reformulez : orice joc de fapt costa jumatate din cat este afisat pe site ?
    Da, orice joc din stoc.

Exceptiile sunt:
    Precomenzile - nu este jocul in stoc.
    Hardware - console, controllere, accesorii console.

---------- Post added 18-02-2011 at 10:17 PM ----------

Quote Originally Posted by Ltcol View Post
    depimde cum au facut reducerea e o chestie un pic contabila ... -sar putea ca in momentul de fata sa le convina sa plateasca .... ramane da vazut cand va venui coletul ... am facut comanda sper sa nu ma trezesc cu pretul mare
    Referitor la intrebarea ta:
    comanzi un joc de 250 lei. Platesti 125 lei. Se adauga transportul daca in total suma de plata (cat ai de plata - adica acest 125 lei) este sub 189,9 lei, dar poti folosi codul de prima pagina a site-ului si transportul este gratuit atunci.

---------- Post added 18-02-2011 at 10:18 PM ----------

Quote Originally Posted by rosiani View Post
    eu zic/sper ca totul este ok. Stocurile afisate pe site sunt in timp real?
    Au fost actualizate inainte de promotie si luni se va confirma telefonic fiecare produs in parte.

2. #42 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Mie nu mi-a ajuns deloc mail de confirmare dupa comanda, e normal ?

3. #43 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Mie nu mi-a ajuns deloc mail de confirmare dupa comanda, e normal ?
    Asteapta 20-60 minute, verifica spam si in cel mai rau caz da-mi un PM dupa aceea.

4. #44 SP
    E ok, ajunsese, merci !

5. #45 SP
    Junior Member Schizoid's Avatar
    Daca platesc cu card, presupun ca-mi va debita suma redusa, nu?

6. #46 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Imi las si eu rand aici. Sunt dupa ultimul.

7. #47 SP
    Member mastakilla's Avatar
    la promotie intra si jocurile cu microfoane, controllere, tobe ,chitari si alte chestii?

8. #48 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mastakilla View Post
    la promotie intra si jocurile cu microfoane, controllere, tobe ,chitari si alte chestii?
    Din cate am inteles eu, da. "Alte chestii" nu stiu exact la ce se refera, dar bundle-urile gen "Guitar Hero" sunt tot cu 50% discount.

9. #49 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    La gamepad nu se aplica reducerea. Pusesem si eu ochi pe Halo Reach Edition.

10. #50 SP
    Member mastakilla's Avatar
    fix la ala ma gandeam cu alte chestii si am zis sa nu dau zvon in tara ,sa mai prind si eu unul

11. #51 SP
    Member muski's Avatar
    Deci ca sa inteleg bine orice joc de pe data de 19 pe 24 februarie vor fi la jumatate de pret, orice joc care e pe stoc? Daca e asa tineti-va bine gameshop ca vor veni comenzi garla

12. #52 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    bine ca ne-ai spus.
    eu credeam ca vor ramane cu ele pe stoc...

13. #53 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    bine ca ne-ai spus.
    eu credeam ca vor ramane cu ele pe stoc...

Trebuia sa se bage cineva in seama sa posteze ceva ironic... , tipic romanesc...

Multumim Gameshop si Consolegames pt o super oferta

14. #54 SP
    Member slabunator's Avatar
    1 Mai functioneaza codul de discount la produsele care nu intra in promotia cu -50% ? am vrut sa precomand mortal kombat collector's ps3 si daca bag codul pretul ramane neschimbat 289

2 daca comand mai multe produse avand un total de peste 189 lei, le voi primi toate o data si cu transportul inclus sau cate unul, in cazul asta cat e transportul?

15. #55 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by slabunator View Post
    1 Mai functioneaza codul de discount la produsele care nu intra in promotia cu -50% ? am vrut sa precomand mortal kombat collector's ps3 si daca bag codul pretul ramane neschimbat 289

2 daca comand mai multe produse avand un total de peste 189 lei, le voi primi toate o data si cu transportul inclus sau cate unul, in cazul asta cat e transportul?

2a/Daca nu ai luat produse de peste 189 lei, introduci codul de pe prima pagina (CG) si vei beneficia de transport gratuit pentru orice valoare a comenzii.

2b/Produsele, vor veni toate intr-un colet, nu pe rand.

16. #56 SP
    Member slabunator's Avatar
    Aha, tineam minte ca mai era si ceva reducere daca foloseai codul de pe prima pagina. 10% parca. A ramas doar transportul gratuit? Aici ma intereseaza pt Mortal Kombat Collectors care nu intra la promotia cu 50% si are deja transp gratis, sarind de 189

L.E.: am crezut ca mi-a raspuns la prima intrebare

17. #57 SP
    Junior Member Schizoid's Avatar
    Am facut si eu o comanda pe care am platit-o cu cardul. Mi-a debitat intreaga suma si nu redus cu 50%. E normal?

I-am lasat detaliile lui RvsS pe pm. Sa vedem.

18. #58 SP
    Member Dark Wadder's Avatar

info

la starcraft 2 primesc tricoul gratuit?

19. #59 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Dark Wadder View Post
    la starcraft 2 primesc tricoul gratuit?
    Da

20. #60 SP
    Quote Originally Posted by Schizoid View Post
    Am facut si eu o comanda pe care am platit-o cu cardul. Mi-a debitat intreaga suma si nu redus cu 50%. E normal?

I-am lasat detaliile lui RvsS pe pm. Sa vedem.
    Iti dai seama ca nu avea cum iti faca discount daca nu e introdus in sistem, cel mai bine plateai ramburs in cazul de fata.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast