Arunca un ochi pe Revolut, te rog.![]()
@MonkY ti-am transferat pe Revolut 20€ pt încă un an de premium. Ajută-mă cu atualizarea, te rog.
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Thanks LucKos!
Done.
Respect.
Salut @Monky. Ti-am transferat si eu ieri pe Revolut pentru Trader. Daca ma poti ajuta si pe mine cu o actualizare, te rog. Mersi.
Salut! Imediat. Nu vazusem nimic pe Revolut. Mii de scuze.
---------- Post added 08-10-2025 at 16:40 ----------
Done! Pe 6 luni, pentru intarziere.
Am o tranzactie pt. Premium pe un an, dar nu am username, iar email-ul nu se pupa cu niciun user de pe CG.
Please, cel care a facut donatia, sa-mi dea un semn (cu adresa de email de pe care s-a efectuat tranzactia) si rezolv imediat.
Thanks!
Gata, setat si pentru GabiCutlac si pentru codpin.
Thanks guys!
![]()
Salutare, am facut si eu plata pe Revolut pentru o luna de Trader. Astazi in jurul orei 12:50-55.
Cheers!
Anul acesta se pare ca a fost cel mai prost, dintre toate...
Cred ca la anul voi fi nevoit sa mut tot proiectul de pe server dedicat, pe un VPS mic, ceva. Sorry, nu-mi mai permit sa platesc atat de mult. Sunt sigur ca initial nu va mai merge mai nimic (multe din scripturi necesita root), dar cred/sper ca o sa rezolv mare parte din probleme. Va merge mai greu, vom fi mai limitati cu spatiul/bandwith-ul si ce nu va mai merge, nu va mai merge. It is what it is...
Multumesc tuturor celor care au ramas alaturi de noi, si celor care au dat o mana de ajutor. Sarbatori Fericite!
![]()
No worries kind sir, eu zic ca ne descurcam si daca il hostezi la tine acasa pe un container intr-un NAS. Suntem aici pentru comunitate, nu pentru functii si bandwidth.![]()
Salut Monky,
Noi stăm aici și dacă ne faci revert la funcția de Mirc! În momentul în care forumul ăsta s-ar închide, o parte din mine ar muri…
Izolat intr-o comunitate de social media plină de dejectii si de tepari, locul asta a ramas cumva protejat de un filtru invizibil dar care a strans de-a lungul anilor o comunitate extraordinară! !
Sărbători fericite tuturor, în avans!
Hai că m-ai emoționat Xander RO!
Foarte frumos spus, nu o puteam zice mai bine.
Mulțumim și pentru donație!
Respect!
Să aveți sărbători cât mai frumoase alături de cei dragi!
![]()
Nici nu a început bine anul și ConuGeo a și spart gheața!
Thanks man!
![]()
Thanks RonanN1!
Respect.
![]()
Thanks goes to Cristache07 pentru donatie!
Respect!
![]()
By MultiAmSaPopesc in forum Help Desk
Bookmarks