Salut.se poate dona și prin revolut ?
Salut. Gata, am setat sa puteti trimite si via Revolut (buna idee, merci). Doar am rugamintea sa imi dati un PM cand ati trimis, sau sa specificati la detaliile tranzactiei, macar username-ul.
Hey! You can send me money on Revolut by following this link: https://pay.revolut.com/profile/daniel1loe
Thanks VictusG for subscription!
![]()
Cu această ocazie, avem prima donație/subscription via Revolut! Yay!
Thanks Scofield91 and welcome back!
![]()
Thanks kinezu & raduadelin for the donation!
![]()
Azi, nu doar ca ma bucur sa vad o noua donatie, dar ma bucur enorm sa vad un semn de la un vechi prieten.
Thanks DeathWings pentru donatie. Sper ca esti OK. Miss you, man!
Si cu scuzele de rigoare pentru delay, multumiri lui Scofield91 si BlackSnake pentru Licitatie!
Respect!
Thanks AndRewqp pentru Donatie!
May the Gods smile on you!
![]()
Thanks goes to djleo666 pentru Premium Subscription.
Also big thanks goes to iPaul & mirciulik.6 pentru Licitatie.
Respect!
![]()
Cel mai probabil, ca in fiecare an, ma voi gandi daca merita sa continuam, si daca da, voi scoate bani din buzunar. Daca nu, urmam soarta ComputerGames.ro... si-asa vad ca din ce in ce mai multi "urăsc" forumurile... C'est la vie!
Thanks goes to RonanN1 for getting Premium Membership!
Woohooo!
![]()
Multumirile de azi pentru Donatii/Premium Membership merg la ATX-MG, AngeReveur, GabiCutlac si codpin. Aveti tot respectul meu. Thanks pentru suport!
![]()
Multzam fain pentru donatie razvanrazy, JohnConstantine si [radu]!
You rock!
![]()
Thanks Ionutz83 pentru donatie!
![]()
Thanks goes to Espiritus for the donation!
![]()
Am prelungit si eu cu inca un an verdeata numelui. MonkY verifica te rog Revolutul. Am zis ca e mai bine pe direct, fara taxele PayPal.
Un feedback legat de Revolut si informatia din primul post:
1. Daca incerci sa dai click pe link de pe PC te duce in craci, sa-ti faci cont, sa-ti instalezi aplicatia etc.
2. Daca accesezi link-ul de pe Android (Tapatalk) te duce in Homescreen-ul din aplicatia Revolut nu la payment link.
Eu ti-am vazut pseudonimul pe link-ul unde eram redirectionat pe PC "daniel1loe" si ti-am facut plata manual pe acel nume. Sper ca ala sa fie, altfel am facut cadou 20E la altcineva
Cheers,
L.
Bookmarks