Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 40 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast
Results 401 to 420 of 798

Thread: ConsoleGames.ro - Killzone 2 Championship

1. #401 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Solozaur, ai grija de etapa curenta pana vedem ce facem cu meciul restant.
    SeikQ, esti binevenit sa joci in campionat daca te intelegi cu cei doi. Nu cred ca vor fi probleme de suprapunere a meciurilor.

2. #402 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by raul12 View Post
    emptysilence / Enthroll / Kobayashi VS Cata25 / eXistenZ / raul12

O mica rugaminte am daca se poate ... emptysilence / Enthroll / Kobayashi ati putea juca de la 21:30 in loc de ora 20:00 .
    sorry man in weekendul asta nu putem, stabilim o zi in saptamana viitoare. thanks!

3. #403 SP
    Member psycho-07's Avatar
    o sa ma bag si eu diseara daca se joaca ceva, numai sa stiu la ce ora

4. #404 SP
    Se pare ca echipa este completa acum, asa ca va rog sa programati meciurile restante cat mai repede si sa le jucati pentru a aduce clasamentul la zi.

5. #405 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Rezultatul meciului: ffocus / ReNeGaDe124 / Raskolnikov1944-emptysilence / Enthroll / Kobayashi
    a fost: 1-6;
    din pacate replay nu putem pune fiindca nu functioneaza seitul Killzone.com.A fost fain,pacat ca cei din echipa adversa nu au putut juca toti 3,deci nu va speriati de scor fiindca a fost un meci 2vs3 si au jucat f bine si in 2,dar lipsa unui om conteaza destul de mult.
    Revenim cu un replay cand va functiona seitul.

6. #406 SP
    Ma scuzati ca am intarziat cu rezultatele complete ale etapei. In atentia echipei psycho-07 / h0stile / andreips3: va rog sa jucati meciurile restante in cursul saptamanii urmatoare si psycho-07, te rog sa stabilesti o metoda de contact sigura cu coechipierii tai.

Recs / Tavitzu / istrategie VS ow3x3xpr3ss / (CLUMUNARI) / aallex 4 - 3
    ffocus / ReNeGaDe124 / Raskolnikov1944 VS emptysilence / Enthroll / Kobayashi 1 - 6
    psycho-07 / h0stile / andreips3 VS eXist / Firefox / Quik nejucat
    andrei1 / Srachi / L0G1X VS Cata25 / eXistenZ / raul12 6 - 1
    reikkoo / Solozaur / Cricku VS consol3 / ramusg / DJ_Andrei 5 - 2

7. #407 SP
    o sa vb cu baietii

8. #408 SP
    Member Solozaur's Avatar
    echipa psycho-07 / h0stile / andreips3 noi putem sa jucam restanta aia in orice zi de la ora 23:00, astept raspuns si desigur putem sa stabilim si alta ora daca asta nu e buna ptr voi!

9. #409 SP
    Replay la meciul: ffocus / ReNeGaDe124 / Raskolnikov1944-emptysilence / Enthroll / Kobayashi 1-6;
    http://www.killzone.com/kz/tour_roun...ile_id=4559409

10. #410 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Echipa Recs / Tavitzu / istrategie este ok daca jucam marti de la 21:00 ?!

11. #411 SP
    Inca nu stiu. Iti spun eu cand putem.

12. #412 SP
    eu am vb cu baietii dar unu vor sa joace cod5 si sau cam lasat de kz2

13. #413 SP
    Member Solozaur's Avatar
    clar, pai ce facem atunci?

14. #414 SP
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    eu am vb cu baietii dar unu vor sa joace cod5 si sau cam lasat de kz2
    Nu exista. Au zis ca joaca. Daca inca mai au jocul atunci e bine. Echipele care au meciuri cu ei va rog sa comunicati aici o ora la care puteti juca, dar sa fie concret de data asta. Multumesc!

15. #415 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Noi putem in oricare din zilele: marti, miercuri, joi de la ora 23,

16. #416 SP
    Vad ca unele echipe duc lipsa de jucatori.Daca ar fii toata lumea de acord m-as oferi voluntar sa joc si pentru alta echipa.Singura parte negativa in privinta mea va fii ca echipa noastra(consol3 / ramusg / DJ_Andrei) are prioritate in meciurile directe dintre echipe.Daca una dintre echipe care duc lipsa de jucatori iau vreun premiu il pot pastra pentru ei.Sunt disponibil mai mereu exceptand doar perioada de la pranzului in care sunt la cursuri.Eu joc de fun!

17. #417 SP
    Asa cum ti-am spus si pe mess, nu se poate ca un jucator sa joace in doua echipe. La fotbal sau la orice sport ai vazut ca un jucator sa se mute de la o echipa la alta dupa cate o etapa? Eu cred ca baietii o sa se organizeze si o sa joace meciurile, nu-i asa?

18. #418 SP
    Haidati guy's sa ducem pana la capat barem turnamentul asta,daca cei din tabara Xbox au putut si noi trebuie sa putem.Si eu am servici,la fel si colegii mei de echipa,dar o seara pe saptamana tot reusim sa ne gasim ca sa jucam.Si in plus e fun sa jucam intre noi romanii,mai vorbim mai glumim,pana la urma asta trebuie sa conteze cel mai mult.
    Catre echipa: Cata25 / eXistenZ / raul12,ati putea sa jucati intr-una din serile astea mai tarziu asa pe la 12:30,fiindca unul din coechipierii mei are un servici cu program mai lung pana la 12,si nu stiu daca am putea juca toti mai devreme? Tb sa vorbesc si cu el sa vad exact ce program are saptamana asta ca nu am dat de el inca.O sa continuam discutia pe PM.

19. #419 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    saptamana asta lucrez tot asa de la 16 la 00 ,chiar imi pare rau ,tot dupa 12 trb sa jucam
    iar saptamana viitoare sunt de la 10 dimineata la 16 ,voi putea juca in orice seara

20. #420 SP
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Asa cum ti-am spus si pe mess, nu se poate ca un jucator sa joace in doua echipe. La fotbal sau la orice sport ai vazut ca un jucator sa se mute de la o echipa la alta dupa cate o etapa? Eu cred ca baietii o sa se organizeze si o sa joace meciurile, nu-i asa?

In fotbal nu se fac lucriri deastea deoarece nu duc lipsa de jucatori.Adica ce om nu ar vrea sa castige cateva mii/sute de mii de euro pe luna!Daca chiar nu mai pot trebuie sa ducem cumva campionatul acesta la capat.Eu zic ca ar fii o solutie ok in situatia in care jucatorii de la alte echipe chiar nu mai pot oricare ar fii motivele.Sunt de acord ca este lipsa de seriozitate daca te bagi intr-un lucru si apoi nu il mai termin.Sper ca acei jucatori sa revina daca nu au motive foarte intemeiate. !

---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------

Mai vedem ce se mai intampla pe parcurs !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 40 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast