Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 27 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 536

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 2 Championship

1. #101 SP
    Banned M0R0I's Avatar
    NR 24

2. #102 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    primit masina , thanks !

3. #103 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Eu nu am vazut ca Maple Valley e in concurs. Intru si eu in 15 minute sa fac niste ture

4. #104 SP
    Member CrissX's Avatar
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    Ok, atunci hai ca intru sa aleg masina si o pun la vanzare

LE: am pus-o, daca ai alta preferinta sa-mi zici pentru ca nu am stat mult sa ma gandesc pe care sa o vand
    Spune-mi ce model exact.. sa stiu unde sa caut pls. Daca a expirat licitatia, pune din nou, orice rabla , pune 5000- 5.000.000 sa o cumpar, si astfel sa primesti banii .

5. #105 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by CrissX View Post
    Spune-mi ce model exact.. sa stiu unde sa caut pls. Daca a expirat licitatia, pune din nou, orice rabla , pune 5000- 5.000.000 sa o cumpar, si astfel sa primesti banii .
    Renault Clio, licitatia e valabila 24h.

6. #106 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am primit si eu masinuta. Thx GreyhounD !

P.S. Damn i'm so noob at this game

7. #107 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    S-a jucat aseara o cursa de test, cu asezarea pe grila, cu tot, a mers totul ok.
    Am iesit pe ultimul loc, as fi iesit pe locul 6 (din 7) daca nu vorbeam la telefon 5 minute si daca nu mergeam 5-6 ture cu masina care scotea fum.
    Dezastruos rezultat, in conditiile in care ababulu abia si-a cumparat xbox si facea o secunda pe tur in fata mea, iar eu am 50 de ture pe Mapple.

8. #108 SP
    Member CrissX's Avatar
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    Renault Clio, licitatia e valabila 24h.
    Ti-au intrat banii in cont . Enjoy.

9. #109 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    S-a jucat aseara o cursa de test, cu asezarea pe grila, cu tot, a mers totul ok.
    Am iesit pe ultimul loc, as fi iesit pe locul 6 (din 7) daca nu vorbeam la telefon 5 minute si daca nu mergeam 5-6 ture cu masina care scotea fum.
    Dezastruos rezultat, in conditiile in care ababulu abia si-a cumparat xbox si facea o secunda pe tur in fata mea, iar eu am 50 de ture pe Mapple.
    Pui mana si te antrenezi mai mult
    La incidentul dintre tine si florynd, tu ai gresit. Ai atins parapetul din stanga care te-a proiectat in el. Asta vine din necunoasterea traseului, deci este rezolvabila problema

10. #110 SP
    Taw
    Asa e Grey, dar a mai fost un incident cu Mo in care el s-a tamponat si eu am intrat direct in el, n-am putut sa-l evit.
    Desi nu scot timp bun pe el, cunosc circuitul destul de bine, doar ca nu m-am concentrat indeajuns.

Zicea Mo aseara ceva despre interzicerea voice-ului in timpul cursei, nu mi se pare corect.Cine e deranjat de ceilalalti sa nu-si puna castile si gata.

Btw, puteti sa-mi trimiteti si mie replay-ul de aseara, cumva?Chiar vreau sa vad "bumper"-ul lu cryss, axel, grey, exista o 1-2 zone unde pierd cel putin 2-3 sec, dar nu-mi dau seama unde.
    10x

11. #111 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by CrissX View Post
    Ti-au intrat banii in cont . Enjoy.
    OK, 10nx.
    Masina care ai cumparat-o este prima masina cu care am inceput in career

LE: ieri inainte sa intru in joc mi-a facut probleme, imi venea la un moment dat sa dau cu consola de pe balcon.
    Asta mi se intampla si la TDU, numai ca acolo eroarea era mai diferita, nu-mi vine acum... plus ca nu ma lasa sa intru in joc de nici o culoare.
    Hai ca pun o poza:
    Attached Images Attached Images dsc02568.jpg

12. #112 SP
    Member CrissX's Avatar
    Masina o primesti gift inapoi..in cateva minute.

13. #113 SP
    Taw

14. #114 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Asa e Grey, dar a mai fost un incident cu Mo in care el s-a tamponat si eu am intrat direct in el, n-am putut sa-l evit.
    Desi nu scot timp bun pe el, cunosc circuitul destul de bine, doar ca nu m-am concentrat indeajuns.

Zicea Mo aseara ceva despre interzicerea voice-ului in timpul cursei, nu mi se pare corect.Cine e deranjat de ceilalalti sa nu-si puna castile si gata.

Btw, puteti sa-mi trimiteti si mie replay-ul de aseara, cumva?Chiar vreau sa vad \"bumper\"-ul lu cryss, axel, grey, exista o 1-2 zone unde pierd cel putin 2-3 sec, dar nu-mi dau seama unde.
    10x
    Pai tocmai din cauza asta am subliniat unde au fost greselile. Nu a fost cursa din campionat, a fost doar o simulare, sper sa mai avem.

Chat-ul in timpul cursei nu va fi dezactivat, exista potentiometru de volum pe fiecare casca, pentru cei doritori de liniste

15. #115 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    La mine nu are legatura una cu alta, am alt profil care il folosesc cu al 2-lea controller si cu care am jucat decat split-screen doar atat.

In sfarsit, eu am rezolvat-o. Am scos hardul si l-am pus la loc. Daca mai face figuri si nu pot sa-i fac nimic mi-e ca o sa ajunga direct la publicitate cu tot cu jocuri. Cateodata ma scoate din sarite "cutia"

16. #116 SP
    Taw
    Hmm, si pe mine, mai ales controller-ul care clipoceste mereu desi e incarcat full. Pe partea de multiplayer, "cutia" e inegalabila, le am pe amandoua, PS3-ul e 80% singleplayer.

17. #117 SP
    Member CrissX's Avatar

Foto cu masinile ?

Cred ca e vopseaua finala ptr. concurs

F. greu am batut timpul lui Axeaxel (cred ca dupa a 20-a tura)
    Attached Images Attached Images csx.jpg

18. #118 SP
    Taw
    De ce pe capota masinii mele scrie ceva gen CRISS?
    Pacat ca n-am rabdare si cunostinte sa colorez masina, nu ma pasioneaza customizarile de nici un fel.
    Am reusit sa scot sub 1:30 azi, finally.

19. #119 SP
    Member CrissX's Avatar
    De ce pe capota masinii mele scrie ceva gen CRISS?
    Probabil pentru faptul ca am donat 10.000.000 CR sa aveti masinile free. Ignorati ce scrie, si vopsiti orice peste treaba aia cu crissx...

20. #120 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Mersi CrissX, am primit banii
    Cat despre masina, puteai sa o pastrezi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 27 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast