Tare si Florin.. etapa trecuta : 10x Grey, stii tu de ce, acum "f.u." grey(j/k) ...love and hate.
Tare si Florin.. etapa trecuta : 10x Grey, stii tu de ce, acum "f.u." grey(j/k) ...love and hate.
Da, ce bine ca eram acolo in spate... nu am avut probleme cu nimeni. Nimeni in spate, nimeni in fata. Calm.. eu, masina si asfaltul![]()
Ordinea finala pentru Tsukuba:
CrissX (CrissX360) - locul 1
Axeaxel (Axeaxel) - locul 2
florynd (florynd) - locul 3
GreyhounD (Greyhound2k7) - locul 4
Mika (DarkMatinee) - locul 5
Bobby (Bobbic) - locul 6
Muggs (mu99s) - locul 7
Bokolino (bokolino) - locul 8
babulu (babulu) - locul 9
MonkY (Alfamonk) - locul 10
DeathWings(Deathwings223) - locul 11
Dj Mo (I Dj Mo I) - DNF
Sacaluka (SACALUKA) - retras
Clasament general:
1. CrissX (CrissX360) - 79 puncte
2. Axeaxel (Axeaxel) - 76 puncte
3. GreyhounD (Greyhound2k7) - 72 puncte
4. florynd (florynd) - 68 puncte
5. Bokolino (bokolino) - 43 puncte
6. Dj Mo (I Dj Mo I) - 39 puncte
7. MonkY (Alfamonk) - 34 puncte
8. Mika (DarkMatinee) - 34 puncte
9. babulu (babulu) - 32 puncte
10. Muggs (mu99s) - 29 puncte
11. Bobby (Bobbic) - 25 puncte
12. DeathWings(Deathwings223) - 11 puncte
Sacaluka (SACALUKA) - 53 puncte - retras
Precum vedeti, s-a mai retras un concurent. Imi cer scuze fata de cei care alearga in grupa a doua, pentru ca nu este asa animata, ramanand doar 4 competitori. Mi-ar fi placut sa fie ambele grupe pline, dar se pare ca nu este asa. Succes la urmatoarea cursa.
va spun eu.... pe mine m-a scos din cauza lui Mika... tot ce mi se intampla in acest campionat este din vina lui... si Muggs... tu erai cu taxi... ti-am facut semn si nu ai vrut sa ma iei... rusinica
Sacaluka, sincer, imi pare rau ca te-ai retras, nu ar fi trebuit.Probabil ca ai considerat ca nu mai ai sanse la locurile 1-2-3.. nu stiu, dar mai sunt 4 etape, multe s-ar fi putut intampla.Dupa conflictul pe traseu pe care l-am avut cu tine pe Laguna Seca, la nervi as fi renuntat, dar m-am trezit a 2-a zi. si am zis, wtf.. merg mai departe, 6 zile, cate 2-3 ore /zi am cautat setari, trase, am ales sa-mi pierd timpul in continuare cu trainingu' . Sunt conflicte reale intre piloti, echipe F1, FIA..etc unde e vorba de milioane, aici e vorba de un joc. La inceput (Laguna Seca) am prins pica, dar a doua zi m-am calmat, am zis domle' e moldovean de-al meu.. ce dreq, ne luptam intre noi.. ? Eu sper sa cucerim lumea, cum fac chinezii.Azi am fugit de la un botez numai ca sa ajung la cursa.
Pls. trage un pahar de wiski' si intoarce-te printre noi. Multam'.
pacat ca s-a retras SACALUKA. we will miss you. s-a retras din cauza incidentului cu CrissX, sau din alte motive? nu stiam ca sunt asa multi moldoveni pe aici pe de alta parte
.
Dj Mo, tu mi-ai setat router-ul deci e vina ta.
Hi..Hi Moldova Power, we will..we will rock you. "Tara" Moldovei, singura regiune care nu a fost niciodata cucerita,subjugata de turci sau de alta natie... un fel de wikingi ai Romaniei bre. Saca.. come back pls.
Pacat de Sacaluka ca s-a retras, se cam subtiaza "plutonul" pana la final. Cum a zis si Cris, mai sunt destule etape pana la sfarsit, o luna intreaga
Cat despre cursa, a fost OK. Daca nu mai erau si calificarile de astazi probabil ca nu reuseam un locpe Tsukuba. Pacat si de tine Mo, cand te-am auzit ca ziceai de Mika cu masina alba, am zis e clar
LE: urmeaza Sunset Infield
Domnilor motivul meu de retragere nu a fost buseala cu CrissX ci cea cu Greyhound si mam gandit ca decat sa ma enervez de la niste faze total aiurea si sa cad 2 locuri in clasamentul general fara a fii vina mea mai bine stau cuminte si imi pastrez nervii. Daca se intampla asa la fiecare 2 curse nu ajung nicaieri.
Buseala ta cu Greyhound care a venit din vina cui ? Ca sa nu ramana neclarificat.
Crezi ca astfel de incidente nu se intampla si in viata reala, la case mai mari cum este de exemplu FIA GT, ca sa nu zic F1. Sunt incidente de cursa la care nu se poate lua niciun fel de masura pentru ca nu exista vina. Daca tu crezi ca s-a actionat conspirativ de catre niste forte oculte impotriva ta, pentru a cadea tu in campionat 2 pozitii (observa ca si eu am scazut 2, iesind atunci pe locul 8), atunci ai perfecta dreptate, e o conspiratie mondiala impotriva ta.
Grey se invartea ca titirezu' pe traseu, ii dadusem cu fum in ochi, vina lui e ca vine nepregatit la curse
Sacaluka, Grey nu avea ce face, nu putea controla masina in situatia in care era. Tu venind din spate, puteai sa franezi sau sa o iei prin balarii, si sa-l ocolesti cumva. Eu zic sa lasi supararea si sa te intorci la liniute cu noi.
Mie mi-a lucrat Dj Mo router-ul sa imi cada net-ul in primele 2 curse. E clar.
Lasand gluma la o parte, nu cred ca merita sa te oftici de la asta. De exemplu (no offence) MonkY, nu se retrage ca nu mai are sanse ca castige. Eu la fel, nu am intrat neaparat sa castig ci pentru acel sentiment ca participi, te zbati, califcari, etc. E diferit fata de o banala cursa unde il lovesti pe unu si dai restart. Intr-un final decizia iti apartine si faci cum crezi de cuviinta.
Dupa ce terminam campionatul asta, facem unul si cu NO RULEZ ?
Un fel de Carmageddon, pe cele mai nenorocite trasee, unde avem voie sa ne busim, sa mergem in sens invers, sa facem ce vrem ca sa iesim primii... Maxim 10 ture si neaparat sa avem masini cu motorul in fata, ca sa fie mai grijulii cei care aplica metoda "ii dau una la motor si l-am rezolvat"![]()
Dai join la orice random lobby pe Live si faci asta fara sa te mai chinui sa organizezi ceva.
Ala e challenge adevarat la fel ca GTAIV racing.Sa fii atat de bun sa calculezi cam cat de tare vei fi lovit la urmatoarea curba,ce miscare brusca sa faci sa nu te loveasca in plin si sa se duca drept catre nu stiu ce perete etc...e iad.
E greu sa faci "performanta" cu "kamikaze kids".
Bookmarks