Dualshock 3 + grip triggers devine completLa 360 pe langa faptul ca d-pad-ul este loose, ma si dureau foarte tare buricele degetelor de la butoane.
...recunosc ca am tendinta sa apas ca disperatu'...imi imaginez un tekken cu controller-ul de 360![]()
Dualshock 3 + grip triggers devine completLa 360 pe langa faptul ca d-pad-ul este loose, ma si dureau foarte tare buricele degetelor de la butoane.
...recunosc ca am tendinta sa apas ca disperatu'...imi imaginez un tekken cu controller-ul de 360![]()
ma gandeam ca controleru de ps3 are un avantaj cu acel bluetooth, ca poti misca gamepadu ca la wii![]()
,am o intrebare ffocus-daca eu mi-am facut un gamertag de USA si acuma am gandesc sa-mi cumpar gold, o sa mearga reedemcode?(consola mea e PAL) ...mersi anticipat
![]()
DS2 e cel mai bun. La PS3 eu am Sixaxis cu triggere, insa mi se pare prea usor. Vibratiile nu ma intereseaza, ma streseaza...
Geniala faza cu troll-ul sick...![]()
intre atari 2600 si xbox 360 .. inclin totusi spre xbox , ptr ca ala la atari mi s-a bulit(de atata frecat) si a trebuit sa-mi fac eu altul din sonerii (dealea de pui la usa)
Din punctul meu de vedere controlerul de GameCube are layout-ul ideal, din pacate nu este in acest poll, am votat pentru cel de xbox360 din cauza ergonomiei, din cele 3 controlere pe care le am (DualShock Rumblepad 2, Chillstream PS3, Xbox360 common) este intr-adevar cel mai ergonomic.
Despre Wiimote, eu zic ca se incadreaza in alta categorie de controllere, defapt cred ca are propria lui categorie, nu este tocmai un controler clasic.
Dupa mine cel de Xbox 360 e cel mai buneare layout exceptional,vibrati la fel de bune ca dualshock 3, pacat ca nu are sixaxis decat daca ii atasezi xcm betstilt.
Am jucat jocuri cu mai toate controlerele existente. In prezent cel mai confortabil mi se pare cel de X360 si spun asta dupa ce am jucat ani in sir cu PS2 controller. Ambele au probleme in ceea ce priveste D-Pad-ul, iar din acest punct de vedere, cel mai bun controler mi s-a parut a fi cel de Sega Megadrive 2, cu 6 butoane A. B, C, X, Y, Z.
Nici nu cred ca ai testat alte controllere si te bagi in seama,mai invii multe threaduri de jumate de an?
sincer dualshock-ul e groaznic ultimul loc clar! dupa cateva ore de dualshock cand pun mana pe gamepad-ul de xbox360 am o revelatzie) glumesc dar nu se compara gamepad-ul de xbox360 are 10 clase peste 'dualEshEck'!!
Bookmarks