cat costa jocul 20 $?
Am citit ca maine incepe un fel de challenge. Platforma care ajunge prima la 43 mil kills, castiga o harta in plus...sau ceva de genu asta.
ICE announced the 4th Pacific location �Coral Sea� with Air Superiority Game Mode will be unlocked for players once they collectively reached 43 Million kills on the initial three maps, Wake Island, Guadalcanal, and Iwo Jima. When the game is ready to download and play, each platform will begin the quest to reach the 43 million kill goal this summer! Coral Sea features the new game mode �Air Superiority� which takes pilots to the sky for and unmatched online aerial battle like never before seen! Get ready to put your pilot skills to the test and prove yourself an Ace of the Pacific!![]()
Damn you, de 2 zile tot intru pe PSN store sa vad daca o aparut, stie cineva ora exacta cand se face update-ul ?
Coral Sea Community Challange starts July 10th 19:43 GMT+1
...și așa e corect
Măn�ncă mult timp jocul ăsta. Pentru 30 de meciuri trebuie stat ~ 15 ore. Pentru 100...~ multe ore![]()
Inainte de lansare ei estimau ca va dura undeva pana la 3 saptamani - o luna pana sa se deblocheze. Daca estimau cum au estimat si cantitatea de jucatori, s-ar putea sa aibe o surpriza![]()
Pana acum, praf. Acelasi lag infect ca in Bad Company. Chiar mai rau pot spune: se teleporteaza tancurile in fata ta, tragi cu bazooka si pleaca proiectilul cand are el chef. Am tras o data si nu a plecat, a inceput animatia de incarcat si m-am trezit ca zboara atunci proiectilul in pamant si ma face terci.![]()
am jucat azi-noapte.
fenomenal ... au luat reteta aproape perfecta de la Bad Company, au imbunatatit engine-ul, au scos filtrul acela "grainy" care nu era pe placul meu, miscarile si totul in general se misca mai fluid.
la mine a mers fara niciun fel de lag, servere gasesti instantaneu.
atmosfera de WWII e coplesitoare. sunetele ... vai sunetele ... cea mai adevarata experienta de razboi.
sunt putine harti/arme, dar sunt sigur ca se vor adauga multe dlc-uri.
un joc de nota 10!
Superb joc ! Partea de lobby este foarte bine realizata. Vocile prietenilor se aud foarte bine. Si asta doar pentru 1200
Bergenbier :iamwithstupid:
By Muthu Raoul in forum Sony PlayStation 3
By LucKos in forum Console News
By trickz in forum Videos
By GreyhounD in forum Console News
Bookmarks