Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 168

Thread: Battlefield 1943

1. #21 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    cat costa jocul 20 $?

2. #22 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    cat costa jocul 20 $?
    15 USD sau 1200 MP

3. #23 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Merge cursiv, no lag.

4. #24 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Am citit ca maine incepe un fel de challenge. Platforma care ajunge prima la 43 mil kills, castiga o harta in plus...sau ceva de genu asta.

5. #25 SP
    360-ul are vreo 3 mil

6. #26 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    360-ul are vreo 3 mil

Doamne... Cate gloante trase? Se stie? Mai ales ca e inf. anmo hahahaha!!!

7. #27 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Am citit ca maine incepe un fel de challenge. Platforma care ajunge prima la 43 mil kills, castiga o harta in plus...sau ceva de genu asta.
    Stiu ca nu era legat de platforma challenge-ul respectiv, ci, in momentul in care se fac 43 de mil. de kills-uri se deblocheaza a 4-a harta pentru a fi jucata de toata lumea. Probabil fiecare platforma in parte trebuie sa faca 43 de mil. sau combinat.

8. #28 SP
    ICE announced the 4th Pacific location �Coral Sea� with Air Superiority Game Mode will be unlocked for players once they collectively reached 43 Million kills on the initial three maps, Wake Island, Guadalcanal, and Iwo Jima. When the game is ready to download and play, each platform will begin the quest to reach the 43 million kill goal this summer! Coral Sea features the new game mode �Air Superiority� which takes pilots to the sky for and unmatched online aerial battle like never before seen! Get ready to put your pilot skills to the test and prove yourself an Ace of the Pacific!

9. #29 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Stiu ca nu era legat de platforma challenge-ul respectiv, ci, in momentul in care se fac 43 de mil. de kills-uri se deblocheaza a 4-a harta pentru a fi jucata de toata lumea. Probabil fiecare platforma in parte trebuie sa faca 43 de mil. sau combinat.
    Daca se fac 3 mil/zi nu cred ca e o problema pentru fiecare consola in parte sa ajunga la acea cifra.

---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

Eu ma prabusesc in 5 sec cu avionul.

10. #30 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Damn you, de 2 zile tot intru pe PSN store sa vad daca o aparut, stie cineva ora exacta cand se face update-ul ?

11. #31 SP
    Coral Sea Community Challange starts July 10th 19:43 GMT+1

...și așa e corect

Măn�ncă mult timp jocul ăsta. Pentru 30 de meciuri trebuie stat ~ 15 ore. Pentru 100...~ multe ore

12. #32 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Inainte de lansare ei estimau ca va dura undeva pana la 3 saptamani - o luna pana sa se deblocheze. Daca estimau cum au estimat si cantitatea de jucatori, s-ar putea sa aibe o surpriza

13. #33 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Damn you, de 2 zile tot intru pe PSN store sa vad daca o aparut, stie cineva ora exacta cand se face update-ul ?
    Relax. O ora exacta pentru update, nu a fost niciodata, si oricum nu realizezi nimic daca esti primul care il donwloadeaza.

14. #34 SP
    Coral Sea Community Challange starts July 10th 19:43 GMT+1

...și așa e corect

Măn�ncă mult timp jocul ăsta. Pentru 30 de meciuri trebuie stat ~ 15 ore. Pentru 100...~ multe ore

Se deblocheaza arme noi pe parcurs sau doar cele standard pentru ambele tabere?

15. #35 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Pana acum, praf. Acelasi lag infect ca in Bad Company. Chiar mai rau pot spune: se teleporteaza tancurile in fata ta, tragi cu bazooka si pleaca proiectilul cand are el chef. Am tras o data si nu a plecat, a inceput animatia de incarcat si m-am trezit ca zboara atunci proiectilul in pamant si ma face terci.

16. #36 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Se deblocheaza arme noi pe parcurs sau doar cele standard pentru ambele tabere?
    Nu, ai doar armele din dotare pentru fiecare clasă.

Quote Originally Posted by Dj Mo
    Pana acum, praf. Acelasi lag infect ca in Bad Company. Chiar mai rau pot spune: se teleporteaza tancurile in fata ta, tragi cu bazooka si pleaca proiectilul cand are el chef. Am tras o data si nu a plecat, a inceput animatia de incarcat si m-am trezit ca zboara atunci proiectilul in pamant si ma face terci.
    Mo, pot să spun cu m�na pe inimă că mie-mi merge jocul perfect. Am ajuns la rank 15 �n c�teva ore...

...probabil ai prins tu ceva party mai idiot, nu știu ce să zic. Mai dă-i o șansă

17. #37 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    De juma de ora l-au pus si pe PSN store us, doritorii pot sa il cumpere.

18. #38 SP
    Member Vami's Avatar
    Main dimineata il cumpar si eu.

19. #39 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    am jucat azi-noapte.
    fenomenal ... au luat reteta aproape perfecta de la Bad Company, au imbunatatit engine-ul, au scos filtrul acela "grainy" care nu era pe placul meu, miscarile si totul in general se misca mai fluid.
    la mine a mers fara niciun fel de lag, servere gasesti instantaneu.
    atmosfera de WWII e coplesitoare. sunetele ... vai sunetele ... cea mai adevarata experienta de razboi.
    sunt putine harti/arme, dar sunt sigur ca se vor adauga multe dlc-uri.

un joc de nota 10!

20. #40 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Superb joc ! Partea de lobby este foarte bine realizata. Vocile prietenilor se aud foarte bine. Si asta doar pentru 1200
    Bergenbier :iamwithstupid:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast