Nu e mare lucru sa spuna asta. Celelalte 2 au cate 2 misiuni, parca. Eu m-am plictisit la primul DLC dupa prima misiune si nu am mai continuat. Sunt lipsite de substanta si nu ai niciun motiv sa continui.
Nu e mare lucru sa spuna asta. Celelalte 2 au cate 2 misiuni, parca. Eu m-am plictisit la primul DLC dupa prima misiune si nu am mai continuat. Sunt lipsite de substanta si nu ai niciun motiv sa continui.
Am reusit sa termin primul campaign single-player in weekend-ul acesta cat timp era free.
Mult mai mult apreciez jocurile Spider-Man dupa ce l-am jucat pe asta.
A avut doar 2 boss-fight-uri reale, restul erau doar cu mini-bosses reciclati, locatiile din nou reciclate "ad nauseam" si de story sa nici nu discutam.
Combat-ul a devenit foarte monoton dupa 3-4 misiuni, nu-mi imaginez cum l-ar putea cineva juca mai mult de 10 ore.
Mai bine-l anuleaza si investesc banii in altceva ca e clar ca nu o sa devina profitabil vreodata.
O "scurta" istorie a jocului:
Eu nu inteleg cum ajung IP-uri Disney de asa calibru mare la publisheri de 2 lei. Mi se pare inacceptabil sa ai un buget enorm si sa te prezinti cu o mediocritate de joc. Ma rog, nu pot decat sa ma bucur de fiecare data cand un joc cu eticheta "live services" esueaza.![]()
Asta se intampla atunci cand deciziile sunt luate de persoane care habar nu au de jocuri si game development, urmaresc doar trend-urile si vor sa faca "the next Fortnite" dar fara sa incerce sa inoveze sau sa adauge valoare reala unei francize. Au incercat sa mulga vaca inainte ca ea sa existe.
Paid XP boosts have been added to Avengers, despite promises it would never happenOriginally Posted by VGC
‘Marvel’s Avengers’ dev removing paid XP boosts after player feedbackOriginally Posted by NME
Square Enix claims Crystal Dynamics was the wrong fit for ‘disappointing’ Marvel’s Avengers
https://www.videogameschronicle.com/...vels-avengers/
Astia tot nu vor sa recunoasca ca GaaS (Games as a Service) nu e un model bun pentru toate jocrile ...The head of Square Enix has claimed that Crystal Dynamics was a bad fit for Marvel’s Avengers, given its lack of experience with the games as a service model.
Addressing shareholders in a statement published in the company’s annual report, president Yosuke Matsuda said Square Enix needed to learn from the game’s “disappointing” performance.
Notably, he highlighted the importance of matching development studios with “game designs” that best suit their skillsets and interests.
Avengers developer Crystal Dynamics is best known as the studio behind the single-player Tomb Raider series of games, and its next project is a collaboration with Xbox Game Studios on Perfect Dark.
...
“While the new challenge that we tackled with this title produced a disappointing outcome, we are certain that the GaaS approach will grow in importance as gaming becomes more service oriented. How we go about creating new experiences by incorporating this trend into our game design is a key question that we will need to answer going forward.”![]()
Spider-Man pe PS4 si PS5 pe 30 noiembrie:
Marvel’s Avengers War Table Weekly Blog Week #62 - Klaw Raid and Spider-Man Releasing on 11/30Originally Posted by Square Enix
O super mare dezamagire. Dupa ce a fost anuntat si marketat ca o super exclusivitate si free DLC doar pt PS owners, sa vii acum doar cu personajul, probabil copy/pasted din jocul omonim, fara pic de story pentru el, efectiv iti da impresia ca de fapt, nu este mare lucru iar cei care nu au PS nu pierd absolut nimic.
@razy - asa toata lumea e suparata - cei care nu joaca pe PS pentru ca nu primesc personajul si cei care joaca pe PS pentru ca sunt dezamagiti de el.
Classic lose/lose scenario.
Si inca un mare L pentru developeri - a aparut un crash bug pe PS5 iar ei sugereaza sa reincepi campaign-ul pentru a-l repara:
Gata, se opresc:
Final Update on the Future of Marvel’s AvengersOriginally Posted by Crystal Dinamics
Bookmarks