Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 113

Thread: Avatar: Frontiers of Pandora

1. #81 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    L-am luat si eu acum si cred ca pentru prima oara dupa Horizon Forbidden West incoace, mi-a cazut controlerul din mana cand am intalnit pentru prima oara Pandora. Asemenea impact pozitiv din punct de vedere grafic nu am mai avut de foarte mult timp, sunt uluit!

Nu ratati jocul asta, este pacat sa ai un PS5/XSX si sa nu vezi cu ochii tai asa ceva. Asteptati sa fie on sale sau whatever, dar nu il ratati!
    On the other hand, as vrea sa fiu acum fata in fata cu angajatul care a luat decizia de a pune achievements de 36G in joc, ca sa-mi dea iar cu '...6', '...12' sau '...18'!!! Am asteptat ani de zile un joc (DOOM Eternal) cu care sa-mi repar gamerscorul distrus de Half Life 2...

2. #82 SP
    Member omega's Avatar
    Pare a fi ceva mod de far cry primal. La anu' pe vremea asta o sa-l dea "gratis" la psn plus.

3. #83 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Parerile sunt atat de impartite legate de jocul asta de nici nu stii ce sa crezi. Unii zic ca e o mediocritate si ca nu e bun de nimic, altii zic ca e un joc bun spre foarte bun, iar altii dau de pamant efectiv cu el (fara sa-l fi jucat). Tocmai de asta l-am luat si eu sa-mi fac singur o parere, daca intradevar e atat de plictisitor si prost cum spun unii sau chiar e un joc bunicel dar ne place sa aruncam cu noroi...

4. #84 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    O sa vina un review si aici in cateva zile.

Spun doar ca cine spune ca este doar un reskin de Far Cry sau cine si-ar dori asta, va fi super dezamagit cand/daca v-a pune mana pe jocul asta.

5. #85 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

Spun doar ca cine spune ca este doar un reskin de Far Cry sau cine si-ar dori asta, va fi super dezamagit cand/daca v-a pune mana pe jocul asta.
    Abia aștept sa citesc reviewul tău. Pana atunci sper ca diseară sa prind puțin timp sa întru în el să-mi fac o idee . Nu am urmărit multe video-uri sau analize, etc...dar din puținul văzut mi-a plăcut

6. #86 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxx02 View Post
    Parerile sunt atat de impartite legate de jocul asta de nici nu stii ce sa crezi. Unii zic ca e o mediocritate si ca nu e bun de nimic, altii zic ca e un joc bun spre foarte bun, iar altii dau de pamant efectiv cu el (fara sa-l fi jucat). Tocmai de asta l-am luat si eu sa-mi fac singur o parere, daca intradevar e atat de plictisitor si prost cum spun unii sau chiar e un joc bunicel dar ne place sa aruncam cu noroi...
    Din cate vad eu, aia care zic ca e reskin far cry sau mediocritate sunt majoritatea aia care nu l-au jucat. Cine l-a jucat zice de bine.

7. #87 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Din cate vad eu, aia care zic ca e reskin far cry sau mediocritate sunt majoritatea aia care nu l-au jucat. Cine l-a jucat zice de bine.
    Da, sa știi ca asta am observat și eu. Am jucat în seara asta în jur de o ora cât am avut puțin timp. Mi-a plăcut ce am văzut și întâlnit pana acum. Aștept sa prind o perioada mai libera sa intru mai tare în el

8. #88 SP
    Vreau sa mai remarc un aspect pozitiv care din pacate, in zilele noastre, este tot mai rar intalnit. Voi ati observat cat de curat si aerisit este meniul? Pe langa faptul ca dpdv artistic arata superb, imi lasa senzatia ca sunt in meniul de Ori and the Blind Forest, dar este si extrem de aerisit.

Aproape toate meniurile contin strict informatiile necesare, nu shaorma mix, HUD-ul este si el atat de subtil incat imi da senzatia ca joc in photo mode, superb. Bravo, felicitari echipei care s-a ocupat de Menus si HUD in jocul asta, au facut o treaba grozava!

9. #89 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Chit ca nu mai lucrez acolo, tot vreau sa scot in evidenta ca au fost niste oameni misto din Bucuresti care au bagat pe UI, bravo lor

10. #90 SP
    Ia sa va vad acum, try to beat this OCD!
    PS: Abia m-am urcat pe Ikran, deci nu sunt nici la 50% din campanie
    Attached Images Attached Images screenshot-2023-12-21-114803.png

11. #91 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

1. Acțiunea se petrece în sălbăticie? - bifat
    2. Antagonistul e un psihiopat maniac ucigaș cu tendințe dictatoriale? -bifat
    3. Antagonistul te capturează și/sau îți omoară prietenul/o cunoștință/ceva personaj secundar? - bifat
    4. Scapi teafăr și nevătămat din captivitate, fugiind prin sălbăticie? - bifat
    5. Ajungi la o așezare, ceva centru de rezistență, și te întâlnești cu un personaj pozitiv care îți zice să pui de o rebeliune? -bifat
    6. Începi să cauți prin junglă sau pădure să cauți provizii de hrană, prin cules sau vânătoare, sau colectat bețe pentru săgeți sau colectat muniție? -bifat
    7. Ai o hartă mare cu turnuri/landmarks/ceva munți pe care trebuie musai să le explorezi, să faci grinding la greu și apoi să te pui pe ucis camarila antagonistului, compusă din alți psihopați ca el, ori rivali? - bifat

Cum am zis, e Far Cry curat. Care repetă aceeași rețetă de la Far Cry 3 încoace, de 11 ani.
    Doar că acum au pus alt titlu care să vândă - Avatar.

La fel cum o să facă și cu Star Wars Outlaw, dar o să fie de fapt un reskin la Assassins Creed + Watch Dogs.

Ce zicea Vaas cu definiția nebuniei?

---------- Post added 21-12-2023 at 22:35 ----------

Legat de note, pe metacritic are 75 pe PS5 și Xbox, și 72 pe PC.

Nu o fi rău, dar nici material de GOTY nu e. E doar Far Cry cu blue tall aliens pe o altă planetă.

12. #92 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    asta nu e rau, Far Cry 3 a fost un joc fain!

13. #93 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Don't feed it

14. #94 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    asta nu e rau, Far Cry 3 a fost un joc fain!
    Da, nu arată rău. Dar după încă șapte jocuri care folosesc aceeași rețetă la capitolul poveste...timp de 10 ani....nu prea mai e fain.

@razvanrazy
    Ai putea scrie în review că villain-ul John Mercer e interpretat de actorul Andreas Apergis, care a mai interpretat în AC 2, AC Brotherhood, AC Revelations, AC 3, AC Black Flag, AC Rogue, AC Syndicate, AC Origins, AC Odyssey, Immortals Fenyx Rising, în Guardians of the Galaxy, în Deus Ex, Rainbow Six Vegas 2 și în For Honor.

El l-a mai interpretat pe Cesare Borgia în AC Brotherhood, pe Israel Putnam în AC 3, pe Hades în Immortals, pe Otso Berg în toată seria, pe Barnabas în Odyssey.
    Îi recunoști foarte ușor vocea. E un veteran al jocurilor de la Ubisoft.

Eu, pentru vocea lui, i-aș da un plus jocului. Chiar dacă scenariștii îl forțează să semene cu Vaas, măcar își face treaba.

15. #95 SP
    Am revenit cu review

Va astept pe thread pentru comments si pareri

16. #96 SP
    Member iliedobre's Avatar
    @gurabogata olteanugg da' tu ai jucat jocul asta sau doar ne spui ce ai citit pe internet?

17. #97 SP
    Quote Originally Posted by iliedobre View Post
    da' tu ai jucat jocul asta sau doar ne spui ce ai citit pe internet?
    Nope. Eu nu prea ma joc. Dar imi place sa-mi dau cu parerea asa ca am ales sa fac review bazat pe cateva videos vazute pe youtube

18. #98 SP
    Member iliedobre's Avatar
    scuze, era reply la olteanu g, m-a driblat tehnologia. #fentă.

19. #99 SP
    Dupa 39 de ore am reusit si eu sa termin campania si pot spune ca au fost ups and downs, dar overall il consider un pachet exceptional!
    Este pentru prima oara cand pot sa afirm ca Ubisoft se bate dpdv grafic acolo sus cu cei mari, densitatea vegetatiei, calitatea texturilor, iluminarea, toata partea artistica a jocului sunt efectiv de nota 11. Sunetul de asemenea este un festin daca ai echipamentul care trebuie.

Spre final, trebuie sa recunosc ca n-am mai avut rabdare sa absorb cum trebuie povestea 100%, la un moment dat i-am dat cu 'press B to skip'. Nu stiu daca nu am considerat-o punctul forte al jocului sau pur si simplu am devenit putin frustrat de nenumaratele restarts from checkpoint.

Referitor la dificultate, cam 60-70% din joc am fost incantat ca m-a obligat oarecum sa joc prudent si constructiv fiecare misiune, dar dupa ce-am murit de vreo 30 de ori la o rafinarie de pe main path pentru ca eram level prea mic, am inceput sa ma simt putin obosit si frustrat sa tot mor atat de usor pe easy. Inteleg ce-au vrut sa faca aici, sort of, dar cred ca nu au balansat cum trebuie dificultatea vs player's difficulty choice.

20. #100 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Dupa 39 de ore am reusit si eu sa termin campania si pot spune ca au fost ups and downs, dar overall il consider un pachet exceptional!
    Este pentru prima oara cand pot sa afirm ca Ubisoft se bate dpdv grafic acolo sus cu cei mari, densitatea vegetatiei, calitatea texturilor, iluminarea, toata partea artistica a jocului sunt efectiv de nota 11. Sunetul de asemenea este un festin daca ai echipamentul care trebuie.

Spre final, trebuie sa recunosc ca n-am mai avut rabdare sa absorb cum trebuie povestea 100%, la un moment dat i-am dat cu 'press B to skip'. Nu stiu daca nu am considerat-o punctul forte al jocului sau pur si simplu am devenit putin frustrat de nenumaratele restarts from checkpoint.

Referitor la dificultate, cam 60-70% din joc am fost incantat ca m-a obligat oarecum sa joc prudent si constructiv fiecare misiune, dar dupa ce-am murit de vreo 30 de ori la o rafinarie de pe main path pentru ca eram level prea mic, am inceput sa ma simt putin obosit si frustrat sa tot mor atat de usor pe easy. Inteleg ce-au vrut sa faca aici, sort of, dar cred ca nu au balansat cum trebuie dificultatea vs player's difficulty choice.
    Eu nu l-am terminat ! Bine de stiut si ca are vreo 40ore. Ma obosisera side-urile si goana dupa crafting things & lvl , incat am zis sa-i dau o sansa intre timp si lui BG3 si ...acolo am ramas. N-aveam cum altfel!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast