Far Cry comes to America in the latest installment of the award-winning franchise.
Tune in Friday 26th May, for worldwide reveal.
Far Cry comes to America in the latest installment of the award-winning franchise.
Tune in Friday 26th May, for worldwide reveal.
Cred ca outpost-urile vor fi bisericile...
Cred ca putem vana animale pentru crafting + adunat plante...
S-ar putea sa se asemene cu Wildlands, si anume ca vor fi carteluri... droguri, prostitutie / trafic de carne vie...
Dupa Primal care mi s-a parut un joc genial, asta sigur o sa imi placa, rednecks and boomsticks, cum a zis si BizZare, GOD BLESS MURICA! Demult imi doream un joc cu rednecks si inbred hillbillies. GG Ubisoft, consider me interested.
Nu, nu. Doar cu un singur personaj, un ajutor de serif. Partea interesanta este ca se poate juca toata campania, basically tot jocul, in co-op
Doamne cat de bine arata cgi-urile alea! Nu pot sa trec peste asta, oare cand vor arata jocurile asa?
Cateva lucruri interesante + faptul ca nu vom mai avea turnuri de cucerit pentru deblocat regiuni
Finally a iesit la lumina. Un proiect la care am lucrat si eu la unul din personaje (John Seed - cel ce apare in poster cu ochelari pe cap)
Sper ca o sa arate binisor jocul si ca o sa fie putin peste celelalte Far Cry-uri , tematica pare buna , pe stilul far cry.
Bookmarks