Crytek se mandrea acum ceva timp ca va scoate 2 versiuni aproape identice ( PS3 si X360), existand doar diferente minore ( X360 se descurca mai bine in anumite situatii, iar PS3ul in altele). Cautand pe Net am gasit si o stire interesanta pe Destructoid, conform careia la un moment dat versiunea de PS3 arata ceva mai bine. Probabil ca va folosi destul de mult si CELL-ul, nu numai placa video. Oricum mai avem putin ( cateva luni) si aflam care arata mai bine sau daca-si merita banii.

. Si da e destul de normal ce a spus RaverX : doar nu o sa laude killzone 3 si o sa spuna ca e mai bun decat a lor . Da din cate am observat cei de la Crytek isi lauda creatia de fiecare data cand au ocazia si mai spun ca jocul lor e de n ori mai bun decat X (reminds me of a guy from Lionhead Studios
) . Eu astept sa vad totusi jocu in actiune si abea apoi o sa imi dau cu parerea
. Fapte nu vorbe ! [-x
Monsieurii de la CryTek au fost facatori de tech demo-uri ptr nVidia si ATI. La un moment dat s-au minunat cat de buni sunt [engine-ul de Far Cry] si au zis ioi domne' noi potem face jocuri potiernice 
Ni aci, ce zic tovarasii astia, au pus si poza:

Bookmarks