Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 28 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 543

Thread: Crysis 2

1. #121 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by vTGS View Post
    Crysis era optimizat ca orice alt joc de pe PC, adica nu au stat prea mult timp sa faca asa ceva. Pentru jocuri bine optimizate uitate la console, jocuri gen Uncharted 2,Killzone2,God of War 3 etc. care au acelasi hardware deci le permite producatorilor sa exploateze acest lucru de ex: MSAA de la PS3 prezent in The Saboteur s.a, pana fac ei optimizarile la PC pentru fiecare combinatie de procesor+placa video(AMD, Intel, Ati, Nvidia) o sa ia o vesnicie...practic nu are rost.Eu nu spun ca Crysis a fost un joc prost optimizat pentru ca mie imi mergea pe High 2xAA si 1280x1024 cu un c2d de 2,2ghz, 2gb DDR2 si un Ati HD3850 de 512mb cu 25-30 fps mie mi-a fost de ajuns.
    nu...Crysis a fost un joc extrem de prost optimizat si atat...iti trebuie un super calculator ca sa mearga cu detaliile la max..si pe deasupra si atunci ai probleme cu FPS-urile...scad sub 30...Far Cry 2 de ex e un exemplu in sensu celalalt..de optimizare buna..

2. #122 SP
    Member vTGS's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    nu...Crysis a fost un joc extrem de prost optimizat si atat...iti trebuie un super calculator ca sa mearga cu detaliile la max..si pe deasupra si atunci ai probleme cu FPS-urile...scad sub 30...Far Cry 2 de ex e un exemplu in sensu celalalt..de optimizare buna..
    Da Far Cry 2 intradevar este bine optimizat dar nu prezinta aceeasi grafica ca si Crysis...si nu iti mai trebuie un super calc sa ruleze Crysis la max, cand a aparut prima data da, acum nu. Daca fps-urile se mentin intre 25-30 este mai mult decat acceptabil...daca fps-urile scad sub 30 asta nu inseamna automat slideshow ca doar filmele ruleaza la 23 fps si se vad f. bine ma rog de la 15 fps in jos...da, acolo te uiti la poze.

3. #123 SP
    Banned nurv's Avatar
    Nu e buna comparatia frame rate de film vs framerate de joc de PC, e o discutie mai lunga, chestia e explicata pe net.

23 fps sunt suficiente ptr fluiditate in filme, dar nu sunt suficiente ptr fluiditate in jocuri, zic ei, expertii, si explica de ce. se legau si de ceva motion blur.

ha, un prieten mi-a facut o comparatie interesanta, mi-a spus ca daca ai vedea o secventa inregistrata la 500 fps pe un display de 500hz real, creierul s-ar bloca. suna funny dar tipu e in domeniu si se pricepe, mi-a explicat despre puterea de perceptie a creierului, cum citeste imaginile de la ochi etc, e lunga povestea si deviem de la craisis

Are careva fr'o idee daca pune mana pa vr'un demo oarece? Is curios sa ii dau cata bice inainte sa [daca] il cumpar...

4. #124 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Nu va tot inteleg de ce ziceti ca Crysis nu este un joc bine optimizat, cand eu pe un Pc cu o placa video de 128 mb, Pixel Shader 2, Procesor 1.00 GHZ, si 512 Mb ram, Crysis imi rula "acceptabil" cu toate setarile pe Low (acceptabil ma refer ca puteam sa ma joc cand eram prin padure destul de bine, dar cand eram pe plaja, incepea sa imi sacadeze o gramada).

5. #125 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Zaktan View Post
    Nu va tot inteleg de ce ziceti ca Crysis nu este un joc bine optimizat, cand eu pe un Pc cu o placa video de 128 mb, Pixel Shader 2, Procesor 1.00 GHZ, si 512 Mb ram, Crysis imi rula "acceptabil" cu toate setarile pe Low (acceptabil ma refer ca puteam sa ma joc cand eram prin padure destul de bine, dar cand eram pe plaja, incepea sa imi sacadeze o gramada).
    Optimizat inseamna sa ofere o experienta de joc normala chiar si pe o configuratie mai normala. Joc sacadat nu e experienta normala. Optimizat ar fi CoD 4, care arata beton pe o placa de 128mb si mergea la un framerate ok, fara sa sacadeze. Pe mine nu ma lasa Crysis sa dau la maxim nici pe placa 8800 GT de 512mb. Jocul care cere doua placi video in paralel nu prea e optimizat

6. #126 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Iti merge sacadat pe low, e mega-optimizat frate jocul. Mie pe i3 si pe 360M imi merge cu totul la maxim perfect. Luati ultimele drivere sa vedeti ca merge mult mai bine.

7. #127 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai si cum sa nu-i mearga sacadat pe 128 mb video si pixel shader 2? ca sa nu mai zic de procesor, acolo e teroare.
    Si app de CoD4, cand il joc, desi pot sa-l joc la maxim fara probleme, imi cade placa video. Cand joc Crysis (la fel, cu tot pe maxim) n-am nicio problema.

8. #128 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Pai si cum sa nu-i mearga sacadat pe 128 mb video si pixel shader 2? ca sa nu mai zic de procesor, acolo e teroare.
    Si app de CoD4, cand il joc, desi pot sa-l joc la maxim fara probleme, imi cade placa video. Cand joc Crysis (la fel, cu tot pe maxim) n-am nicio problema.
    Cum vine aia iti cade placa video bro'

PS io tot am impresia ca gogoasa aia iti reguleaza chifla.

9. #129 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Acum pe bune, voi considerati 8800GT placa din sectorul high-end? Sunt destule jocuri care nu ruleaza la maxim pe 8800 GT si arata mai prost decat Crysis. Iar despre optimizare, prima data cand l-am jucat aveam un PC varza ( ATI X1550 512 MB, 512 MB Ram, C2D la 2.2 Ghz) si a rulat fluent cu setarile pe low. Cred ca e destul de bine pentru cu ofera, chiar si pe setarile minime.

10. #130 SP
    Acum vreo 3 ani cam era din segmentul high-end. Era perioada cand cu o placa de 512, 2GB RAM si un procesor dual core decent rezolvai orice joc de pe piata. In afara de Crysis.

11. #131 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Crysis 2 delayed into next year

EA’s just confirmed that Crysis 2 has been pushed int0 Q4 FY2011.The push is mentioned in the company’s recently released financials.Originally, the Crytek super-shooter was due for a release this holiday season, and in fact, had its release brought forward to autumn just before E3.The game’s multiplayer is due to be shown in two weeks at gamescom at Crytek’s home terf in Cologne.It’ll released on PS3, 360 and PC, and will also support 3D.Posted in: EA, Hot, PC, PS3, Shooter, Xbox 360

12. #132 SP
    Astia nu se invata minte sub nici o forma. Incep iar amanarile jocurilor pentru primavara anului urmator, de frica aglomerarii din toamna anului curent. Asa au facut si anul trecut cand aparea MW2 in toamna, si-au amanat multi pe 2010 si s-au trezit dupa aia ca au pierdut si lansarile din toamna si creasera si aglomeratie in primavara, deci fix lucrul de care incercasera sa se fereasca.

13. #133 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by vTGS View Post
    Da Far Cry 2 intradevar este bine optimizat dar nu prezinta aceeasi grafica ca si Crysis...si nu iti mai trebuie un super calc sa ruleze Crysis la max, cand a aparut prima data da, acum nu. Daca fps-urile se mentin intre 25-30 este mai mult decat acceptabil...daca fps-urile scad sub 30 asta nu inseamna automat slideshow ca doar filmele ruleaza la 23 fps si se vad f. bine ma rog de la 15 fps in jos...da, acolo te uiti la poze.
    am vazut nenumarate teste recente ale placiilor video de ultima ora in Chip si pe net..si la Crysis cu detaliile la max FPS-urile erau undeva intre 30-35...si nu e normal ca din moment ce dau 20 de milioane pe o placa video ultimu racnet sa ai doar 35 de FPS-uri e foarte putin..
    mentionez ca erau configuratii puternice cu placi video de la Nvidia cum ar fi GTX 285..sau Ati 5870...

14. #134 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

15. #135 SP
    Crysis 2 dated for March

Crytek’s just announced a March release for Crysis 2.In the US, it’ll release on March 22, and in Europe on March 25 for PC, Xbox 360 andPS3.Crytek announced the news via Twitter

16. #136 SP

17. #137 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Daca tot posteaza astia demo walkthrough (si am mai vazut demo de genul asta - fix in aceeasi locatie, acelasi "boss"...) de ce nu scot si un demo jucabil ? Sa vedem pe consolele noastre (si pe PC) cum arata si cum se misca.

18. #138 SP

19. #139 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    nu arata rau deloc

20. #140 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Crysis 2 Limited, Nano editions unveiled - News at GameSpot
    "Electronic Arts details $60 and $150 limited editions of Crytek's upcoming shooter; ultimate pack includes 11 inch statue, Nanosuit backpack; Xbox 360 getting closed beta "later this year."
    Attached Images Attached Images backpack_53665_screen.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 28 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast