Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 28 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 543

Thread: Crysis 2

1. #181 SP
    Member anes's Avatar

2. #182 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Si cu Beta-ul cum ramane ? Ca am primit invitatie prin noiembrie... Sau acest "demo" va putea fi jucat cu acel cod ?

3. #183 SP
    Member vTGS's Avatar
    MP arata destul de interesant, din ce se vede din trailer. Sa vedem ce vor face cu SP-ul, povestea nu o stim decat New York este invadat de extraterestrii( Cum de s-au hotarat ei sa atace tocmai NY cand erau foarte bine stationati in Coreea...poate au luat mita de la coreeni? , sau poate NY este doar una din putinele locatii care sunt invadate de "aliens" si astfel trilogia ne poarta prin colturile lumii? )....anyway I don't like the "new" aliens.

4. #184 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Arata bine, destul de promitator!

5. #185 SP
    Senior Member Nash's Avatar

6. #186 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Demo Up@X360 Marketplace pentru cei interesați.

7. #187 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Demo Up@X360 Marketplace pentru cei interesați.
    Hey guys,

As you may notice, when looking for the Crysis 2 MP Demo on Xbox Live it actually says "Crysis 2 Multiplayer Closed Beta". Please note that this is not a 'closed beta' but rather an 'open demo' as announced, and as listed once the game is downloaded onto your Xbox.

Also, if you can't find the demo you can locate it by navigating through the following:
    Main XBL Screen -> Game Marketplace -> Explore Game Content -> Games & Demos -> Demos -> Newest

Cheers!
    asta ca sa nu intrebati de ce cum etc.
    daca nu-l gasiti pe live (de pe xbox), folositi link-ul dat de Ronan si Download to Xbox 360 pe site.

8. #188 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    din demo pe xbox 360

---------- Post added 25-01-2011 at 03:31 PM ----------

9. #189 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Am apucat sa joc vreo 2-3 meciuri, se aseamana cu seria CoD in unele privinte.
    - in functie de clasa, ai diferite optiuni pentru modulele de armura sau stealth de pe costum (asemanator cu perks-urile din CoD) - mai putin energy drain pentru armura la clasa gunner, trecere rapida in cloack la clasa assault etc..
    - exista si aici killstreaks
    - dog tags aici sunt un fel de MW2 Titles, le deblochezi in functie de ce chestii "realizezi" - imi pare rau ca au scos sistemul asta din Black Ops si au bagat sistemul cu cumparat-ul

Gameplay-ul e interesant, au implementat bine costumul.
    Run-ul este modul Speed al costumului, insa este redus fata de ce vedem in SP-ul de la Crysis.
    Power mode nu se poate activa (sau nu-mi dau eu seama), in schimb poti sari mai mult si ai posibilitatea de a interactiona cu obiecte grele, gen masini, cum se vede prin filmuletele de MP.
    Exista buton de Armor mode.
    Exista buton de Cloak mode.

Grafica este OK.. N-am cum sa o verific pe full HD ca sa-mi pot forma o parere.

Per total e fun. Costumul iti da mai multe posibilitati de abordare, iar sistemul pare echilibrat asa la o prima vedere. Waiting for the full game.

10. #190 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    e 85% clona CoD. nu am nimic mai mult de spus.

11. #191 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Grafica este OK.. N-am cum sa o verific pe full HD ca sa-mi pot forma o parere.

Daca ai jucat pe 720p e irelevanta afirmatia ta...Puteai sa spui asta doar in cazul in care ai fi jucat pe un CRT. Deci cum e grafica?

12. #192 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    dupa cum ma asteptam jocul e slabut. imi aduce aminte de medal of honor printr-un aspect nefinisat si cu toate ca imi arata conexiunea ca e pe maxim, iti da senzatia de lag. grafica e draguta, multe detalii, insa mai este destul de munca. in nici un caz nu e cea mai grozava grafica de pe console.
    puterile costumului sunt insa foarte frumos realizate, mi-as dori sa il finiseze pana la lansare, dar stim bine ca nu se va intampla.
    cu siguranta nu il voi cumpara pentru multiplayer.

13. #193 SP
    Member AVoF's Avatar
    Am apucat sa il testez un pic, cel putin in privinta graficii este o gluma comparandu-l cu prima parte de pe PC, desi diferenta e de peste 3 ani in tehnologie.Vom astepta produsul final, poate va triumfa mai mult in SP.

14. #194 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Le cumpar jocul numai pentru simplul fapt ca este steagul Romaniei acolo si mi-l pot pune la caracter.

15. #195 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Mai devreme am dat jos si eu demo-ul si pot zice ca e destul de bun jocul dupa parerea mea...cum spunea si rulz e copie COD....

Dar per total e un joc destul de bun...grafica e buna l-am jucat pe 1080p..Sunt curios ce componente trebuie sa ai pe un Pc sa il joci la maxim

Sincer jocului asta o sa ii zic pass

16. #196 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Mie imi place foarte mult si controlul care este mult imbunatatit fata de cel de la primul Crysis.

17. #197 SP
    Member The Antagonist's Avatar
    Se stie cat o sa tina demo-ul? Ca sa stiu cat timp sa-l joc.

18. #198 SP
    Member maweryck's Avatar
    Si ce e chiar asa de rau ca e clona COD ?Iar incepem razboiul clonelor ?(darksiders ,castlevania ..clone GOW3 ...etc etc ..).Ce legatura are una cu alta ?Pe mine chiar ma atrge ideea unui joc alert cu multe optiuni de abordare in MP , intr-un univers SF. Daca sunt bine implementate abilitatile costumului, jocul e finisat , bine echilibrat si nu e lag , nu stiu de ce nu l-as juca .....

---------- Post added 26-01-2011 at 02:40 AM ----------

si cum zicea unu pe youtube : " 'Call of Halo: Modern Battlefield'."

19. #199 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am jucat aseara vreo 10 meciuri. Imi place. ...slide+jump from the top of a building+power kick on the ground - who the heck says no to that?

20. #200 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by AVoF View Post
    Am apucat sa il testez un pic, cel putin in privinta graficii este o gluma comparandu-l cu prima parte de pe PC, desi diferenta e de peste 3 ani in tehnologie.Vom astepta produsul final, poate va triumfa mai mult in SP.
    Si la ce te asteptai de la un joc multiplatforma, care e putin probabil sa foloseasca optimizari dedicate ptr hardware-ul fiecarei console [ptr o grafica mai buna, gen Uncharted / Killzone]. Compara Crysis 2 PC vs Crysis 1 PC daca vrei sa vezi [daca exista] vre-o evolutie grafica. Jocurile multiplatforma evolueaza slab dpdv al graficii [cu cat e mai buna grafica din Black Ops din 2010 fata de grafica din COD 4 de acum 3 ani?]

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 28 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast