Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 47 of 47

Thread: Console Vs Console

1. #41 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Am ps4 de la lansare, pro de la lansare, toti prietenii pe ps, jocuri, trofee, pe ps.

Am luat xbox one s, 90% pt playerul uhd. Am jucat foarte mult forza horizon 3, foarte putin gears of war. Dar toate filmele uhd le-am vazut pe one s. Cuphead il am pe pc si majoritatea jocurilor pt xbox le am sau le voi lua pe pc, ca ce am in semnatura bate one x-ul lejer.

Cand nu aveam consola si eram strict pc gamer, m-am uitat la exclusive. Usoara decizia si am mers pe ps4.

PS: "console vs console" thread aka "i cant come to bed now, someone is wrong on the internet" thread.

2. #42 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Ps-ul ala chiar a fost bun )

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. #43 SP
    Junior Member SirWyx's Avatar
    Smara eu nu știu cum reușești tu sa joci mp fără sa pierzi mult timp și sa înceapă soția să-ți cânte de sfinți. Eu tocmai de aceea prefer single player pt ca Îmi da libertatea sa ma joc și sa pun pauza când ia foc soția, altfel în mp ce as face dacă vine și începe sa îmi zică de bine... Ca acolo nu poți pune pauza și sa reiei, ori joci meciul, partida pana la capăt, ori... Aia e. Oricum... Acum stau și ma gândesc, ne având TV 4k,merita Pro sau sa merg pe slim?

Sent from my SM-N910S using Tapatalk

4. #44 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    @SirWyx eu spun ca merita PRO pentru boostul de performanta in 1080p.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. #45 SP
    Member Smara's Avatar
    SirWyx pai aici este ideea. Daca o vad ca are treaba prin casa si nu necesita prezenta mea , bag repede 2-3 meciuri de Gears sau o ,,operatie,, in Bf1. La Fifa e mai usor, ma joc cu baiatul meu si intrucat petrec timpul cu copilul mai este trecut cu vederea :-))).
    In SP mie imi e mai greu sa joc asa. De exemplu , in AC Origins, am stat si 5-6 ore intr-o sesiune de joaca. Intr-o poveste imi este greu sa pun pauza...sunt curios. Scuze de offtopic !

La fel ma gandesc si eu daca merita sa iau XboxX neavand TV 4k.

6. #46 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Xbox:
    + actualmente au "cea mai puternica consola", dupa esecul E3 2013 au ascultat utilizatorii si au exclus Kinect, au introdus primii suport de hdd extern, Backward compatibility cu X Original si 360, silentioasa si rece
    - lipsa exclusive, putinele ramase au devenit X/PC Exclusive
    PS4:
    + cea mai buna lansare a unei generatii de console, Exclusivitati multe, suport din partea dezvolatorilor, DLC-uri exclusive, cel mai bun hardware pana la aparitia X-ului
    - s-au miscat greu cu hdd-ul extern dar au compensat prin schimbarea celui intern, probleme cu prima generatie de ciuperci la DS4, supraincalzire/galagioase
    Nintendo:
    + portabilitate, exclusive excelente + factorul wow! (Wow te joci pe consola Skyrim/Doom in autobuz???)
    - jocuri oarecum putine la lansare, hardware inca slab
    Cam atat este parerea mea deocamdata....nu aruncati cu pietre ca e doar o parere personala.

7. #47 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Eeeeu as lasa deoparte Doom (eventual si Skyrim) la cum se misca si arata jocu. Doom nu e un joc de Switch. Ador consola, ma joc pe ea des, dar Doom din punctu meu de vedere e un joc care trebuie jucat pe PC (PS4/X1 worst case scenario) din punctul meu de vedere.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3