legat de PS VR .... aceeasi situatie si pentru cele de la f64. Versiunea CUH-ZVR1
Salut CeReaLK, am trimis eu un pm.
Multumesc
Trimis de pe al meu HUAWEI NXT-L29 folosind Tapatalk
Are careva o comanda in plus la Xbox One S eMag 599 lei? Dau la schimb o comanda pe care o am in plus la PS4 Pro 1399 lei. Astept PM.
A fost vandut direct de eMag, sau de alt magazin, prin platforma eMag? Sunt destul de sigur ca garantia aia e apa de ploaie, cum e la 99% dintre produsele aduse neoficial in tara.
Si din cate stiu legislatia interzice comercializarea produselor fara sa fie insotite de manual de utilizare/instructiuni in limba romana. Daca ii reclamati la ANPC pentru motivul asta sunt sanse foarte mari sa fie amendati.
Pfuai ce ma enervează BF-ul asta la eMAG. Am comandat si eu vineri la prima ora Xbox-ul ala cu 600 lei si dupa câteva minute o periuța de dinti electrica. Periuța a ajuns deja insa comanda la consolă are acelasi status de atunci dimineața. Si mai si spune eMAG pe FB ca se livrează in ordinea plasării comenzilor. Vrăjeli, sunt comenzi plasate mult dupa a mea care au fost livrate.
Subscriu, asemanator este si cazul meu. Unii au primit mai repede produsele daca au optat sa fie ridicate prin curier, altii care au comandat ca si mine, cu livrare in showroom, deja au ridicat produsele. Statusul este in continuare, ''Comanda plasata''.
Cred ca procesarea comenzilor se face la intamplare.
Probabil. Mie mi-au ajuns la posta comenzile de balck friday sambata pe la 11, iar luni am dat alta comanda, care a ajuns acum 10 mine, de aceasta data prin curier.
Subscriu si eu. Si problema nu e doar cu comenzile de BF. Eu am facut si dupa, si are acelasi status, de "comanda plasata". Eu mai ii las azi, si daca nu se schimba nimic, anulez comenzile si gata. eMag a devenit un fel de "cumperi la noroc"...
Heh, apropo de comenzile cu status "Comanda plasata", este posibil sa mai aveti de asteptat. Si eu sunt sunt in aceeasi cu o comanda plasata vineri iar cand le-am dat telefon ieri mi s-a raspuns ca trebuie sa astept cel putin 12 zile pentru livrare.
Bine mai, dar același produs comandat in aceeași zi, la aceeași ora alții l-au primit deja. Eu de ce pana mea sa aștept? Las-o-n morții ei de comandă plasată... Noroc ca e prețul foarte bun la Xbox ca altfel anulam.
For info, azi a ajuns si la Cluj PS VR-ul comandat de BF de la emag.
Comanda a fost pusa pe la 16:00, pe AWB nu apare nici un status decat predat la curier inca din 19.11.2017.
Mda, si eu am un PS4 Pro luat pe la 7:05 dimineata vineri si care este in comanda plasata. Pana la urma asta e, pretul a fost bun, astept.
Mai are cineva o comanda pt ps4 pro in plus?
Eu am reusit sa iau unul. Dar am un prieten care vrea si el 1.
Da-i omului comanda ca si tu ai fost ajutat sa prinzi consola si nu ti-a cerut nimeni nimic.
Dar asa e romanul.
Bookmarks