Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 23 of 23

Thread: Recomandare: PS3/XBOX

1. #21 SP
    Member cobain's Avatar
    Eu detin ambele console si as spune fara sa ezit 1 sec. : Xbox.

Xbox 360:
    + Live excelent (cu toate ca nu e gratis, 170 RON pe an nu mi se par o avere)
    + Interfata mult mai prietenoasa decat la PS3
    + Exclusivitatile :X (Gears, Forza, Halo)
    + Controllerul
    + Sistemul de voice party, invite to game party, custom soundtrack

PS3 :

+ Exclusivitati
    + Stie de *.mkv prin media server, care la 720p merge foarte bine
    + blue-ray
    + Poti schimba hardul
    + internet browser (desi sa fim seriosi, cati folosesc aceasta functie )

Eu unu folosesc ps3-ul mai mult pe partea de media si ma joc pe el doar exclusivitatile. Restul jocurilor raman pe Xbox 360, care e cam praf pe media. Cu toate ca are implementat acel Media Center, mie unu imi merge ingrozitor de prost.
    Asa cum Xbox-ul da RROD si PS3-ul are probleme cu blocul optic. Atata timp cat le ai in garantie nu ai de ce sa iti faci probleme.

2. #22 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by cobain View Post
    Eu detin ambele console si as spune fara sa ezit 1 sec. : Xbox.

Xbox 360:
    + Live excelent (cu toate ca nu e gratis, 170 RON pe an nu mi se par o avere)
    + Interfata mult mai prietenoasa decat la PS3
    + Exclusivitatile :X (Gears, Forza, Halo)
    + Controllerul
    + Sistemul de voice party, invite to game party, custom soundtrack

PS3 :

+ Exclusivitati
    + Stie de *.mkv prin media server, care la 720p merge foarte bine
    + blue-ray
    + Poti schimba hardul
    + internet browser (desi sa fim seriosi, cati folosesc aceasta functie )

Eu unu folosesc ps3-ul mai mult pe partea de media si ma joc pe el doar exclusivitatile. Restul jocurilor raman pe Xbox 360, care e cam praf pe media. Cu toate ca are implementat acel Media Center, mie unu imi merge ingrozitor de prost.
    Asa cum Xbox-ul da RROD si PS3-ul are probleme cu blocul optic. Atata timp cat le ai in garantie nu ai de ce sa iti faci probleme.
    Foarte multa lume foloseste internet browserul. Eu cel putin il folosesc zilnic pentru vizionarea clipurilor pe youtube si alte clipuri de pe net, fara sa mai conectez computer la big screen. Mi-a adus un mare plus in acest sens pentru ca mai mereu trebuia sa conectez laptopul la tv pentru a avea pe ecranul tv episoade preferate pe care le urmaresc pe net.

Nu poti compara problema RROD a xboxului cu problema cu blocul optic al ps3ului pentru ca nu ar fii corect din moment ce procentajele sunt total diferite. Insa ai dreptate atata timp cat au garantie nu ar trebui sa fie probleme.

Legat de alte aspecte din moment ce nu am detinut un xbox360 nu ma pot pronunta in privinta lor, insa si eu mi-am pus aceeasi intrebare ca si tine acum 1 luna si ceva si dupa cam 1 saptamana de citit forumuri/siteuri de specialitate, am ales ps3 ca fiind cea mai buna varianta pentru mine.

Acum ramane ca si tu sa faci acelasi lucru, daca nu ti le permiti amandoua, fa-ti o lista cu plusuri si minusuri importante pentru tine, chiar daca nu e alegerea mileniului, merita sa te documentezi putin inainte, pana la urma tu vei folosi consola in urmatorii ani.

3. #23 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Rocket, niste oameni destepti ti-au recomandat sa te documentezi tu in particular, sa vezi ce iti ofera fiecare consola in parte, sa vezi ce jocuri are fiecare, ce exclusivitati. Daca, dupa ce te-ai documentat singur mai ai neclaritati, vino pe fiecare thread in parte si intreaba-ne punctual despre ce vrei sa afli.

Creand un thread de genul asta vei avea preponderent parte de raspunsuri subiective si impartiale, pentru ca este o tendinta, daca ai o consola sa o consideri ca fiind cea mai buna, cea mai tare si sa ignori total concurenta. De aici pot incepe adevarate mici razboaie, pentru ca unii nu inteleg ca exista si alternative, ca exista si alte pareri. Dupa ce vei stii cu ce se mananca fiecare consola in parte si iti vei forma tu o parere pentru tine, incearca sa recitesti acest thread si vei vedea despre ce iti povestesc aici.

Asadar, documenteaza-te, formeaza-ti o parere a ta, legata de nevoile tale gamer-istice si apoi, daca mai ai intrebari legate de diverse aspecte, te asteptam aici si aici.

P.S.: Pirateria nu este agreata pe acest forum asa ca incearca sa ocolesti intrebarile referitoare la warez. Succes.

Thread closed pentru a nu risca niscaiva flacari

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2