Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 10 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 182

Thread: The Saboteur

1. #121 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...la curse iară e un bug. Dacă �i ajungi, cu o tură, pe cei din urmă...se reseteaza poziția. Așa am pățit la c�teva curse. Eram primul...și-am ajuns pe cei din urmă. �i depășesc și WTF...e ca și cum aș fi ultimul și-aș avasa normal.

Grrr... - bine c-am terminat cu ele lol - i hate cars

2. #122 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Masinile sunt bestiale, mai ales cele de curse .

p.s cand se deblocheaza a 2-a cursa?

3. #123 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Silver Claw 2 arata bestial, cu alea 2 roti in spate si motoru + flacari ...oh my gawd.

4. #124 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    colac peste pupaza daca merg bine pe prima parte e un bug idiot ----> failed you've killed Dr. Kwong, desi Dr. Kwong n-are nicio treaba cu misiunea asta, doar ca trec eu cu camionul prin Chinatown
    Quote Originally Posted by SYZYGY View Post
    La misiunea de care zici tu am avut parte de un bug bizaar rau de tot...trageam de nebun cu mitraliera in nazisti...si mi-a dat mission failed ca a murit doctoru ( psihologu care a incercat sa hipnotizeze un nazist ) si omu nu avea nici o legatura cu misiunea
    De fapt nu-i nici un bug, daca va uitati mai atent cand treceti prin China Town, Dr. Kwong iese dintr-o cladire sa impuste nazisti or something, l-am nimerit si eu din greseala prima data; am jucat misiunea respectiva de 3 ori, se poate ajunge cu camionul la destinatie, dar cu grija.

Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...la curse iară e un bug. Dacă �i ajungi, cu o tură, pe cei din urmă...se reseteaza poziția. Așa am pățit la c�teva curse. Eram primul...și-am ajuns pe cei din urmă. �i depășesc și WTF...e ca și cum aș fi ultimul și-aș avasa normal.

Grrr... - bine c-am terminat cu ele lol - i hate cars
    Un truc pentru cursele auto:

Apropo, eu le-am castigat cinstit, ulterior am aflat de "bugul" asta.

5. #125 SP
    ...eu cedez psihic. Numai puncte albe văd lol - tot le fac...tot le fac...și parcă-s MAI MULTE! lollol

6. #126 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Ia-o zona cu zona ca e cel mai simplu Eu am facut provinciile mai intai si dupa m-am concentrat pe oras ca sa am mai putin de mers

7. #127 SP
    ...p�nă la urmă așa-m să fac. Oricum mai trebuie să-l �ncep odată...am ratat un achievement :

Master of Disguise

Complete a story mission with disguise intact.
    lol

8. #128 SP
    Ala poti sa il faci la una din curse daca intri in cursa deghizat se ia drept misiune si iei achievement.

9. #129 SP
    Quote Originally Posted by SYZYGY View Post
    Ala poti sa il faci la una din curse daca intri in cursa deghizat se ia drept misiune si iei achievement.
    ...am terminat cursele. Tot ce mai am e freeplay și să cheltui 75.000.

Sau pot concura c�nd vreau? Nu mai am steaguri pe hartă...

10. #130 SP
    Ah..atunci tre sa iei din nou , ca sa scapi repede de 75 de mii contraband du-te la un dealer in aer liber si tragi cu lansatoru de rachete in aer si arunci cu grenada in acelasi timp ce incarci lansatoru' ...tragi si cand da sa incarce arunci repede grenada si iar tragi..se pare ca daca faci switchu asta repede nu mai arata animatia de incarcat si scapi si de grenada.

11. #131 SP
    ...păi dacă nu rezolv normal, p�nă la final, �ncerc faza aia

12. #132 SP
    Trust me...nu consumi 75 de mii ,eu am facut toate freeplay-urile + storyline si aveam undeva pe la 58 de mii cheltuiti si 28 de mii in buzunar.

13. #133 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    RonanN1, ca sa cheltui suma respectiva iti recomand:

Quote Originally Posted by Graft View Post
    Cea mai simpla metoda pe care am descoperit-o pentru a cheltui din contrabanda: sinuciderea lui Sean. Dupa ce moare optez pentru intoarcerea la headquarter, odata ajuns acolo merg la gun shop si cumpar munitie pentru toate armele, suma cheltuita e cat de cat semnificativa.
    Exemplu ilustrat

14. #134 SP
    Eu am cheltuit mai mult de 75.000 pana am terminat freeplays, bine am si murit mai mult ca jucam stil Rambo + intradevar cu return to hq dadeam cam 2110 daca nu ma insel la fiecare "reincarcare".

Si eu am ramas fara Master of Disguise...am incercat de cateva ori dar cred ca am incercat exact la misiunile la care nu trebuia.

15. #135 SP
    ...mai trebuia un perk: să colecționezi uniformele naziștilor. Ăla era interesant și util (că practic aveai acces la orice uniforma �n timp real).

16. #136 SP
    Mai am de făcut ambient freeplay in Saarbrucken și Master of Disguise, după care mă internez la spitalul...la spitalul! lol

Ieri pe la 1.00 am mă �ntorceam acasă și mă uitam după trompete pe stradă de propagandă să le distrug. Apoi am văzut sediul BRD...ahahaha de aveam un Panzershrek �l descărcam fără să clipesc �n clădire! Woooooo!

17. #137 SP
    E foarte misto in Saarbrucken, chiar iti da senzatia de orasel german de munte.

18. #138 SP
    Bine ca au lasat orasu' neatins chiar daca termini jocu ca altfel nu faceam ultimu trofeu/achivement ...adica sa salvez 40 de francezi sau cati or fi trebuit.

19. #139 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Am facut si eu primul meu trofeu platinum, dar parca nu se mai terminau punctele albe .... mi-a ramas doar unul singur un scenic spot in Paris Area 3, la carusel, am gasit pe net cum se face dar e destul de complicat, de suit pe piloni imi dadusem si eu seama, dar mai departe .... am murit de 2,3 ori si am renuntat.
    http://forum.ea.com/eaforum/posts/li...9.page#3328079
    Am observat ca au lasat loc si de o continuare .... in plus ma intreb ce era in lada pe care a recuperat-o Sean pt englezi....

20. #140 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    am si eu 3 ore de gameplay. mi se pare chiar super jocul si povestea.
    chiar nu pricep cum se dau notele in ziua de azi, doar astea m-au tinut sa nu il cumpar mai devreme.
    excelent joc!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 10 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast