Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 LastLast
Results 141 to 160 of 182

Thread: The Saboteur

1. #141 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Nu vă mai luați după note. Sunt aiurea, mereu au fost aiurea. Uitați-vă la c�teva clipuri cu gameplay și gata...(eventual demo dacă este).

Asta e �n general...nu doar pentru sabotor.

E exact ca la școală. Tocilarii ăia care iau doar 10 pe linie (care au creativitate 0) și ceilalți (cei normali) care mai iau c�te-un 7-8-9 dar au idei cu tona (pe care, evident, mai �ncolo le vor pune picioare).

Ce note ai? Doar de 10! - super - ești super smart
    Ce note ai? Păi am un 8 mai am un 7 și-un 10 - ah, ești mediocru... - pleacă de-aici.

...mă rog, s-a prins ideea

Dacă-mi place un joc (clipuri, etc) păi să aibă 100 de note de 1 că dacă-mi place tot �l joc.
    Dacă mă disperă un joc (clipuri, etc) păi să aibă 100 de 10 (din aur + parfum) că tot mă disperă și n-am să-l joc.

NOTE = ****! (�n orice domeniu).

Serios acum...niciodată n-am �nțeles mentalitaeta asta...de a te orienta după note (mai ales c�nd vine voba de games) - nu vreau să supăr pe nimeni...dar...wtf?!

*p.s.

nameless_fear, pregatește-ți calmantele pentru freeplay lol

2. #142 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Ok.Am jucat si eu azi pentru prima data Saboteur.Jocul e ok.Doar la condus parca e atunci cand esti beat in GTA4lol.
    Aaaa...bine zis Ronan!Nu va luati dupa note!Acele note sunt dupa parerile unora si criteriile tot ale unora.Tu ai anumite pareri sau anumite criterii.

3. #143 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

4. #144 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Printre cele mai tari parti a fost aia.

5. #145 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...păcat că nu-i pe timp să fie mai mare suspansul.

6. #146 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    DLC care nu o sa mai fie : Justin Lewers Art: Saboteur Castle art design guide

Bonus : posters !
    Attached Images Attached Images 3.jpg 5.jpg 14.jpg battlefield-aftermath.jpg parthenon.jpg 6.jpg

7. #147 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Ar fi fost misto daca ar fi avut online.

La resistance vs nazis.

8. #148 SP
    Member Radoo's Avatar
    Chiar mă g�ndeam ce imagine cu The Saboteur să mai pun pe desktop.

Varianta 1280x1024:
    Attached Images Attached Images thesaboteur.png

9. #149 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    mi-au disparut toate salvarile de ieri. ce naiba?!
    si erau multiple salvari, mult ore, naiba sa il ia de joc ... pe raft cu tine!

10. #150 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Ai facut tu ceva sau e de la ps3, jocul n-are nicio vina

11. #151 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    naiba sa il ia de joc ... pe raft cu tine!
    Super ... numai asa putea ajunge si la mine

12. #152 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Şi eu am o problemă destul de serioasă:

Pt. cei care joacă: Dacă muriţi �n timpul unei misiuni cu multiple obiective (puncte galbene), nu daţi Retry, folosiţi Load Game, altfel riscaţi să o păţiţi ca mine.

13. #153 SP
    Member Radoo's Avatar
    De unde setez jocul să ruleze 1080i (pe PS3)? L-a băgat automat pe 720p. TV-ul poate 1080i.

14. #154 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Nu fă asta din două motive: 1. jocul a fost optimizat pentru 720p, modurile 1080i/1080p ar funcţiona doar prin upscaling şi mai ales 2. 720p > 1080i pentru secvenţe dinamice, mai ales pentru jocuri (număr dublu de cadre pe secundă).
    A 720p signal is made up of 720 horizontal lines. Each frame is displayed in its entirety on-screen for 1/30th of a second. This is know as progressive scan (hence the 'p')The quality is like watching 30 photographic images a second on TV. A 1080i signal comprises 1080 horizontal lines but all the lines are not displayed on-screen simultaneously. Instead, they are interlaced (hence the 'i'), ie every other lines is displayed for 1/60th of a second and then the alternate lines are displayed for 1/60th of a second. So, the frame rate is still 30 frames per second, but each frame is split into two fields, which your brain then puts together subconsciously.Most of the time interlacing works fine, but for fast moving images, such as sports like baseball and hockey it can cause problems which manifest themselves as a 'stepping' effect on-screen. Progressive scan signals don't have this problem and so are better suited to sports.
    ESPN puts it like this: 'Progressive scan technology produces better images for the fast moving orientation of sports television. Simply put, with 104 mph fastballs in baseball and 120 mph shots on goal in hockey, the line-by-line basis of progressive scan technology better captures the inherent fast action of sports. For ESPN, progressive scan technology makes perfect sense.'

15. #155 SP
    Member Radoo's Avatar
    Pe cutie scrie şi 1080i şi 1080p, deci trebuie să meargă pe toate. Eu am �ntrebat cum se face această setare, nu dacă e bine sau nu.

---------- Post added 21-01-2010 at 11:13 PM ----------

A, �ncă ceva: bonusul ăla de la codul din cutie nu merge pe contul rom�nesc? nu vrea să-l download-eze.

16. #156 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by Radoo View Post
    A, �ncă ceva: bonusul ăla de la codul din cutie nu merge pe contul rom�nesc? nu vrea să-l download-eze.
    Vezi c�teva pagini mai �n urmă, s-a mai discutat despre problema respectivă.

17. #157 SP
    Member Radoo's Avatar
    Deci trebuie cont de UK. Fain,... iubesc Rrom�nia...

Aşa, revenind la �ntreb�ări:
    - cu rezoluţia cum se face?
    - o carcasă mai proastă nu puteau face? e cea mai proastă carcasă care o am: �n loc de trei picioruşe, sistemul de prins Blu-Ray-ul e cu două picioruşe, adică model mai vechi, �n care face gălăgie Blu-Ray-ul. Apoi, chit că era totul sigilat, o parte din paginile de la cărţulie erau oleacă rupte. E clar că e vorba de faptul că au vrut să reducă nişte costuri, că şi-aşa EA au �nchis Pandemic-ul, dar totuşi...

18. #158 SP
    Member L0G1X's Avatar
    �n XMB la Settings->Display Settings debifezi 720p şi laşi bifat doar 1080i, 1080p (şi 576i care oricum nu-l poţi debifa).

19. #159 SP
    Member Radoo's Avatar
    Cred că la mine e dat pe auto (�n meniu am tot timpul 1080i)... Verific c�nd ajung acasă.

20. #160 SP
    Member Radoo's Avatar
    A mers şi pe 1080i, dar se vedea mai spălăcit, totuşi era totul mai antialiased. �n fine, am revenit pe 720p, pentru că-s culorile mai vii.

Nu am jucat prea mult, acum trebuie să mă �nt�lnesc cu nu ştiu ce preot. Vreau să zic că iubesc jocul p�nă �n momentul de faţă. Nu ştiu cum de a luat note aşa mici, deh,...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 LastLast