Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 10 FirstFirst ... 7 8 9 10 LastLast
Results 161 to 180 of 182

Thread: The Saboteur

1. #161 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Spuneti-mi si mie va rog un loc unde sa pot face A Real Hellion ca innebunesc, incerc pe strazi cu alarme si nimic ...mai am 3 perkuri aurii

2. #162 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Iei 2 sau 3 masini si le duci langa un bloc ...umplii masinile de dinamita rosie ...dupaia pui si pe jos RX sau cum se numeste dinamita cu detonator ...pui toata dinamita rosie si RX,te sui pe bloc ..incepi sa tragi cu sniperu dupa nazisti / civili si o sa inceapa sa se adune langa cladire sub tine unde ai pus dinamita...vezi blocu sa fie pe strada principala nu pe stradutele alea mici printre blocuri.

3. #163 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Degeaba, nimic...alte locuri?

4. #164 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Nu e pe locuri....aia e singura metoda cu care poti face perk-ul ...pui multa dinamita pe jos si pe 2 / 3 masini imprastiate si incepi sa tragi ca sa vina spre tine...in timp ce tu stai pe bloc.Ai putea sa incerci si metoda asta

min 6:13

5. #165 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Cred ca am trecut de misiunea aia...ultima misiune a fost Repo Man (Aurora baby!)

P.S Nu mai stiu pentru ca n-am jucat de foarte mult timp, acum m-am reapucat

6. #166 SP
    Member Vami's Avatar
    Am pus si eu mana pe joculet. Ce pot spune marfa rau !

7. #167 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Gata am reusit, trebuiau multe masini..vreo 6-7 + toate RDX-urile

8. #168 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Cei care jucati pe cont de RO, cum ati facut cu dlc-ul? Ati introdus codul pe un cont de uk si a mers? Pentru ca n-as vrea sa stric codul aiurea daca nu merge asa.

9. #169 SP
    Member L0G1X's Avatar
    @Uziwood: Lasă codul �n pace Intră pe UK Store şi descarcă add-on-ul Midnight Show din secţiunea Noutăţi (a apărut joia asta, free pentru toată lumea).

10. #170 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Hahahahaha

11. #171 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Uai ce dor m-a luat de Saboteur! - �l iubesc!

Cred că-l re�ncep de la 0 �ncep�nd cu Decembrie - �i mai fac �ncăodată 1000/1000.

...ahaha cum sună: re�ncep - �ncep�nd - nu-mi pasă.

Mi-e dor să aud:

O știu pe de rost la clarinet

12. #172 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    O sa il joc si eu... cand o sa binevoiasca astia de la Zavvi sa trimita comanda. De-abia astept.

13. #173 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Sa faca naibii un sequel pt. el...i'd pay double.

14. #174 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Un joc excelent (și singurul la care m-am chinuit un pic să fac platina ), păcat nu au scos măcar un DLC pentru el

---------- Post added 13-11-2010 at 07:08 PM ----------

Damn you Ronan, acum și mie mi s-a făcut dor de ciuruit niște nemți.

15. #175 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Personal n-am jucat nimic in 2010 atat de fun si addictive...

16. #176 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu vom vedea nici dlc nici sequel. parca studioul a dat faliment chiar putin inainte de lansare sau imediat dupa lansare.

a fost, intr-adevar, un joc extraordinar, care a imbinat multe elemente si a facut-o bine.

17. #177 SP
    ...mi-ar face o deosebită plăcere să văd, �n viitorul apropiat, o continuare. Acuma pe moment habar n-am, n-am idei...dar parcă nu așa trebuia să se termine totul.

Sau cum a zis Graft, măcau un DLC (cel nude nu se punde - de pe cartonaș ).

Un side story...un final alternativ...challanges...orice!

Eu nu știu cu ce a putut supăra jocul ăsta așa de tare �nc�t a fost dat uitării...

18. #178 SP
    Teraflops Graft's Avatar

19. #179 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Pandemic a fost inchis cand jocul era la doar 75% finisat, producatorii s-au grabit cu povestea deoarece trebuiau sa puna jocul in vanzare.

20. #180 SP
    Deci nu-s singurul nebun care a observat ce-a scris Honord �n spoiler tag. Zile �ntreci am stat și m-am g�ndit...măi ce Dumnezeu s-a �nt�mplat cu X...

Păcat! După cum a �nceput și după cum s-a prezentat, jocul merita cel puțin o continuare.

�n rest...no comment!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 10 FirstFirst ... 7 8 9 10 LastLast