Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 220

Thread: Crimson Desert

1. #61 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Base PS5 Gameplay:

Cam slab bitrate-ul din cauza stream-ului, dar pare sa se miste ok.

---------- Post added 18-03-2026 at 09:15 ----------

Crimson Desert Official PS5 Gameplay Footage Part 2

Tare sunt curios cat de stabil e FPS-ul in luptele cu dragonul.

2. #62 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Foarte misto statueta

3. #63 SP
    Member VictusG's Avatar
    Daaa, tentant, ma gandeam sa anulez Deluxe Edition de la Altex si sa iau Collector's, dar e cam scumpa si cu perioada asta de criza nu e o idee buna, sper sa nu se epuizeze stocul pe viitor, la fel cum sper ca Altex sa inceapa sa trimita precomenzile astazi si sa ajunga CU CUTIA INTACTA.

4. #64 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Sa se ridice oare Crimson la nivelul lui: The Witcher 3, Skyrim, Breath of the Wild? Chiar mi-as dori sa fie memorabil. Legat de joc, doar prezentarea DF am urmarit-o dar si aia pe sarite. Sper sa ma evite algoritmul in continuare. Arata prea smecher si cred ca va rupe topul pe Steam.
    Attached Images Attached Images screenshot-2026-03-18-141030.jpg

5. #65 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic:
    - xx - PS5
    - xx - XSX
    - 78 - PC

OpenCritic:
    - 80

Recenzii video:
    IGN:

GameSpot:

Game Informer:

GamingBolt:

ACG:

6. #66 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    IGN este un canal care trebuie blocat și etichetat ca ilegal în industrie!

7. #67 SP
    Eu zic să asculți review-ul, dacă nu ai făcut-o deja - a avut un game-breaking bug și a pierdut 7 ore de progres din cauza lui. Și asta e pe lângă alte probleme de balancing și game design care le are jocul.

8. #68 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Are Eurogamer niste citate geniale!

Crimson Desert is big. So big, it turns out, that this open world game requires not one but three loading screens.

How does Crimson Desert taste? Well, it is not nearly so flavoursome - imagine, instead, a banquet where almost every dish has the faint taste of cardboard, and you have to eat it for what feels like forever.
    The game's cynical approach to the player's time also finds expression in its regressive quest design. Some bandit-clearing missions require you to go to a specific spot - a quarry for example - and kill hundreds of enemies as a ticker in the bottom right corner tells you precisely what percentage you have left. A question flutters across my mind around minute 10 of this activity: is this time-devouring monster of an open-world blockbuster actually just a prestige take on Candy Crush?
    Îmi voi adăuga expresia "prestige take on Candy Crush" in vocabularul cu care descriu aceste jocuri open world pe care le joci cu creierul oprit - nu din entuziasm, ci doar din plictiseala, așteptând să treacă viața pe lângă tine.

9. #69 SP
    Nu pot sa ma uit la un review facut de cineva corupt care da nota mai mica unui astfel de joc ambitios decat a dat la Skull & Bones...
    Mai si spune ca un bou 'I didn’t spend a ton of time upgrading or leveling…', iar apoi se plange ca sunt luptele grele...

Eu pe astia nu ii mai inteleg, amputeaza din start jocuri extrem de ambitioase (cum este asta), cu o lume vasta, vie, beautifully hand crafted, pentru ca nu are poveste buna sau li se pare lor prea dificil. Sa imi spuna si mie cineva care mama naibii este povestea aia deep si buna din universul Zelda, cu unu cu nume de mufa UTP care se trezeste dupa 100 de ani si isi da seama ca e Chuck Norris. Cu toate astea, eu personal am spus la momentul ala ca Zelda este un joc magnific pentru lumea vasta pe care o ofera si pentru elementul de fantasy si explorare.

Cand schilodesti din start un joc atat de ambitios cu note de 5 si 6 pentru ca te-ai blocat tu sau nu rezonezi tu cu elementele din el, il condamni la o eticheta. Nota aia reprezinta o eticheta, care ramane cu el forever. Are nevoie de 10-15 note bune doar ca sa contrabalanseze 6-le boului asta si la final sa ramana undeva la 80. Sigur, 80 este inca o nota foarte buna, dar e pacat.

Vor jocuri open world, vaste, vii. Eu nu l-am jucat inca, sa vedem daca binevoiesc Altex sa livreze maine, dar din ce vad, nu cred ca a mai existat un joc cu o lume atat de vie si de vasta de la Witcher 3 incoace. And yet? Il umplem de 5 si de 6 ca am dat noi de un bug sau ca nu are elemente narative pe gustul nostru. Daca era prea scurt lua 7 ca Mafia The Old Country ca nu exista explorare. Aici au explorare, faci 5 ore pe cal dintr-o parte in alta, inglobeaza atat de multe elemente in el si totusi, nu e suficient de bun ca n-are poveste de Witcher.

Posibil sa fiu eu trecut de un anumit prag de varsta si sa apreciez altfel tot ceea ce mi se ofera pentru ca simt ca nu mai am timp, dar vad un trend atat de nociv in ultima vreme a industriei de a minimiza orice efort si de a critica orice. Ma uit inclusiv la boii aia care au nenorocit media de la Marathon, un joc deosebit de smart si de bun, de minim 80-85, pentru ca nu sunt capabili sa ramana vii mai mult de 1 minut in pvp...

O sa se duca dracului media, speram sa ramana peste 80, dar daca mai apar inca 2-3 frustrati din astia prieteni cu propria palma il nenorocesc de tot, degeaba primeste note bune din partea celorlalti... s-a dus toata magia...

10. #70 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Eu vad o versiune a lui Clive(FF16) de pe temu si e hilar il astept la vreo reducere sau cand sunt in concediu, fiind atat vast.

11. #71 SP
    Daca era un singur review mai putin pozitiv as fi de acord cu tine, dar pe Metacritic 21% din ele sunt mixed, cu scor de 70 sau mai putin. Cel de la IGN nu apare acolo inca pentru ca nu e finalizat.
    Nu cred ca jocul este asa slab cum zic si cu siguranta va deveni mult mai bun cu timpul - de exemplu multi se plang ca ai un inventory foarte limitat pentru un joc asa imens si day-one patch a rezolvat deja problema asta.

12. #72 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Nu vad pentru ce atata hype...eu unul il vad doar un amalgam de "de toate" fara a se axa pe ceva concret. Nu ma atrage sub nicio forma dar nici nu arunc cu pietre in el. E doar o parere personala si nimic mai mult, pana la urma e vorba de gusturi. Poate e un joc foarte bun...dar eu personal dupa aproape 30 de ani de gaming, nu mai am nici cheful dar mai ales nu mai am timpul necesar pentru a juca un joc in care faci 5 ore cu calul sa ajungi dintr-o parte in alta. Am o buna perioada in care open world-urile au inceput sa ma atraga din ce in ce mai putin spre deloc si prefer sa ma axez pe jocurile liniare cu 10-15 ore de gameplay, pentru mine e suficient.
    Au aparut alte obligatii, alte responsabilitati si pur si simplu nu mai exista acel timp pentru astfel de jocuri, cand prin o ora libera vreau sa ma bucur si sa mai descopar din poveste.
    Repet...e doar o parere personala, nu arunct cu hate in acest joc, nu l-am incercat (probabil nici nu o voi face), nu ma atrage
    Spor la joaca celor ce se vor bucura de el

13. #73 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Nu pot sa ma uit la un review facut de cineva corupt care da nota mai mica unui astfel de joc ambitios decat a dat la Skull & Bones...
    Mai si spune ca un bou 'I didn’t spend a ton of time upgrading or leveling…', iar apoi se plange ca sunt luptele grele...

Eu pe astia nu ii mai inteleg, amputeaza din start jocuri extrem de ambitioase (cum este asta), cu o lume vasta, vie, beautifully hand crafted, pentru ca nu are poveste buna sau li se pare lor prea dificil. Sa imi spuna si mie cineva care mama naibii este povestea aia deep si buna din universul Zelda, cu unu cu nume de mufa UTP care se trezeste dupa 100 de ani si isi da seama ca e Chuck Norris. Cu toate astea, eu personal am spus la momentul ala ca Zelda este un joc magnific pentru lumea vasta pe care o ofera si pentru elementul de fantasy si explorare.

Cand schilodesti din start un joc atat de ambitios cu note de 5 si 6 pentru ca te-ai blocat tu sau nu rezonezi tu cu elementele din el, il condamni la o eticheta. Nota aia reprezinta o eticheta, care ramane cu el forever. Are nevoie de 10-15 note bune doar ca sa contrabalanseze 6-le boului asta si la final sa ramana undeva la 80. Sigur, 80 este inca o nota foarte buna, dar e pacat.

Vor jocuri open world, vaste, vii. Eu nu l-am jucat inca, sa vedem daca binevoiesc Altex sa livreze maine, dar din ce vad, nu cred ca a mai existat un joc cu o lume atat de vie si de vasta de la Witcher 3 incoace. And yet? Il umplem de 5 si de 6 ca am dat noi de un bug sau ca nu are elemente narative pe gustul nostru. Daca era prea scurt lua 7 ca Mafia The Old Country ca nu exista explorare. Aici au explorare, faci 5 ore pe cal dintr-o parte in alta, inglobeaza atat de multe elemente in el si totusi, nu e suficient de bun ca n-are poveste de Witcher.

Posibil sa fiu eu trecut de un anumit prag de varsta si sa apreciez altfel tot ceea ce mi se ofera pentru ca simt ca nu mai am timp, dar vad un trend atat de nociv in ultima vreme a industriei de a minimiza orice efort si de a critica orice. Ma uit inclusiv la boii aia care au nenorocit media de la Marathon, un joc deosebit de smart si de bun, de minim 80-85, pentru ca nu sunt capabili sa ramana vii mai mult de 1 minut in pvp...

O sa se duca dracului media, speram sa ramana peste 80, dar daca mai apar inca 2-3 frustrati din astia prieteni cu propria palma il nenorocesc de tot, degeaba primeste note bune din partea celorlalti... s-a dus toata magia...
    Foarte bine spus, dar da, e ceva si cu Zelda, de exemplu nu s-a legat de mine Witcher 3 si RDR2...inca, dar acel Zelda BOTW(Primul meu Zelda) l-am terminat de vreo 6 ori pana acuma......pana la urma e vorba de gusturi, eu nu ma iau dupa note pe Open si Meta Critic care ei dau 90 la FIfa si Wrestling si jocuri de gen.
    Intre timp Altex doarme cu precomenzile.
    LE: Eu il urmaresc pe FightinCowboy si ma incred in el cand zice Close to perfection:

14. #74 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    L-am luat si eu digital pe Xbox..o sa vad maine ce si cum... Macar e play anywhere, deci poate-l joc pe PC.
    Yet, as I sit here writing this review, I can’t help but be awed by what Pearl Abyss has built. It is a game that will push forward open-world design much like the games it was inspired by did in their day. Its combat will be the benchmark for many players moving forward, and its visuals are among the best on PC to date, full stop. I can confidently say that Crimson Desert is a modern masterpiece, despite its shortcomings.

15. #75 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Chiar vreau sa vad daca va reusi sa ma tina aproape si dupa 20h de gameplay. Nici Skyrim n-a fost perfect la lansare. La cate bug-uri a avut, numai eu stiu. Nici unul nu m-a impiedicat sa il termin de 3 ori. Ma invatasem minte si faceam si back-up la salvari sau foloseam comenzi in consola pt a spawna quest items bug-uite. Despre RDR2 oamenii se plangeau ca e prea lent. Despre Witcher 3 ca nu prea ai actiune si e prea mult story. Nemultumiti vor fi si nu poti sa-i impaci pe toti. Zelda Totk mi-a luat 1 an sa-l termin, cred. Dar asta nu pentru ca a avut vreo problema ci pt ca am vrut sa fac toate dungeon-urile, sa deblochez toate armurile/skin-urile alea etc. De story m-am legat la sfarsit de tot dupa ce deblocasem aproape tot (sa nu faceti ca mine!) .
    Hai cu Crimson mai repede sa ne prindem urechile in controalele alea! pe PC cica folosesti toata tastatura!

16. #76 SP
    Eu nici pe astia de la studio-uri nu ii inteleg manca-le-ar nenea gura lor. Bai am lucrat si eu in gaming 6 ani si se stia ca avem patch day one, dar lucram la el cu 6 luni inainte. La review pleca intr-adevar o versiune cu niste probleme dar cu fixuri partiale cat de cat, nu pleca asa cu chilotii in vine si ulterior sa fixam noi tot prin patch...

Bai frate, daca tu acolo internal stii ca ai niste probleme, mai ales la asemenea colos de joc si stii ca te asteapta hienele astea insetate de sange cu cutitele intre dinti, de ce le dai ma la review versiune fara patch? Inteleg ca au nevoie de timp, fa ba cumva si da-le o versiune stabila, nu ce iti este prima oara gold.

Multe dintre problemele intalnite de astia in reviews nici macar nu vor mai fi day one, dar notele raman forever. Asa au facut si cu STALKER 2 care este joc de nota 11 (nu 10, de 11 este!), au scos jocul plin de probleme si ulterior le-au fixat, dar a ramas cu nota mai mica decat Bimbo Wrestling v2...

17. #77 SP
    Se pare ca review-urile mai putin perfecte nu sperie clientii - jocul e fara stoc la Altex si la JocuriNoi + Gamers mai au doar cateva versiuni disponibile.
    Bravo lor, ma bucur ca un joc single-player se vinde asa de bine .

18. #78 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    The stock price of Pearl Abyss Corp has fallen by, as of this writing, roughly 29.88 percent today, from 65,600 KRW (South Korean won) down to 46,000 KRW. The cause? I’m not a finance journalist, but it seems pretty clear that the reviews of Pearl Abyss’s massively hyped action RPG, Crimson Desert, might have something to do with it, as it’s currently sitting at an 80 on OpenCritic and 78 on Metacritic.
    https://kotaku.com/crimson-desert-re...IB8dD-eWdHlutA

19. #79 SP
    O parere interesanta:
    My thoughts after 70+ hours of Crimson Desert.
    I knew right away that journalists would not rate this game as high as it deserves. If you're given limited time and need to power through a game like this to review it for your boss, you will resent it.
    In fact, I resented it after the first couple hours. But once I began to understand the systems, adjust to the controls and get a bit more comfortable with the game, it quickly became something I could not put down. I was thinking about Crimson Desert 24/7.
    Truthfully, the only real pain points of this game are the controls and systems and occasional clunkiness. But once you get some hours in, all of that goes away and you're left with a truly remarkable experience.
    No game before this has matched this level of wonder and exploration and this level of pure scale, while also simply being FUN to play.
    At first I thought that there was no way that they could cram all of these systems and mechanics into one game and make it feel satisfying and cohesive, but they somehow pulled it off.
    Take your time with Crimson Desert, be patient and intentional with your time with the game, and you'll be rewarded handsomely. ������️

20. #80 SP
    Member VictusG's Avatar
    miscare, miscare de la Altex, a predat curierului, dar data estimata e 23.03.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast