Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 11 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 220

Thread: Crimson Desert

1. #81 SP
    Manager paul's Avatar
    PS5 Pro: The 4K HDR Quality Mode Experience:
    00:00 Introduction
    02:13 Sponsored by Asphalt Legends
    03:16 Displacement Mapping + Pop-In Critiques
    04:15 Combat + Camera System
    06:07 Lighting + Vantage Point Rendering
    07:24 Valley of the Moon + The Crimson Desert
    08:52 HDR + RT Reflections + Water Rendering
    11:20 Shadow Maps + RT Shadows
    12:14 Terrain Creation and Detail
    15:58 Volumetric Lighting + Inverse Kinematics
    17:22 Quality Mode Thoughts + Exploration
    21:36 What Happens When You Die
    22:15 More Water Rendering
    23:33 Environmental Destruction
    26:55 Sunset + Dusk
    30:35 Distant Lights
    33:02 Exploration at Dusk
    36:02 Friendly Town Exploration
    37:48 More Exploration
    41:03 HDR at Night
    45:55 The Journey Has Certainly Been Interesting

2. #82 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

3. #83 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Cine va face Platina/1000G la asta va deveni idolul meu, pe viata!

Trophy Guide:

Estimated trophy difficulty: 7/10 (some difficult bosses, many puzzles, lots of challenges, minigames)
    Approximate amount of time to platinum: 300+ hours (lengthy story, many time-consuming challenges, huge map, lots of side content)

4. #84 SP
    Member Gabby95's Avatar
    Pentru cei care vor sa-l achizitioneze sa il joace pe PS5 Base (nu pro) va sugerez sa va ganditi bine inainte daca merita sau nu. Mie dupa primele 30 de minute mi se pare ceva rau, pe performance se vede pixelat rau si pe balanced/quality are fps drops masiv.

5. #85 SP
    E posibil sa fie o regresie introdusa de day-one patch, vad ca multi se plang pe /r/CrimsonDesert legat de grafica.
    Unii spun ca nici pe PS5 Pro nu arata la fel de bine cum spuneau Digital Foundry: https://www.youtube.com/shorts/PmSzhmF8xOk .

EDIT: vad ca tare multi se plang si despre controale (si aici), chiar asa de naspa sunt?

EDIT 2: in analiza asta se pare ca folosesc VRR, pe ecrane fara VRR nu ajunge la asemenea valori:

Framepacing-ul pare sa fie tare instabil, si mai mult screen-tearing pe base PS5.

6. #86 SP
    Cred ca de la Cyberpunk (versiunea vanilla) n-am mai vazut atata val de hate indreptat catre un joc care-si propune ceva ambitios. Ma uit la astia pe internet, cata rautate, cat hate, sa stai sa vanezi fiecare bug, sa te legi de fiecare scadere de fps...

Curios ca se plange de el unul care isi spune Rob Cel Real, dar se pare ca RadBrad este foarte incantat de joc si de asemenea vad la el in gameplay fix ce au aratat Digital Foundry pe Pro.
    Sincer, daca as fi fost Pearl Abyss le faceam track si le dadeam full refund la toti nemultumitii astia, sa se intoarca la Concord si la Skull & Bones, ca vad ca au acordat note mai mari acelor mizerii!

Prosti Pearl Abyss ca au investit atata timp in incercarea de a face ceva masiv si original. Cum au putut indrazni sa aiba cateva buguri intr-un joc de 300-500 de ore si sa nu mearga 60fps locked pe o consola lansata in 2020 cu GPU ~ cu RTX 3060 Ti.
    Mie sincer tot valul asta de hate mi-a taiat tot cheful, nici nu-l mai desigilez si daca vine. Asa ceva...

7. #87 SP
    E posibil sa fie vorba de un bug, unii spun ca daca dezactivezi "120 hz mode" (PS5 Settings > Screen and Video > Video Output, and set "Enable 120Hz Output" to off) arata mult mai bine chiar si pe base PS5.

EDIT: ai dreptate Xander, nu stiu cine e tipul ala, dar am vazut video-ul lui intr-un comment pe reddit care se plangea de PS5 Pro.

8. #88 SP
    Member flaviud's Avatar
    Am jucat și eu aseară aproape două ore, jocul e mai mult decât OK. La cât conținut e în jocul ăsta și la prețul pe care l-au cerut, sunt convins că, cel puțin pentru mine, va fi un joc de 10 din 10. Review-urile nu prea le mai urmăresc, că nu mai au credibilitate cei care le acordă. Când dai mereu 9 la FIFA și la CoD și la un joc de genul ăsta stai să găsești nod în papură...

9. #89 SP
    Member VictusG's Avatar
    Si mie imi ajunge astazi si abia astept sa il joc, din ce vazusem pe net este un update initial de 20GB, plus ca, acuma ca lumea gaseste probleme sigur o sa mai urmeze niste patch-uri cat de rapid, din ce s-a plans lumea nu mi se pare a fi asa grav.
    Majoritatea se plang de calitate pe PC-uri nu asa bune si pe PS5 Standard.

10. #90 SP
    Member flaviud's Avatar
    Eu am PS5 standard si imi pare chiar ok. Cred ca si asteptarile trebuie sa fie realiste, nimeni nu a scos vreodata un joc de genul asta si sa mearga fara probleme din prima zi. Totul e sa nu fie cum era CyberPunk la lansare, ca ramaneau masinile prin cladiri sau suspendate in aer...

11. #91 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Pe mine nu ma impresioneaza jocul asta, nu are nimic deosebit, zici ca e Assassin's Creed plus ca se vad radacinile Black Desert Online de MMO.
    Nu are nici o treaba cu Cyberpunk, Witcher 3 sau Horizon Zero Dawn la ambitie si inovatie.

12. #92 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cum vi se pare? Pe ce-l jucati?
    Eu l-am pus pe XSX si...

In Performance - 60fps - mi se pare ceva ingrozitor grafic - totul este mushy si muddy
    In Balanced - 40fps - arata mai bine, mai sharp, dar are screen tearing deranjant, inclusiv cu optiunea de VRR activata si are un input lag deranjant.
    In Quality - well...e 30fps...

In schimb l-am pus si pe PC unde am un 3060 TI si in 1080p (cred ca voi testa si in 1440p cat ma duce monitorul) cu DLSS 4.5 si fara frame gen, dar cu totul pe Cinematic (Ultra-ul lor), imi sta locked 60fps si arata intr-un mare fel...
    Doar ca nah...calitatea ecranului de la monitor e mult inferioara TV-ului OLED

Cat de joc, nu am apucat sa ajung decat in primul oras, unde am ajuns cu calul. Nu am avut mai mult timp de el azi...

Las si asta, pentru ca sunt niste lucruri foarte utile:

13. #93 SP
    Member VictusG's Avatar
    Eu acuma am testat pe PC cu Placa video 4090, sunt abia la inceput dar pe TV OLED se vede si merge supeeeeeeerb, intre 60-80 FPS totul pe modul Cinema fara DLSS, in 4K. Cu DLSS si frame generation creste cu 20 Frame-uri, Cu Ray Reconstruction activat scade Fps-urile undeva la 50 doar in fights, in rest ramane intre 60-80, Dar Doamne fereste ce frumos se vede, ce e drept merge PC-ul ca merg ventilatoarele alea ca niciodata.Imi place impresia initiala si cum se cumporta si in Fight-uri. Sunt constient totusi ca nu toata lumea se joaca pe 4090 dar spun experienta mea pana acuma. Repet, sunt doar la inceput.

14. #94 SP
    Junior Member gabyr6's Avatar
    Eu îl joc pe PS5 Slim și încă încerc să găsesc setările potrivite. Nu am un TV cu 120Hz pentru modul Balanced, deși am înțeles că acela ar fi ideal. Din punct de vedere grafic, mi se pare că totul este mult prea luminat; iarba e prea verde, că din Fortnite. În rest nu e rău, dar apa mi se pare ciudată. Cel puțin cascadele de la început, de după ce mori, păreau desprinse dintr-un joc de PS2.

15. #95 SP
    L-am instalat și eu și arată demențial pe PS5 Pro! Testing în progress…
    Referitor la gameplay, vreau să îi acord câteva zile ca să pot exprima o părere pertinentă!

16. #96 SP
    Ma bucur ca arata bine pe Pro, dar mi se pare usor de inteles acum de ce au ascuns versiunile de base PS5 si Xbox.
    Nu e o situatie la fel de nasoala ca si cea de la lansarea Cyberpunk dar nici nu mi se pare ca au fost corecti cu fanii lor.

17. #97 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Tactica clasica au incercat sa ascunda situatia de pe PS5 si XSX ca sa nu primeasca note mai mici in review-uri si sa le scada precomenzile.

Un studio neserios.
    Sa puna mana sa invete de la colegii lor din Coreea SHIFT UP ce inseamna sa lansezi un joc (Stellar Blade) foarte bine optimizat pe consola si PC.

18. #98 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    “Clunky” Desert! Cam asta este cuvantul care descrie cel mai bine jocul dupa 10 ore. Mai are nevoie de polish dar este pe drumul cel bun. Este un joc de cursa lunga!

19. #99 SP
    Member alexxx02's Avatar
    L-am încercat și eu de la un prieten în seara asta puțin, doar sa vad partea grafica și cum se comporta pe cele 3 moduri. Altceva nu ma interesează pentru ca nu ma atrage cu nimic, nu îmi place, nu e genul meu...doar partea grafica a fost o curiozitate de a mea.
    Modul Performance pe PS5 base (nu îmi permit PRO și probabil ca mine sunt mulți) e o jignire la adresa gamerilor. Se vede mai rău decât pe vremea PS3, ba chiar și pe atunci erau jocuri care arătau mai bine decât o face crimson. Pe partea de Balanced se mai schimba puțin lucrurile, iar pe Quality e diferența dar nu cât sa spui wow, apa în continuare arată ciudat, cascadele arata ciudat, culorile sunt ciudate (mult prea colorat). Nu cred ca PS5 base nu e o consola capabila, drept dovada zecile de jocuri optimizate asa cum trebuie. Sa marketezi un joc pentru a provoca atât hype și sa o faci 90% cu gameplay PC și vreo 10% cu gameplay PRO asta arata cata încredere ai în produsul tău și nu e ok.
    Spor la joaca celor ce se bucura de el, eu am rămas dezamăgit de partea grafica a unui joc mult prea lăudat

20. #100 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mai...nu stiu...fie jocul cum o fi - clunky as fac, cu o tona de probleme de control si animatii si prea multe functii ingramadite pe un controller atat de mic - de fapt, cam asta este ideea mea despre joc - este un joc imens, ingramadit intr-un loc mult prea mic, cumva - au adaugat si au adaugat si au adaugat si poti face 1 milion de chestii, de la diferite tipuri de combat, la diferite tipuri de explorare, de world traversal, la tipuri de misiuni samd.

E bun sau rau, e o combinatie de Witcher cu Zelda cu RDR2 si cu alte cateva jocuri, care e clar ca nu place tuturor, mai ales faptul ca nu-ti explica mare lucru, dar...nu mi s-a mai intamplat de muuuuult sa stau sa ma joc pana la 2 noaptea si sa-mi fie greu sa-l las din mana

Explorarea si ce poti gasi si ce misiuni poti face si unde te duc si cum sunt legate anumite misiuni intre ele...si asta doar in primele ore de joaca efectiv sunt magistral realizate

Momentan imi place, dar da...il joc pe PC - pe Xbox mi se pare de nejucat - desigur, daca nu aveam PC care sa-l duca mai bine ca Xbox-ul, ma multumeam cu ce aveam, dar...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 11 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast