Eu am o problema ciudata pe PS5.Am ambele versiuni instalate și situația se prezintă în felul următor.La versiunea de PS4 nici o problema în gameplay dar la versiunea de PS5 în joc îmi apare pe tot ecranul gen o plasa de puncte albe în meniu nu.A mai pățit cineva asa ceva la versiunea de PS5?

rigins si AoC
! L-am reluat de curand, de data asta cu mai multa determinare. Multe lucruri nu iti sunt explicate si ajungi sa te intrebi “si acum ce-i fac frate “. Din 40ore in el cred ca 30 sunt facute underleveled (dar asta mi-a si placut) .Nu am vrut sa fac multe sidequest-uri, pt ca am vrut sa le pastrez pt un viitor ,New game plus ! Destept nu ? Gresit !
Vad ca au reparat acum (pe jumatate ) quest marker-ele alea ! Pai se intampla sa termin cate-un quest si gata ! Atat ? Unde ma duc acum si ce-i mai fac ?...ca n-am fost atent la conversatie ! Trebuia sa ma uit pe YT la ce face ala dupa cate un quest ! Trebuie sa te duci sa te intalnesti cu unu in alt oras ! WTF! (Mentionez ca in menu la interfata totul era pe ON ) Pai si de unde sa stiu eu asta ? Imi zice una intr-o conversatie ieri

Bookmarks