Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 33 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 LastLast
Results 601 to 620 of 656

Thread: Assassin's Creed Valhalla

  1. #601 SP
    Manager paul's Avatar
    The Siege of Paris pe 12 august:
    Travelers speak of an emerging threat to the Raven Clan. On August 12, sail to Francia with Eivor in the second expansion, The Siege of Paris, to find out if the disturbing rumors are true. Explore the lush countryside, forge alliances, and behold new enemies of all sizes. Choose how you’ll complete objectives and infiltrate the corrupt and war-torn land with the introduction of Black Box Infiltration Missions. Engage the forces of Charles the Fat and set Paris aflame.
    Assassin’s Creed® Valhalla: Prepare for War Amid Sigrblot Season!
    Attached Images Attached Images acvh_roadmap_s3_960x540.jpg

  2. #602 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar

  3. #603 SP
    Manager paul's Avatar
    In engleza: Sigrblot Season Free Update:

  4. #604 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

    Assassin's Creed Valhalla

    Wtf? Ma jucam linistit primul DLC si la un moment dat mi-a aparut total random asta pe ecran…
    Gen…extra xp if you click this ad…
    img_9370.jpg

  5. #605 SP
    Manager paul's Avatar
    E oferta luna aceasta, ce primesti pe Amazon Prime Gaming. Sunt intelegeri publisher-Amazon, de-asta Ubisoft face reclama in-game.
    Assassin's Creed Valhalla
    AVAILABLE ON AMAZON LUNA, PC, CONSOLES, AND GOOGLE STADIA

    Surrender to the wild with the Druidic Settlement Bundle in Assassin's Creed Valhalla - only for Prime members
    Prime Gaming | Assassin's Creed Valhalla

  6. #606 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eram sigur ca au un motiv pentru asta, dar nu mi se pare ok sa polueze jocul cu asa ceva, cel putin nu in game.
    As fi acceptat sa bage asta la inceput, cand pornesti jocul, asa cum fac multe alte jocuri, nu sa ma opreasca din joc pentru mizeria asta.
    Este pur si simplu inacceptabil

    Revenind la joc, primul DLC este chiar interesant dpdv poveste si activitati, iar druizii, in random encounters sau camps, sunt mult mai challenging decat orice alt inamic din jocul de baza.

    Iar cireasa de pe tort a fost cand am dat din intamplare (si nu stiam ca exista asa ceva in joc) peste un varcolac, intr-un camp de druizi

    Foarte interesant dpdv combat si ce abilitati au

  7. #607 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Assassin's Creed Valhalla: The Siege of Paris - 7 Things To Know Before You Buy


  8. #608 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Expansion 2: The Siege of Paris Launch Trailer | Assassin’s Creed Valhalla


  9. #609 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Assassin's Creed Valhalla: The Siege of Paris Review


  10. #610 SP
    Member Antiohh's Avatar
    M-am apucat si eu de joc... doar mie mi se pare ca stealthul e inexistent? Imediat te repereaza inamicii. Decat sa stau sa curat o tabara pe furis, mult mai rapid ii dau un raid si il rezolv. Combatul extrem de banal. R1, R2, L1, patrat. Efectiv atat apas in lupta. A, da, mai un R3 Foarte putine combouri. Si abilitatile mi se lareau mai utile in lupta in Odyssey
    Poate o sa vi se para ciudat, dar eu in Odyssey chiar curatam un fort mare fara sa fiu reperat (datorita abilitatii aceleia de faceai asasinari in lant). Mie mi se pare aproape totul imbunatatit, mai putin gameplayul care mi se pare mai plictisitor (si nu pot spune ca in Odyssey excela). Nu e la fel de repetitiv ca Odyssey, dar skillul necesar e minim si nici nu vad cum poti face bataliile mai interesante.

  11. #611 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Exista stealth si e identic cu jocurile precedente. Am curatat zeci de camps fara sa fiu vazut. Mai ai putina rabdare, nu te arunca asa. Deblocheaza abilitati care sa te ajute.

  12. #612 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Mie mi se pare ca ma vad inamicii chiar si cand sunt usor cu spatele spre mine + ca au o raza foarte mare de la care te pot detecta. Diferenta dintre bara galbena si cea rosie e extrem de mica. In alte jocuri AC, inclusiv Odyssey si Origins, aveam timp sa ma retrag daca vedeam bara galbena.
    Nu stiu, nu mi-a reusist stealthul nici macar in scenele care pareau facute pentru asa ceva (de exemplu multe tufisuri, ceata si inamici pe langa tufe). Erau prea aproape unii de altii si cand omoram pe unul eram detectat de altii.
    Cred ca am vreo 15 ore in joc si nu am reusit sa fac nici macar o data sa curat vreun obiectiv stealth (probabil ca puteam daca stateam sa tot ii fluier pe aia, dar nu imi doresc sa dureze prea mult.
    A, inca o chestie. Care e rolul pelerinei? Inclusiv la misiunea din Norvegia in care te invata cum sa o folosesti, cand te duci la fiul regelui care i-a omorat tatal lui Eivor, m-au detectat garzile lui Te detecteaza mai greu (se umple mai lent bara galbena)? sau ar trebui sa nu te detecteze deloc, dar am facut ceva gresit (m-am apropiat prea mult de garzi sau am mers prea repede)

  13. #613 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Daca joci pe dificultate mare, AI-ul te detecteaza chiar daca esti prin tufis etc....asa jucam in odissey si i-am dat delete...ultimul joc bun pentru mine a fost black flag

  14. #614 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Antiohh View Post
    A, inca o chestie. Care e rolul pelerinei? Inclusiv la misiunea din Norvegia in care te invata cum sa o folosesti, cand te duci la fiul regelui care i-a omorat tatal lui Eivor, m-au detectat garzile lui Te detecteaza mai greu (se umple mai lent bara galbena)? sau ar trebui sa nu te detecteze deloc, dar am facut ceva gresit (m-am apropiat prea mult de garzi sau am mers prea repede)
    Teoretic daca ai pelerina si esti mai departe de ei ar trebui sa fie mai ok. Sau daca te pui pe o banca sau intr-un grup de oameni.
    Personal nu am folosit-o nici macar in misiunea aia. Nu-i vad rostul in jocul asta asa ca mereu cand o pune singur, o scot instant.

  15. #615 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Am omorat 2 fiice din alea posedate si voiam sa o omor pe a3a. Inamic de lvl 360 sau pe acolo in zona de lvl 55? ce aberatie mai e si asta Ok, am inteles ca a trebuit sa extermin pe una de 160 cand aveam doar lvl 105, dar deja mi se pare exagerat. BIne, stiu ca ma pot intoarce la ea mai incolo, dar nu inteleg de ce nu au putut sa o puna intr-o zona mai avansata.

    Oricum, per total, jocul a reusit sa ma tina captivat surprinzator de tare (atat pe partea de misiuni cat si side-questuri, care sunt f diverse). Chiar nu ma asteptam. Eu am vazut multi fani ai seriei AC care se plang de cat de naspa e ce fac cei de la UBi, AC Valhalla cel mai slab din serie, blabla. Intr-adevar, chiar lipseste partea cu asasinii (din ce am jucat pana acum) , dar desi este un open world in adevaratul sens al cuvantului, este mult mai putin repetitiv decat alte titluri AC vechi. Jucand toata colectia AC inca de la ACII, pot spune ca in afara de povestea principala, e plin de chestii de umplutura, faci exact acelasi lucru de 1001 ori.

    Cum si altii au avut parerea asta... AC Valhalla e un joc cu... vikingi bun spre foarte bun (parerea mea)

  16. #616 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cu fiicele alea e fff greu, indiferent de zona si nivel. Eu le-am lasat pana am terminat jocul si am fost nivel maxim si tot mi s-au parut greute.
    La fel si cu pescarul si restu de oameni care vor o moarte onorabila. Mini boss fights facute bine

  17. #617 SP
    Member Antiohh's Avatar
    eu am reusit sa o bat pe ultima fiica, la lvl 176 si asta doar cu un singur heal folosit. Mi se parea usor jocul si la inceput, dar dupa ce am mai deblocat niste abilitati, nu mai am nicio treaba. Nu mi s-a intamplat sa mor niciodata intr-o lupta in afara unui boss. (Iar in Odyssey, la acelasi nivel de dificultate, muream des daca eram inconjurat).

  18. #618 SP
    Banned Gamerxx's Avatar
    Eu am terminat povestea principala, ambele DLC-uri "Siege of Paris" si "Wrath of the Druids", in 107 ore fara sa mai fac si side-quests, fara sa mai joc si "The Legend of Beowulf", "Challenge of the Gods" , si fara sa mai omor monstrul ala din Irlanda (voi cum ati reusit sa-l bateti?). Are peisaje superbe, ai ce explora, dar sunt cam dezamagit ca a fost cam plictisitoare povestea. Witcher 3 l-am terminat dupa 120 si ceva de ore si l-am jucat mereu cu extaz fiindca era palpitant . Parca a avut o grafica mai buna, poveste mai buna, personaje mai interesante, elemente de RPG autentic, gameplay, te punea mereu sa alegi replicile si optiunile, a fost mai atractiv pe partea de fantasy. Si l-am jucat de 2 ori, cu ambele finaluri.



    Acum cred ca o sa mai intru in joc strict ca sa studiez istoria vikingilor in Discovery Tour . Macar la partea documentaristica au excelat ultimele trei jocuri.
    Tocmai azi s-a lansat.


  19. #619 SP
    Banned Gamerxx's Avatar
    Noi zvonuri indica ca se lucreaza la 1-2 expansionuri: unul setat in Skye, o insula scotiana, celalalt pe un alt taram fantastic, Svartalfheim
    https://comicbook.com/gaming/news/as...xpansion-leak/

    https://twinfinite.net/2021/08/a-***...eet-kassandra/

  20. #620 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    56 de ore în joc până acum. De departe cel mai plictisitor AC din serie. Asediile sunt fun la început, după care te ia amețeală când vezi că sunt toate la fel de fapt. Porțiunea aia în care trebuie să tragi cu arcul de fiecare dată în poarta suspendată mă enerveaza la culme.

    Diversitatea de arme și armuri e inexistentă, iar dupâ 10 ore în care încerci să completezi o armură realizezi că de fapt e inutilă, nefiind decât un alt skin aruncat în cufăr, la mișto, de către creatori.

    Combatul e foarte greoi, iar unele animații mai mult strică flow-ul decat să-l facă mai interesant.

    Armele mi se par absolut inutile, indiferent cu ce fel de tip joci. Preferata mea e un longsword, dar și aia e meh în comparație cu ce era în Odyssey.

    Nu știu ce-au făcut oamenii de la Ubisoft, dar personajul principal e împiedicat rău de tot în șireturi. În 50% din cazuri nici măcar nu răspunde la comenzi la traversarea de obstacole sau cățărare, care sunt adevărate probe de anduranță mentală.

    Jocul ăsta deși s-a vrut a fi mai focusat pe story, a reușit să fie mult mai plictisitor decât Odyssey care nu știu din ce motiv a strălucit la toate capitolele, de la combat și diversitatea loot-ului și până la lumea creată sau poveste.

    Nota 7 cu indulgență din partea mea, iar asta doar pentru faptul că are o grafică reușită, iar aici mă refer la porțiunile din joc care abundă în vegetație sau păduri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 33 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 12-09-2012, 20:56
  2. Replies: 0 Last Post: 29-08-2012, 22:27
  3. Replies: 0 Last Post: 05-12-2011, 20:38
  4. Replies: 0 Last Post: 06-07-2011, 15:33
  5. Assassin's Creed 3 By ReNeGaDe124 in forum Console Club
    Replies: 17 Last Post: 26-06-2010, 20:18

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts