Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 16 of 16

Thread: Cele mai proaste jocuri video din ultimii 10 ani

  1. #1 SP
    Banned Alex Khan's Avatar

    Cele mai proaste jocuri video din ultimii 10 ani

    Care vi s-au parut cele mai proaste jocuri din ultimii 10 ani?

    N-as nominaliza Star Wars Battlefront II- are totusi o grafica foarte frumoasa si un mod de batalii spatiale care nu te plictiseste. Chiar ma simt integrat in atmosfera de film asa cum era Star Wars in anii 80'. A dat-o cu mucii-n fasole din cauza campaniei, dar mai ales din cauza microtranzactiilor, iar fara ele, cred ca ar fi fost un joc extraordinar.
    N-as nominaliza nici No Man Sky pentru ca are un concept interesant - poti explora un infinit de planete, ai ce sa faci pe acolo, ai o gramada de explorat.
    Nici pe Fallout 76 pentru ca s-a depus ceva efort pentru crearea hartii aleia.
    Sunt jocuri care doar au dezamagit, dar nu sunt proaste, cel mult mediocre.


    Nominalizez , poate, cel mai prost joc din ultima decada:






  2. #2 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    E cam greu de nominalizat "cel mai prost joc". Au aparut mii de jocuri in ultimii zece ani. Proaste sunt extrem se multe, cum multe sunt si bune. Oricum asta depinde de gusturile fiecaruia. Ca sa faci un clasament cred ca e nevoie de votul cator mai multi utilizatori. Mai potrivit si de interes era sa intrebi: "care e jocul care a dezamagit cel mai mult". Un joc asteptat e si un joc cunoscut de multa lume. Degeaba zic eu un joc no name de care a mai auzit poate maxim doar o singura persoana de pe formul asta. E total lipsit de interes pt restul de 99,9%.

  3. #3 SP
    Member morphine's Avatar
    Personal am fost foarte dezamagit de Rage 2. Nu e un joc foarte prost dar e o foarte mare dezamagire.

  4. #4 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Cred ca pentru dezamagiri vom face alt topic.
    Aici vorbim strict despre jocuri proaste, dar PROASTE de-a dreptul, cu probleme tehnice majore, nefinisate, nefunctionale, nejucabile, atat de proaste ca nu le poti termina.

    Cred ca as nominaliza Marvel's Avengers cu multe buguri, foarte prost optimizat pe PC, nefinisat, cu prea multe microtranzactii, cu mecanici de 2006 toamna, poveste total plictisitoare si neinteresanta.

    O alta nominalizare: ALIENS COLONIAL MARINES
    Ala clar a fost o bataie de joc!

    ---------- Post added 07-11-2020 at 00:07 ----------

    Si Anthem desigur, pentru indelungatele sale secvente de asteptare.

  5. #5 SP
    Junior Member Aresus's Avatar
    După criteriile astea ar trebui să denumim thread-ul ”Jocuri care nu trebuiau lansate”. Eu mai degrabă aș defini un joc prost ca fiind un joc care a dezamăgit (fie pentru că echipa de Marketing a vândut minciuni, fie dpdv tehnic, gameplay, etc.).

    Din lipsa timpului joc doar jocuri care au review-uri bune sau de care știu că mă voi bucura măcar dintr-un aspect, așa că nu prea am jucat jocuri proaste lately, dar pot spune că din principiu nu mă ating de jocurile celor de la EA (mi-e și un pic dificil pentru că sunt fan Star Wars, dar EA sunt groaznici și nu vreau să le cresc compania cu nici măcar $1) și Ubisoft (cu toate că AC Valhalla îmi face cu ochiul pentru că îmi place mitologia scandinavă și aș face o excepție pentru că nu mi se par chiar atât de îngrozitori precum EA).

    La fel nu mă ating de același joc lansat anual cu un nume/număr diferit, făcut pe bandă rulantă.

    Din ce am mai auzit din lume aș încadra Marvel's Avengers clar în categoria celor mai proaste jocuri.

  6. #6 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    CYBERPUNK 2077


    Si uite asa incheiem deceniul 2011-2020 , un deceniu spectaculos pentru gaming, cu un MEGA-FAIL care trebuia sa fie ceva mai mult decat GTA V!

    https://www.youtube.com/results?sear...GS+COMPILATION








  7. #7 SP
    Junior Member Sergiu26's Avatar
    Eu as mai adauga GTA V si Mafia 3 sunt fan gta si mafia si cam astea le joc in general si sunt stupefiat dupa capodopera de GTA 4, cat de choped down a parut GTA V ma refer la fizica jocului, manevrabilitatea masinilor (foarte arcadish) deformarea masinilor foarte limitata, povestea mediocra, sa implementezi 3 protagonisti in joc mi s-a parut cea mai stupida idee a iesit un mare bors....probabil e un joc ok dar dupa ce joci gta 4 si treci la gta 5 pare un huge step backwords

  8. #8 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Sa fim seriosi. Drivingul in GTA IV e absolut oribil. Plus ca jocul a imbatranit extrem de rau, paleste in comparatie cu tot ce-a scos Rockstar ulterior, incepand cu RDR. A insemnat ceva atunci in 2008, eu l-am rejucat anul trecut si am avut impresia ca joc cu totul altceva.

    Ca sa adaugi GTAV pe lista celor mai proaste jocuri din ultimii 10 ani, trebuie sa fii cel putin troll de meserie.

  9. #9 SP
    Junior Member Sergiu26's Avatar
    Drivingul in GTA IV oribil? A fost cel mai realistic driving din orice gta, desigur era mai greu de controlat masinile dar cine se pricepe si stie si altceva decat accelerare si frana nu s-ar plange, GTA IV a fost un joc mai serios, mai dark si mai realistic, GTA V s-a vrut ceva mai arcade cu elemente comice poate nu e un joc prost insa e un step backwards comparativ cu IV la fel si Mafia 3

  10. #10 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post

    Ca sa adaugi GTAV pe lista celor mai proaste jocuri din ultimii 10 ani, trebuie sa fii cel putin troll de meserie.
    Nu e troll de meserie pentru ca chiar are oleaca dreptate in ce priveste minusurile fata de GTA IV. GTA IV e unul dintre cele mai bune jocuri din istorie. GTA V, nu zic ca e prost, dar e supraevaluat pentru ca nah, este "marketing". Modul single-player chiar are niste minusuri, povestea e superficiala si deloc originala , iar modul Online e un adevarat cancer!

    Drivingul din GTA IV chiar este peste multe jocuri asa zise "racing". Ca tu nu ai luat un volan in maini in viata ta, asta este . Ce conduci in GTA V nu sunt masini, ci mai degraba PODRACING-uri din Star Wars (da, ma refer la alea din episodul 1).

    Zici ca GTA IV a imbatranit urat?
    Te inseli!
    GTA IV a fost unul dintre cele mai mari salturi tehnologice din istoria gamingului.



    GTA IV are o fizica net superioara si cred ca daca nu erau companiile producatoare procesoare si placi video conduse de niste oameni lacomi, daca nu erau si producatorii de jocuri niste reciclatori ordinari, daca nu erau consolele astea lenese si trendul smartphone-urilor, dar mai ales, daca nu erau masele de clienti superficiali, si s-ar fi mentinut progresul tehnologic continuu din 2007, azi am fi ajuns jocuri de realitate virtuala cu grafica care copiau fidel realitatea si le-am fi jucat pe super-computere prin cloud. Ar fi fost pe piata numai jocuri cu grafica de Crysis si fizica de GTA IV.


    ---------- Post added 21-12-2020 at 07:54 ----------


    Si legat de poveste, Niko si cu Roman ii bat la fund pe Trevor, Michael si Franklin.



  11. #11 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Quote Originally Posted by Alex Khan View Post
    Nu e troll....

    ...daca nu erau consolele astea lenese si trendul smartphone-urilor, dar mai ales, daca nu erau masele de clienti superficiali, si s-ar fi mentinut progresul tehnologic continuu din 2007, azi am fi ajuns jocuri de realitate virtuala cu grafica care copiau fidel realitatea si le-am fi jucat pe super-computere prin cloud.
    Nu e troll, dar a reusit sa-ti dea tie suficienta munitie pentru o troll-ealā cu adevarat de mare clasā.

    Legat de partea a doua, ce sa zic. Candidaturā sigurā la aberatia anului pe consolegames.ro.

  12. #12 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    Nu e troll, dar a reusit sa-ti dea tie suficienta munitie pentru o troll-ealā cu adevarat de mare clasā.

    Legat de partea a doua, ce sa zic. Candidaturā sigurā la aberatia anului pe consolegames.ro.
    Eu zic sa-ti schimbi ochelarii si sa te mai uiti inca o data:

  13. #13 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Alex Khan, după o sesiune eșuată de trollat pe CG.
    Attached Images Attached Images crying.jpg

  14. #14 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    Alex Khan dupa o sesiune esuata de trollat pe CG.
    Nu ma plang, ba ma amuz ca porti in continuare ochelarii aia de cal.
    Si cand vezi ca n-ai dreptate, te apuci sa ma ataci la persoana, ca orice fanboy care se respecta.

    Tu vezi ce face elicopterul ala in GTA 4 deasupra apei si ce face elicopterul deasupra apei in GTA 5?
    Sau faptul ca politistii din GTA 4 mai fac si arestari, nu doar impusca ca in GTA 5 pe principiul "shoot first, ask later" ?[COLOR="Silver"]
    Sau ca paramedicii din GTA 4 salveaza oamenii raniti in timp ce in GTA 5 vin doar sa constate decesul?


    Inca alte demonstratii:




  15. #15 SP
    Junior Member Sergiu26's Avatar
    Nu pricep cum unii nici cu dovezile in fata nu recunosc adevarul, nici nu se uita si repeta aceleasi chestii "troll, troll" in ziua de azi daca nu esti de acord cu majoritatea si aduci argumente/dovezi/clipuri etc sa-ti sustii adevarul sunt total calcate in picioare si esti acuzat de troll, eu cred in evolutie si sunt un mare fan al jocurilor gen gta si mafia ca-mi place mai mult sa explorez orasele si doresc o experienta cat mai realista ori GTA V un joc in sine foarte bun este o involutie comparativ cu GTA IV, a fost "chopped down" de multe chestii care ofereau o experienta mai imersiva l-am jucat in scarba in jur de 12 ore dar parea prea arcade, lipseau multe chestii, aveam o experienta de GTA III cu grafica moderna.

  16. #16 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Bine ca macar GTA V e jucabil fata de Cyberpunk 2077. De fapt, pana si GTA Vice City din 2002 il bate la multe capitole.




Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 10 Last Post: 09-10-2020, 22:56
  2. Cele mai reusite jocuri inspirate din filme By colossus in forum Console Club
    Replies: 22 Last Post: 24-02-2014, 22:05
  3. Replies: 6 Last Post: 10-11-2013, 02:33
  4. Replies: 42 Last Post: 15-06-2011, 21:46
  5. Cele mai proaste jocuri de consola By 007 in forum Console Club
    Replies: 53 Last Post: 12-09-2009, 17:53

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts