Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 136

Thread: Hollow Knight: Silksong

1. #61 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Poate e din cauza game designului sau am avut noroc sa revizitez zonele corecte, dar in jocul asta mi-a si ramas foarte usor in minte locatiile unde pot folosi noile abilitati fara sa fac mult backtracking. Ocazional mai pun acele tokens pe harta atunci cand vad un lucru interesant, sau un posibil path nou.

2. #62 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu nu am investit deloc in tokens pana acum, tocmai pentru ca simt ca nu am niciodata suficiente margele pentru ce vreau sa-mi cumpar si nah...mi se pare stupid sa fiu nevoit sa platesc pentru map markers...

3. #63 SP
    Mi se pare ca jocul face un comentariu pertinent la adresa capitalismului din ziua de azi .

4. #64 SP
    Se pare ca noi de fapt jucam un mod usor
    Hollow Knight: Silksong players have discovered a cheat code that unlocks the hardest difficulty in the game

By entering “Up, Down, Up, Down, Left, Right, Left, Right” in the extras menu, players can unlock Steel Soul mode
    Attached Images Attached Images silksong-mode-select.jpeg

5. #65 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Apropo de moduri. Sunte mega fericit. Cea mai mare teama a mea cand incep un joc extraordinar, greu, care imi place enorm e ca ma voi bloca la un boss ceva si gata. Progres de ore intregi blocat, curiozitatea de a merge mai departe irosita etc etc. De aceea cand am vazut la jocurile Souls ca in multiplayer te ajuta altii mai puternici si priceputi sa treci de bosii grei m-am super bucurat. Mi-am cumparat multyplayer pe ps4 doar pt asta pt Bloodborne pe care l-am platinat. Am jucat aceste jocuri si terminat explorand singur in single player , batand bosi singur iar unde nervii imi cedau cu ajutor la multiplayer. Dar revenind la Silksong. Teama cea mare era ca ma voi enerva atata de tare si efectiv nu exista solutie de a trece de ceea ce eu nu pot sa trec pt ca am limitarile mele de reflexe si de nervi. Aseara mi-a disparut teama asta si il joc in continuare linistit si savurez fiecare minut al jocului. Cum? Am descoperit citind pe net ca jocurile pe PC au MODURI. . Stiam eu ceva dar aveam impresia ca sunt doarr un fel de skinuri gen sa o faca pe Tomb Rider sa apara in sutien. Datorita acestui joc am aflat ca nu. Extraordinar comfort psihic. Eu il joc pe steam deck. Dar daca ajung in stadiu critic de care ziceam, pe un laptop puscat (pt ca merge excelent si pe video integrat) am pus moduri . E multiplayerul meu din Dark Souls, Elden Ring si Bloodborne . Parerea mea e ca uneori trebuie ajutati si cei care adora jocul dar pur si simplu nu pot psihic si fizic si ca viata de zi cu zi sa "get god" pt un boss cu reflexe milisecundice.
    PS. Acum am curajul si mi-am pus in lista de dorinte Cuphead. Pe care l-am evitat din teama ca nu voi rezista psihic sa esuez de sute de ori fara plasa de siguranta.

6. #66 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Halal de explorare. Stau doua ore sa curat o incapere in care inamicii vin in valuri, scap de acolo cu o linie la viata si urmatoarea incapere ma omoara un carcalac. Ma duc recuperez corpul si doua incaperi mai incolo dau de boss, la care stau iar 2-3 ore . E grozav !

7. #67 SP
    Si eu sunt putin nervos - de aseara ma chinui intr-o zona unde, dupa o bucata lunga de drum de la banca anterioara si fix inainte de banca urmatoare, s-au gandit sa bage o arena, random, de care efectiv nu reusesc sa trec

Dar nu ma dau batut. Mai mor de 30 de ori

8. #68 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Si eu sunt putin nervos - de aseara ma chinui intr-o zona unde, dupa o bucata lunga de drum de la banca anterioara si fix inainte de banca urmatoare, s-au gandit sa bage o arena, random, de care efectiv nu reusesc sa trec
    E cumva arena asta?
    Aia nici eu nu am reusit s-o fac inca .

9. #69 SP
    Da, fix aia este, din Hunter's March, din locul unde o sa apara vanzatorul de harti dupa batalie...

10. #70 SP
    Un tip care l-am citit e sa lovesti exact atunci cand te ataca inamicii aceia pentru ca le poti face deflect la lovituri, dar nu am apucat sa incerc inca.
    EDIT: si sa folosesti niste traps mai puternice.

11. #71 SP
    Member sup3rfly's Avatar
    Hai ca puteti, nu este chiar atata de greu, doar repetitie . @Razvan incearca reaper crest, ajuta foarte mult la bossi/arene, dai un heal si daca nimeresti pe cineva fara sa iei dmg, iti faci heal-ul la loc. Eu unul joc cu Wanderer crest si dau destul de mult timp deflect, exact cum zice sexbobomb91.
    Sunt tare curios ce parere o sa aveti de ceea ce trebuie sa faci pentru double jump.

12. #72 SP
    Ah, deci deflect-ul merge doar cu Wanderer Crest?

Incep sa apara review-uri, 100 pe OpenCritic pana acum .

13. #73 SP
    Member sup3rfly's Avatar
    Nu nu, merge cu orice deflect, doar ca daca ai Wanderer faci spam si prinzi deflect pentru ca este foarte rapid(cel putin la mine merge). In cat timp dai cu Reaper de 2 ori, cu Wanderer dai de 5 ori(sper sa nu exagerez).

14. #74 SP
    Da, cu Reaper joc si eu si da, este mult mai slow atacul, dar are lovitura mai wide pe toate partile si da, e foarte tare partea de heal.

Stiu ca nu e greu, dar e frustrant, pentru ca fiecare ataca in alt stil (si nu stau la rand ca in alte jocuri) si ma enervez pe mine (desigur) pentru ca ma grabesc si nu sunt atent - asta e faza, tocmai pentru ca jocul este foarte responsive, inclusiv in animation cancel.

Si cea mai mare problema pentru mine este lipsa timpului sau mai exact, a timpului mai mult o data - poate am reprize de 15 minute, poate stau 1h, dar greu prind mai mult.

LE: oficial m-am dat batut si cred ca o sa renunt la joc in curand - am 2 zile de cand sunt blocat la acea arena imbecila - cred ca am murit de peste 100 de ori.
    Din pacate am luat si toata harta la pas si nu mai pot avansa nicaieri fara alte abilitati...
    Am facut aproape toate side missions si incercat toate drumuletele de peste tot si nimic...

15. #75 SP
    Member awaytokill's Avatar
    Se pare ca noi de fapt jucam un mod usor
    wow, asta e modul usor? mi se pare mai dificil fata de Hollow Knight sau poate nu imi aduc eu bine aminte. cel putin inamicii basic sunt mai tari. parca in Hollow Knight aveai mai multe abiliti, deveneai mai OP mai rapid. Aici imi arata ca am jucat 10-11 ore si tot ma simt slab. Sunt in Greymoor si pana acum, totul mi s-a parut hard: enemies, platforming, bosses. Jocul e super, dar e greu. Parca mai greu ca Hollow Knight.

16. #76 SP
    Complet de acord cu asta - sau poate am imbatranit eu... - am 19h in joc si nu cred ca am facut 30% din el, in timp ce altii il termina in 16h.
    Poate astfel de jocuri nu mai sunt de mine...

Sa vedem update-ul care urmeaza, ce mai calibreaza.

17. #77 SP
    Din pacate am luat si toata harta la pas si nu mai pot avansa nicaieri fara alte abilitati...
    Ai gasit Cling Grip skill (wall jump)?
    Mi se pare ca ala deblocheaza foarte multe path-uri noi.

18. #78 SP
    Nope - este in Sheelwood unde nu pot sa avansez pe nicio parte - am crezut ca-mi trebuie alta abilitate pentru asta.

Exista un alt singur drum pentru a ajunge acolo sus, prin Bellhart, dar again, nu pot urca.

19. #79 SP
    Nu e de ajuns s-o iei la stanga din Bellhart?

Parca tin minte ca eu am intrat in Shellwood cumva prin stanga, dar nu mai stiu exact ruta. Si din Shellwood apoi am ajuns in Bellhart.

EDIT: cred ca asa am ajuns in Shellwood: https://gamerant.com/reach-shellwood...ight-silksong/ .

20. #80 SP
    Da, eu sunt in Shellwood - am intrat din Wormways, prin Bone Bottom (drumul cu galben), dar sunt limitat la partea de jos a hartii (linia rosie) si nu pot urca fara abilitatea de urcat sau nu stiu...alta abilitate.
    Attached Images Attached Images silksong.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast