Ah deaia probabil nam dat de nici unu din bug-urile alea (PC eu unul), in laborator eram prea ocupat sa vanez si sa omor totu ca sa observ aia, dar acuma ca stau sa ma gandesc umpic de varietate nar fii stricat.
Ah deaia probabil nam dat de nici unu din bug-urile alea (PC eu unul), in laborator eram prea ocupat sa vanez si sa omor totu ca sa observ aia, dar acuma ca stau sa ma gandesc umpic de varietate nar fii stricat.
Uncharted Drake's Fortune - Playstation 3 : 10/10
E un joc incredibil de frumos cu un story bestial si gameplay original
+Characters : Drake,Elena,Sullivan and Eddy
+Storyline foarte bine gandit si toata stima mea celor de la Naughty Dog
+umorul este si el prezent si un umor de calitate
+gameplay fascinant care nu te plictiseste
+sunetul foarte bine adaptat acestui stil de joc
+vocile personajelor sunt asa de potrivite
+puzzles destul de usoare si unele foarte interesante si placute
+the WATER IS CRAZY!!!
+Bonus si Treasures
P.S : Inainte sa joc Uncharted cel mai bun story dintr-un videogame dupa mine era cel din MGS4 acuma amandoua sunt fascinante pentru mine si sper ca Uncharted 2 sa fie mai bun deoarece nu stiu ce sa zic de multiplayer sa speram ca se ocupa tot la fel de multi si de singleplayer ca acolo e baza
The Godfather 2-platinum(thx lui ReNeGaDe124 pt. suportul la execution style-uri,ca el mai rar)
Un joc ce mi-a placut foarte mult,desi am fost dezamagit din ce am vazut in filmulete,jocul mi-a schimbat impresia proasta pe care mi-o facuse si primul...
+Explozii(fenomenale,dupa mine sunt cel mai bine realizate din toate jocurile pe care le-am jucat)
+Gameplay
+Sunet
+Crew
+Dialoguri
+Story
+Masinile clasice si Don's Wiew
-mici buguri
-daca trimiti in aparare 2 solideri in loc de unul au mai slaba sansa de castig decat daca trimiti unul
9,5/10 mi-a placut foarte mult si a fost o incalzire pt. Mafia 2!
Battlefield: Bad company
+The Bad Company
+grafica
+armele
+vehiculele
+multiplayerul
+AI-ul destul de bine realizat
- Misiuni cu obiectivele ascunse: zici ca e o misiune usoara si se tot aduna obiective pe parcurs de te tine ore bune o misiune!
- Joc anti Platinum: multe trofee de online care sunt foarte greu de luat plus alea ptr aurul din singleplayer care daca nu te folosesti de un ghid sa il gasesti mai bine renunti ( am inceput optimist dar dupa zeci de case verificate in toate colturile mi-a sarit tot cheful!)
Nota finala: 9/10 - singleplayer foarte bun si coechiperii sunt foarte "lovable" iar multiplayer exceptional, scoti multe ore de joc din el.
HALO 3 - 10++
Un monstru al gaming-ului. Perfect din toate punctele de vedere.
Atmosfera extraordinara si un mod coop din care nu mai poti sa iesi.
Cine mai crede ca e un joc de copii cu sange verde ... ganditi-va din nou
FLAWLESS VICTORY
Comix Zone@XBLA - 200/200
<3 Alissa Cyan
<3 Episode 3: "Curse of the Dead Ships" (Zealand Atolls)
Uncharted Drake's Fortune 10/10
Primul joc terminat de mine pe PS3.
+Poveste
+Elenachiar daca se putea ceva mai sexy
+Faze comice (eXistenZ u remember the wall? "I didn't saw that")
- lianele desigur
- "humanoizii" de la final sa nu zica lumea ca e spoiler - greu tare mai mor frateimi venea sa dau controlleru de perete de nervi
- 2 buguri foarte funny: omor pe unu si ramane lipit de perete de ziceai ca e afis; vine inamicu si in loc se se puna in spatele la o cutie cum ar fi fost normal, intra la propriu in cutietragea "din cutie"
singura solutie de anihilare fiind the mighty grenade lol
Un joc excelent per ansamblu cu bune cu rele un joc ce te face sa astepti cu sufletul la gura continuarea.
Sunt la penultima misiune si pot spune ca nu am intalnit niciunul din bug-urile mentionate de tine, in schimb un minus sesizat e dificultatea redusa - you barely take damage.
Nu cred ca F.E.A.R. 1 a lasat cuiva impresia ca ar fi un joc ghost oriented si nu cred ca tergiversata continuare ar fi avut de beneficiat daca ar fi incorporat legiuni de spectre cu care sa te lupti. Fantomele, n-as zice putine la numar, apar in niste scripted events si set pieces executate magistral si nu se exagereaza folosirea lor. Nu stiu daca ai observat, dar Alma le "trezeste" acolo unde intradevar isi au rostul. Eu, spre exemplu, ma simt foarte relaxat (psihic) cand ma lupt cu soldati, stiu ca nothing can go wrong. In plus, sunt ai dracului de destepti - arunc o incendiary intre 2, unul moare instantaneu, celalalt se zbate cu valvataia si apoi il vad sarind de la mica inaltime in apele unui canal pentru a se "racori" si a continua lupta.
Sub aspectul munitiei, or lack of, n-a existat vreo problema niciodata. Ai 4 arme in arsenal plus cateva tipuri de grenade si proximity mines, deci te descurci. Daca tu papi cele 450 de gloante din assault rifle si 116 din shotgun, permite-mi sa-ti spun ca nu esti prea eficient sau nu te folosesti prea mult de reflexele supraumane.
Sistemul de cover - inainte sa-l calificam, trebuie sa vedem daca si exista. Daca te bagi dupa un stalp sau alergi sa scapi de o grenada, se numeste ca te-ascunzi. Sigur, e util sa stai cu capul dupa o masa, ceva, pana ti se reincarca bara de reflexe, dar odata charged up nothing can stand in your way, poate, temporar, doar robotii. Mecanica rearanjarii mobilei este inutila, cat timp esti prea puternic ca sa stai in cover.
Fortat sau nu, backtracking-ul este omniprezent in FPS-uri, RPG-uri, etc. Nu prea ai cum sa-l elimini, ci, in cel mai bun caz, sa-l spice up a little, lucru pe care Project Origin il face de asemenea foarte bine. Presupun ca-ti amintesti faza cand trebuie sa revii la un lift, te chinui sa-i deschizi usile inclestate si...surpriza o lasam pentru cei care n-au jucat inca.
Jocul nu este cretin, OK?
Una peste alta, jocul este aproape terminat, iar daca finalul este asa cum spui, il consider meritoriu de un solid 9. Nu-i dau mai mult pentru ca este un F.E.A.R. in care nu mai e nevoie sa astepti sa se astearna praful ca sa poti vedea din nou si nu mai este nici la fel de inovativ ca primul, iar acel achievement, Suicidal Tendencies, este de-a dreptul penal si nu cred ca il poti lua altfel decat sinucigandu-te intentionat, ca sa iei si amaratele alea de puncte. Am murit o singura data din cauza ca am tras accidental in timpul uneia din multele lupte intense in niste butoiase explozibile galbene care erau la nici 1 m de mine. Imi vine greu sa cred ca voi avea de 4 ori pana la finalul jocului experiente similare, in conditiile in care sunt la jumatatea penultimei misiuni. 20G pentru obsedati, jenant.
Thanks goes for taking the time to write about this game.
Astro Tripper (arcade space shooter) - PS3 - 9.0
+ are ritm alert, fiecare misiune e contra-timp
+ e suficient de greu sa te tina tot timpul in priza, fara a fi frustrant
+ iti solicita atentia la maxim, orice te atinge mori*
+ trofeele sunt super-funny, as mai avea unul de luat
* prefer acest sistem cu ''3 vieti'' in detrimentul celui cu ''shield'' pentru ca, desi inamicii sunt mai putini si mai lenti, jucatorului ii trebuie mai multa atentie, coordonare, precizie, viteza de reactie etc. pentru a face un slalom reusit printre ei - FLAWLESS VICTORY
- e scurt
Probabil sunt foarte subiectiv, dar e genul meu preferat. :X
Halo 3 10/10
+Grafica
+Arme noi
+Povestea,e facuta in asa fel incat sa te tina in priza si sa vrei sa afli ce se intampla in continuare
+Acele echipamente,scutul,invincibilitatea,invizibilitate a si altele
Call of Juarez : Bound in Blood - 9/10
Terminat in : 5 ore, 27 minute si 38 secunde.
Headshoots : 206
Kills : 1000
+Grafica
+Modul de abordare al personajelor
+Povestea
+Cutscene-urile
+Design-ul de nivel
-Lipsa modului cooperativ
-Prea scurt
-Foarte liniar şi scriptat
-Mici bug-uri
PS: Dupa mine jocul a fost chiar foarte reusit! Ma impresionat chiar de la prima misiune,care a fost cu mult mai buna decat ultima.Cand va fi cazul sa fac un top personal,jocul acesta va fi inclus in el.
Shatter , initial mi sa parut o gluma,dar dupa primu nivel terminat ma tinut la tv destul timp incat sa il termin.
Assassin's Creed PS3 - 9/10
-too many flags
-repetivitatea
-prea multi oameni schizofrenici (hate'em)
-mici bug uri
Okami Wii - 49ore 26min 8sec
+superb joc!pana nu l-am jucat nici eu n-as fi crezut ca poate fi atat de bun...merita jucat!
-nu exista (inca) Okami 2![]()
Prince of Persia (2008)
+Grafica
+Sound
+Peisaje superbe+
+Elika
+Story
-Devine repetitiv
Nota 9 de la mine.
Bioshock (2007)...spre rusinea mea de abia acum am pus ghera pe el ! - 9.5/10
+ story
+ grafica