Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 128 of 177 FirstFirst ... 28 78 118 126 127 128 129 130 138 ... LastLast
Results 2,541 to 2,560 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #2541 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Crysis 2

+Gameplay-ul
    +Sunetul
    +Muzica din joc
    +Grafica(WoW)
    +Prophet
    +Povestea pe alocuri trasa de par!
    -Mici bug-uri

Nota:ZECE!!!!
    Attached Images Attached Images 5757.jpg

2. #2542 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Assassins Creed :Brotherhood -ps3
    +storyline
    +grafica (mai buna decat AC2 )
    +fun and fast combat system
    +Roma ( sa fim seriosi , orasul arata fenomenal )
    +varietatea misiunilor ( eu cel putin nu m-am plictisit nici macar 1 min in acest joc)
    +multiplayer nemaintalnit pana acum si destul de addictive la inceput
    +o placere sa explorezi orasul
    -screen tearing
    -few glitches
    Nota : 9.5/10
    Attached Images Attached Images assassins-creed-brotherhood-walkthrough-artwork.jpg

3. #2543 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Dragon Age: Awakening:

+new skills.
    +new epic looking monsters.
    +more challenging.
    +o adititie buna la poveste.
    +o aditie buna de caractere (Andersen in principal).
    +awesome new skillz (meant that typo), in special pentru two-handed.
    +epilogul
    -cu exceptia spirit warrior noile clase nu mi se par cine stie ce... in fine berseker+reaver pe warrior still = win
    -din punct de vedere tehnic este mai slab la performanta si mai slaba stabilitatea, am avut cateva crash-uri si pauze in special la cut scene-uri (in DA: O il deschideam o singura data pe zii dadeam minimize puteam sa iau o pauza cat de lunga pe cand ma intorceam mergea bine... fara nici cea mai mica problema, din pacate nu la fel este si cu acesta).
    -dialogue and character development sub par when compared to DA: O.
    -te cam pedepseste la sfarsit pentru decizi morale... recomand un lucru daca cineva cere soldati/aparare sau cer locuitorii hrana nu le dati, altfel o sa regretati pe la sfarsit...

In principal un addon ce merita jucat, dar se putea si mai bine.

---------- Post added 30-03-2011 at 11:38 AM ----------

Dragon Age Origins - Witch Hunt DLC:

+dialogue and characters.
    +quality.
    -scurt.
    -finalul wtf...

Mi-a placut mult dar finalul... sper ca aflu in DA 2 ce se petrece...

4. #2544 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    God of War Ghost of Sparta
    +poveste superba
    +grafica
    +gameplay
    +sunet
    +bosii
    +kratos
    -2 sau 3 buguri
    Nota 9.5/10

5. #2545 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Dragon Age 2 just epic
    +gameplay superb, o imbinare perfecta de actiune si tactica, best mage gameplay i have ever had.
    +addictive/+ great quests, am jucat timp de trei zile ca un "prost" am facut aproape toate side quest-urile lucru care se intampla foarte rar dar sau integrau foarte bine in poveste.
    +desi dialogul nu are asa un mare impact asupra povesti ca in DA: O a fost superb realizat.
    +povestea epica.
    +Art style, cu exceptia la dalish character/armor/weapon/city design is awesome.
    -Dalish elves arata ca niste extraterestri... capul urias, trupuri mici si urati...
    -character creation este inferior celui din DA: O mi-a luat ceva pana am facut un caracter acceptabil (feminin)...
    -enemy spawn from all over the place, imi place idea de ambuscada ici colo, dar se intampla prea des in jocul acesta... imi placea mai mult ca in DA: O unde stiai la ce sa te astepti si te pregateai ca atare...
    -spre deosebire de DA: O aici nu as putea spune ca simti cum iti devine eroul mai puternic in gameplay... in DA: O o simteai si tot reusea sa fie o provocare... dar aici nu prea.

Desi par cam multe minus-uri acesta cred ca a fost printre cele mai bune jocuri ce le-am jucat pe PC, ocupand primul loc cu Gothic... abia astept DLC-urile si DA 3 XD.

6. #2546 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Limbo - XBLA - 190/200 (91%)
    Nota - 9.8/10

[+] gameplay
    [+] poveste
    [+] sunet
    [+] puzzle-uri dificile
    [+] atmosfera
    [+] black & white graphics
    [+] avatar award-ul

[-] nu am gasit inca nimic
    Attached Images Attached Images 2.jpg 3.jpg 1.jpg

7. #2547 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Borderlands : 8/10 (mie mi-a placut foarte mult, sunt fan FPS)
    Nu pun plusuri si minusuri, ci doar cateva observatii.

Grafica (foarte importanta intr-un shooter) e destul de buna, insa pare cam "simpla", Unreal Engine 3 e capabil de MULT mai mult. Se puteau folosi mai multe obiecte de decor, texturile puteau fi un pic mai detaliate, etc. Personajele sunt modelate binisor, dar si aici era loc de imbunatatiri.

Sunetul e relativ ok. Muzica de fundal alterneaza intre rock suparat, techno futuristic si ambiental in functie de actiune. Vocile si comentariile sunt destul de bune, potrivite pt un shooter simplu. Sunetul armelor si sunetul ambiental : destul de reusite...

Actiunea : perfect gandita, incepe usor, fara multi inamici sau arme, apoi apar din ce in ce mai multi inamici, ti se dau arme, etc. La sfarsit aveam deja impresia ca jucam Serious Sam Mi-a placut si dificultatea pe easy, destul de bine gandita, n-am avut probleme, spre deosebire de alte jocuri (unde pe easy mor din 3 in 3 minute)

Controlul : bun, dar faptul ca nu poti "sari" il reprezinta un minus enorm, n-as fi crezut ca un shooter din 2011 poate fi limitat asa... Si lipsa actiunii de JUMP exact pt asta cred ca a fost gandita - sa te limiteze sa iesi din afara traseului prestabilit.

Modalitatile diverse prin care poti omori inamicii sunt amuzante, dar nu-s deloc asa de inovatoare, am considerat-o ca un mic plus si cam atat.

Probabil ca ar mai fi multe de zis, insa deocamdata astea imi vin in minte. Inca o chestie totusi : a fost cam scurt, dar finalul lasa loc unei continuari. Eu personal o astept cu nerabdare.

8. #2548 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Bulletstorm

[+] Gameplay-ul bazat pe un concept diferit fata de cel al altor shootere
    [+] Replicile personajelor
    [+] Grafica
    [+] Te pregateste sufleteste pentru Duke Nukem Forever

[-] Sistemul de regenerare al vietii
    [-] Loading time-ul cand mori intr-o zona foarte apropriata de checkpoint
    [-] Anumiti inamici

7.5/10
    Attached Images Attached Images 3539xg3.jpg

9. #2549 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Borderlands : 8/10 (mie mi-a placut foarte mult, sunt fan FPS)
    Nu pun plusuri si minusuri, ci doar cateva observatii.

Grafica (foarte importanta intr-un shooter) e destul de buna, insa pare cam "simpla", Unreal Engine 3 e capabil de MULT mai mult. Se puteau folosi mai multe obiecte de decor, texturile puteau fi un pic mai detaliate, etc. Personajele sunt modelate binisor, dar si aici era loc de imbunatatiri.

Sunetul e relativ ok. Muzica de fundal alterneaza intre rock suparat, techno futuristic si ambiental in functie de actiune. Vocile si comentariile sunt destul de bune, potrivite pt un shooter simplu. Sunetul armelor si sunetul ambiental : destul de reusite...

Actiunea : perfect gandita, incepe usor, fara multi inamici sau arme, apoi apar din ce in ce mai multi inamici, ti se dau arme, etc. La sfarsit aveam deja impresia ca jucam Serious Sam Mi-a placut si dificultatea pe easy, destul de bine gandita, n-am avut probleme, spre deosebire de alte jocuri (unde pe easy mor din 3 in 3 minute)

Controlul : bun, dar faptul ca nu poti "sari" il reprezinta un minus enorm, n-as fi crezut ca un shooter din 2011 poate fi limitat asa... Si lipsa actiunii de JUMP exact pt asta cred ca a fost gandita - sa te limiteze sa iesi din afara traseului prestabilit.

Modalitatile diverse prin care poti omori inamicii sunt amuzante, dar nu-s deloc asa de inovatoare, am considerat-o ca un mic plus si cam atat.

Probabil ca ar mai fi multe de zis, insa deocamdata astea imi vin in minte. Inca o chestie totusi : a fost cam scurt, dar finalul lasa loc unei continuari. Eu personal o astept cu nerabdare.
    Cum adica nu poti sari?

10. #2550 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Borderlands @ PS3 are saritura pe X si nu are setari pentru schimbarea dificultatii (cel putin din cate imi amintesc eu). Pentru alte platforme nu stiu.

11. #2551 SP
    Asta ma mira si pe mine ca puteam sa sar de pe si nu exista setare de dificultate, de asemenea este destul de greu pe finalul jocului daca nu folosesti armele bune impotriva anumitor inamici(shock, explosive, corrosive si fire) si daca nu ai level adecvat.

12. #2552 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @RaverX vrei sa spui ca nu ai "sarit"/jump niciodata pe parcusul jocului ?

13. #2553 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Ratchet & Clank: A Crack In Time - 100% - Platinum

Jocul e genial, dar parca vroiam mai multe puzzleuri si o dificultate mai mare

14. #2554 SP
    Member Mariush's Avatar
    Killzone 3 - SP Campaign

+ Mult mai multa varietate decat in KZ2
    + Gameplay Excelent
    + Niv de dificultate pentru orice gusturi
    + Chairman Stahl
    + Jet Pack + Pac-Pac
    + 3 arme + melee
    + Poveste destul de inchegata si usor de urmarit

- Sincer, ma asteptam la ceva mai mult dpdv grafic, prin comparatie mi se pare ca Black OPS sta mai bine la acest capitol
    - Durata destul de limitata a campaniei
    - In afara catorva personaje principale, restul sunt multiplicate la greu, si se vede destul de urat in cutscenes, sa vezi 2-3 soldati care arata la fel in spatele lui Sev

Nota: 8.8

15. #2555 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by mariushcrm View Post
    Killzone 3 - SP Campaign
    - Sincer, ma asteptam la ceva mai mult dpdv grafic, prin comparatie mi se pare ca Black OPS sta mai bine la acest capitol

Foarte bine punctat Marius! Si eu am vrut sa spun ca mi-a lasat exact aceeasi impresie, dar imi era frica ca imi sar toti in cap dupa aceea ca eu si CODU' meu si etc... Bravos!

16. #2556 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by mariushcrm View Post
    Killzone 3 - SP Campaign
    off-topic: tu te auzi ce spui ?Black Ops sta mai bine la capitolul grafica ?Ok,Black Ops sta mai bine la capitolul multiplayer..Black Ops sta mai bine la capitolul atmosfera cu stilul "film Michael Bay" dar pe Black Ops nici nu-l poti compara cu Killzone 3 la grafica..
    Killzone 3 este cu mult peste Black Ops la acest capitol...efecte..texturi..absolut tot..

Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Acestea sunt parerile omului.Gizas, chillax a bit.Daca lui i s-a parut mai buna grafica inseamna ca are alte preferinte decat voi.Stiti, comunitate, gusturi diferite.....
    ok..si el tot o parere "proprie si personala" are ..http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post581292

17. #2557 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Acestea sunt parerile omului.Gizas, chillax a bit.Daca lui i s-a parut mai buna grafica inseamna ca are alte preferinte decat voi.Stiti, comunitate, gusturi diferite.....

LE: Una e sa faci pe troll-ul alta e sa-ti spui parerea intr-o maniera civilizata.Una e sa-ti spui parerea despre ultimul joc devorat, in threadul specific, alta e sa postezi doar ca sa incepi un flame war.Banuiesc ca daca spun ca eu prefer mai mult seria Uncharted fata de Gears of War si ca Uncharted sta mai bine la capitolul grafica ar trebui sa ce?sa tac din gura doar ca nu considerati voi la fel?

18. #2558 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    ca daca spun ca eu prefer mai mult seria Uncharted fata de Gears of War si ca Uncharted sta mai bine la capitolul grafica ar trebui sa ce?sa tac din gura doar ca nu considerati voi la fel?
    Defapt, eu iti dau dreptate aici . Si oricine iti da.

19. #2559 SP
    Member Mariush's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    off-topic: tu te auzi ce spui ?Black Ops sta mai bine la capitolul grafica ?Ok,Black Ops sta mai bine la capitolul multiplayer..Black Ops sta mai bine la capitolul atmosfera cu stilul "film Michael Bay" dar pe Black Ops nici nu-l poti compara cu Killzone 3 la grafica..
    Killzone 3 este cu mult peste Black Ops la acest capitol...efecte..texturi..absolut tot..

ok..si el tot o parere "proprie si personala" are ..http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post581292
    on topic: in general vad ce scriu, dar e ok oricum vrei tu....

20. #2560 SP
    Borderlands GOTY -71% Prima Platina

+ Grafica cell shaded
    + Cele 4 caractere jucabile (Hunter, Siren, Berserker si Soldier)
    + Soldier + turret FTW!
    + Numarul imens de arme( desi majoritatea au acelasi design)
    + Playthrough 2 si Playthrough 2.5-inamici mai puternici si loot mai bun
    + Questurile
    + Cele 4 DLC-uri ( Zombie Island of Doctor Ned, Mad Moxxis Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx si Claptrap's New Robot Revolution)
    + Co-op
    + Soundtrack-ul

- Scaderi drastice de cadre cand se intampla multe pe ecran

- Sistemul audio din co-op( cel putin la mine am avut momente cand se intrerupea tocmai cand vorbeam sau nu isi dadea seama deloc ca vorbesc...)
    - Bossi destul de usori ( mai dificili doar daca joci in co-op)

Cam atat imi vine in minte acum, este un joc bun care merita jucat!

Nota mea: 9.0/10

Attached Images Attached Images 100710_borderlands_goty_edition_1.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 128 of 177 FirstFirst ... 28 78 118 126 127 128 129 130 138 ... LastLast