Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 143 of 177 FirstFirst ... 43 93 133 141 142 143 144 145 153 ... LastLast
Results 2,841 to 2,860 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #2841 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Castlevania: Lords of Shadow

+ Poveste superba
    + Gameplay
    + Controlul placut
    + Grafica
    + Atmosfera
    + Decorul
    + Puzzle-urile
    + Trials
    + Dificultatea care nu era asa de grea cum credeam la paladin
    + Boss batles foarte fun
    + Finalul

- Cele 2 dlc mult prea scurte si scumpe care strica un joc superb
    - Bosul din al 2 lea dlc multe prea greu pe paladin(But very proud
    )

9/10

Un joc superb.Pentru mine unul din cele mai bune jocuri action-adventure si mult mai frumos decat God of War 3
    Attached Images Attached Images castlevania-lords-shadow-box.jpg castlevania-lords-shadow-logo.jpg

2. #2842 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Alan Wake

[+]
    Atmosfera de nota 20
    [+] Grafica foarte buna
    [+] Mecanica jocului
    [+] Armele. <3 Revolver, Pumped Shotgun & Flare Gun
    [+] Au fost niste momente epice in joc, aveam niste fiori reci pe sira spinarii in timp ce jucam.
    [+] Poveste care te tine lipit de joc.
    [+] Soundtrack! Andersons rocks! Mi-au placut si melodiile de la sfarsitul fiecarui episod.
    [+] DLC-ul The Sigal
    [+] DLC-ul The Writer
    [+] Restul.

Un joc genial.
    10 out 10.

3. #2843 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Alan Wake

[+]
    Atmosfera de nota 20
    [+] Grafica foarte buna
    [+] Mecanica jocului
    [+] Armele. <3 Revolver, Pumped Shotgun & Flare Gun
    [+] Au fost niste momente epice in joc, aveam niste fiori reci pe sira spinarii in timp ce jucam.
    [+] Poveste care te tine lipit de joc.
    [+] Soundtrack! Andersons rocks! Mi-au placut si melodiile de la sfarsitul fiecarui episod.
    [+] DLC-ul The Sigal
    [+] DLC-ul The Writer
    [+] Restul.

Un joc genial.
    10 out 10.
    Mie detasat mi s-a parut ca jocul asta intra in top3 2009-2012 desi a primit si note de 8, o atmosfera similara cred ca am trait numai in Return to Castle Wolfenstein.

4. #2844 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Deus Ex: Human Revolution 8.50/10

+Adam Jensen
    +coloana sonora de exceptie
    +multiple cai de abordare a misiunilor
    +augmentarile
    +durata gameplay-ului
    +locatiile
    +miscarile de lupta corp la corp
    +grafica

-sfarsitul (mi s-a parut absolut oribil, nu stiu ce a fost in mintea producatorilor, ma asteptam la ceva epic dar am fost foarte dezamagit, au avut dreptate cei de la Level cand i-au acordat premiul acela)
    -prea putina energie
    -luptele cu boss-ii (mi se pare ca acestea strica fluiditatea gameplay-ului)

Deus Ex: HR mi se pare unul dintre cele mai bune jocuri in din ultima vreme datorita gameplay-ului, atmosferei pe care o creaza si a coloanei sonore super. Pacat de sfarsitul aiurea construit. Cu siguranta voi cumpara DE: HR 2 daca acesta se va lansa candva.

5. #2845 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Saw

[+] Atmosfera buna
    [+] Multe momente antrenante
    [+] Grafica buna
    [+] Unele puzzle-uri interesante
    [+] Aduce mult cu filmele din punct de vedere al prezentarii
    [+] Voice acting de nota 10
    [+] Brutalitate
    [+] Gruesome deaths
    [+] Countdowns
    [+] Poveste bunicica

[-] Gameplay aproape defect
    [-] Desi interesante la inceput, puzzle-urile devin repetitive
    [-] Poate deveni frustrant in unele momente
    [-] Putina rejucabilitate

Per total, in ciuda gameplay-ului cam defect, jocul este surprinzator de placut. Se putea mult mai bine si sper ca al doilea joc e mai bun. Fanii seriei vor fi multumiti cu el.

Nota 7/10
    Attached Images Attached Images saw_624_1255046984.jpg saw-video-game3.jpg 6769998614adcea60d33e5.jpg saw-video-game-screenshot-big.jpg

6. #2846 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Kingdoms of Amalur: Reckoning daca ar trebui sa-i ofer o nota sigur ar fi peste 9/10 dar sincer nu-mi prea place rate-ul. In fine, am iubit jocul acesta si dupa ce l-am explorat pot spune ca-mi pare rau ca nu este inteles (ma refer de exemplu si la tipul de la zeropunctuation parca nici nu s-ar fi atins de joc majoritatea argumentelor au fost invalide), multi spun ca este un MMO cu SP, dar nu este chiar asa, jocul la baza foloseste un sistem foarte asemanator (in unele cazuri identic) cu cel folosit de Diablo II, sistem totusi care a fost asociat cu elemente diferite, un enviroment 3D bogat si plin de viata, un gameplay plin de actiune si quest-uri care isi lasa amprenta asupra tinutului Amalur (nu la nivelul DA:O dar este cel mai apropriat). Gameplay-ul este definitiv unul din punctele forte ale jocului, fiind al doilea joct ce a oferit un gameplay decent si interesant ca arcas, deasemnea am observat ca stilul de lupta cu greatsword parca ar fi fost luat direct din Soul Calibur, este foarte asemanator cu cel folosit de Ziegfried/Nightmare. Totusi gameplay-ul ca arcas nu este fara probleme, personal cred ca l-au este prea limitat la inceput, ar fi trebuit sa se ofere numarul maxim de sageti de la inceput... si in ultimul rand magia, mi se pare ca ar fi fost placut sa existe mai multe optiuni si mai multi summon-i. Main quest-ul a fost ca un roller coaster totusi, a inceptut decent la un moment dat sa apropriat la de calitatea celui din DA:O dar din pacate a luat-o la vale nu dupa scurt timp spre sfarsit revenindu-si, totusi problema nu a constat cu quest-ul in sine dar lipsa de consideratie spre elementele din jur, in rest cu exceptia a unui sau a doua quest-uri restul au fost excelente, chiar surprinzatoare, au fost momente la care chiar nu ma asteptam. Deasemenea balanta dintre bine si rau este mai bine conceputa aici spre deosebire de alte RPG-uri. Ai-ul din joc nu este exceptional ci dimpotriva simplu, dar totusi au fost atenti sa implementeze diferite metode de siguranta ca sa nu apara probleme pe langa acest fapt atentia mare data animatiilor da viata tuturor creaturilor. Inca un mare plus este Fateweavering sincer mult mai multe jocuri ar trebui sa aiba aceasta optiune...

Deci in principiu:

+gameplay
    +fateweavering
    +animatie superba
    +enviroment superb si plin de viata
    +voice acting
    +muzica
    +gameplay-ul cu arcasul la level mai mare
    +combat
    +Quest-uri excelente care desi nu lasa un impact la fel de mare ca DA:O sunt cam cele mai apropriate de el
    +foarte multe side quest-uri facute excelent
    +unele quest-uri sunt surprinzatoare cu deznodamantul
    +cel mai bun sistem lock picking, sincer a fost singurul care nu ma deranjat.
    +rasele, desi la prima vedere pare sa fie roaster-ul general intalnit, sunt destul de diferite.

-ar fi frumos cu mai multe optiuni in cea ce priveste magia.
    -ai-ul simplu
    - spatiu de depozitare foarte redus, acuma serios vrei sa-mi spui ca in ciuda tuturor proprietatiilor acumulate tot ce am este 155 de slot-uri ?... pe masura ce ai tot mai multe proprietati ar trebui sa se extinda si spatiul de depozitare...
    -main quest-ul ca un roller coaster la un moment dat bun, dupa care se duce la vale, dar ca noroc ca-si revine spre sfarsit.
    -in cea ce priveste camera mai era nevoie de finisaje...
    -limita la cate salvari poti avea (era enervant sa te apuci sa tot stergi la anumite momente ).

In principiul jocul pentru mine a fost ca un vis devenit realitate, abia astept DLC-ul. Mai incolo ma gandesc sa mai fac un caracter care sa mearga pe o ramura diabolica . Stiu ca am mai spus asta, dar de data asta sunt mai serios ca niciodata, nu m-am mai jucat cum am jucat Amalur de la Freelancer, in fiecare moment liber cel aveam eram pe el, nu credeam ca o sa ajung sa mai fiu asa de pasionat vreodata.

7. #2847 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Kingdoms of Amalur: Reckoning

{+} Gameplay/Combat
    {+} Grafica;
    {+} Customizarea caracterului;
    {+} Sistemul de skill-uri/talente;
    {+} Posibilitatea de fateweaving (refacerea talentelor, clasei, caracterului in timpul jocului)
    {+} Questurile;
    {+} Povestea.

{-} Dificultatea - jocul este obscen de usor inclusiv pe Hard Mode, daca mai investesti in blacksmith sau sagecraft poti pleca linistit la o tigara in mijlocul unui fight;
    {-} Balansarea claselor - Mage si Fighter sunt OP (^) iar pe Rogue te chinui (fara skill-uri in BS sau SC);
    {-} Sistemul economic - in primele doua ore de joc plangi dupa niste banuti iar dupa aceste ore strangi milioane de gold cu care nu ai ce sa faci;
    {-} Camera - no comment...;
    {-} Inamicii - de la inceput si pana la sfarsit te bati cu acelasi tip de inamici;
    {-} Sloturile pentru abilitati - 4 sloturi, pe tot parcursul jocului;
    {-} Sincronizarea audio-subs-video in anumite momente.

Nota Personala: 7/10

In concluzie: un joc bun care trebuie jucat cel putin o data. Are multe minusuri dar inovatiile + toate lucrurile pozitive te fac sa treci pentru ele.

8. #2848 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Battlefield : Bad Company 2 (a 27-a platina)

Un joc foarte bun in multiplayer insa campania mult prea slaba.Astept cu nerabdare sa incerc BF 3.

9. #2849 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Battlefield : Bad Company 2 (a 27-a platina)

Un joc foarte bun in multiplayer insa campania mult prea slaba.Astept cu nerabdare sa incerc BF 3.
    iti zic de pe acum ca vei fi dezamagit si de campanie si de MP..mai ales pe PS3..

10. #2850 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Dead Rising 2: Off the Record@X360 - 1000/1000

[+]
    • CAPCOM
    • Frank West
    • New Story
    • New Combo Cards
    • New Psychos
    • New Locations
    • New Weapons
    • New Mods
    • New DLC's
    • New ORICE
    [-]
    • Pardon
    [*]
    Attached Images Attached Images dr2_off_the_record_title_eu_logo_tm_psd.jpg

11. #2851 SP
    Junior Member BruceWayne's Avatar
    Ultimele doua jocuri devorate, desi am facut gresala de a le juca cand unul cand altul, au fost LA Noire(1000/1000) si Batman Arkham City(1001/1000)

12. #2852 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by BruceWayne View Post
    Ultimele doua jocuri devorate, desi am facut gresala de a le juca cand unul cand altul, au fost LA Noire(1000/1000) si Batman Arkham City(1001/1000)
    ai mai postat si cu 2 pagini in urma Batman AC 1000/1000..si vorba lui kragod..poate 1000/1250..iar la LA Noire..poate 1000/1400...

13. #2853 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Mass Effect 3 (Xbox 360 - doar de doua ori am facut "disc swap" )

Nu cred ca mai are vreun rost sa scriu plusuri sau minusuri. Am avut parte de 37 de ore in compania unui joc exceptional.

14. #2854 SP
    Driver San Francisco, tocmai l-am terminat si trebui in primul rand sa mentionez ca genericul de la sfarsit a fost unul dintre cele mai lungi vizionate... in fine, desi detest ubisoft acest joc a fost excelent, gameplay bun si inovator.

+gameplay-ul shift mode cu siguranta aduce multe optiuni acestui tip de joc.
    +story/plot-ul care sa contopit bine cu gameplay-ul.
    +una dintre cele mai excelente selecti de masini, de la american muscle cars (mi-a placut sa ma bucur de Trans Am) pana la Adi Q7 si multe altele, ai parte de tot cam tot ce vrei, american muscle, exotic, utilitare, transport in comun, sedan, wagon, SUV etc.
    +grafica excelenta, mai ales in cea ce priveste masinile, tuturor chiar si celor mai nesemnificative sa acordat atentie.
    +shift system, stiu ca l-am mai mentionat dar mi-a placut mult.
    +voice acting-ul, excelent.
    +personajele, am fost surprinse cat de mult dialog exista in jocul acesta.
    +muzica buna.
    +in general sa acordat atentie la detalii.
    +fiecare masina a fost unica nu doar prin design dar si prin cum se controla.

-DRM-ul Ubisoft.
    -AI prost...
    -are cateva elemente ridicole, cum ar fi doi fosti politisti de patrula care se decid sa faca cateva pagube unor infractori folosindu-se de masina proprie sa distruga marfa, va intrebati porbabil care este problema ? Simplu masina pe care o detineau era un Audi Q7... cam scumpa si pentru asa ceva si pentru buzunarele lor...

In ciuda unor mici probleme m-am bucurat pe deplin de joc si sincer il recomand.

15. #2855 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Strike man, m-ai facut sa iau jocul

16. #2856 SP
    Tot ce pot spune este ca sper sa te bucuri de el cel putin la fel de mult ca mine XD.

17. #2857 SP
    Member Moromete's Avatar
    Dead Nation...Undead run (just for fun... si probabil primul roman care termina campania)

18. #2858 SP
    Member Venom911's Avatar
    Freedom Fighters

+Story
    +Gameplay
    +Personaje
    +Sunet
    +Misiunile

-Inamicii pot fi cam prosti uneori, spre deosebire de recrutii pe care ii poti selecta

Nota: 9/10

19. #2859 SP
    Member Venom911's Avatar
    Gun

+Povestea care este fenomenala, dar cam scurta
    +Gameplay
    +Sunet - Caii, armele, vocile personajelor sunt exceptionale
    +Cutscene-urile
    +Armele - Ai de unde alege
    +Harta - Este una destul de mare
    +Peisajele
    +Personajele
    +Side missions

Nota: 10/10

Un joc exceptional ce trebuie incercat.

Attached Images Attached Images gun-2006-pc.jpg

20. #2860 SP
    D.C. ~Da Capo~

+povestea si romance-ul
    +3 rute facute excelent (Moe, Kotori, Yoriko)
    +Kotori personajul si ruta favorita
    +full voice acting
    +OST

-ruta Mako cam simpla
    -celelalte rute nu m-au prea atras (Nemu, Sakura, Miharu, Mako).
    -faptul ca trebuie sa faci 4 rute inainte sa poti alege si ruta lui Yoriko...
    -voice acting-ul pentru Yoriko ici colo mai avea probleme.
    -mi-ar fi placut sa fie un route si pentru sora lui Kotori, Koyomi.
    -cam aiurea conditiile pentru alegerea rutelor.

In principal totusi mi-a placut si nu regret ca l-am incercat, il recomand pentru fani acestui gen.
    Attached Images Attached Images jxzbi.jpg hkcqx.jpg vhx9b.jpg scjem.jpg vumdx.jpg rdh0w.jpg dtjod.jpg ayran.jpg y6jxm.jpg gl7tj.jpg 8yon6.jpg nf6e2.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 143 of 177 FirstFirst ... 43 93 133 141 142 143 144 145 153 ... LastLast