News: Castlevania: LOS gets ANOTHER 9/10 review - in OPM - ComputerAndVideoGames.com
Castlevania: Lords Of Shadow is continuing to rack up the 90%-plus scores - with a 9/10 Gold Award from Official PlayStation Magazine UK.
The score has been revealed via online advertisements for the game - which also show off a 94 per cent rating from GamesMaster.
unul dintre primele review-uri: Castlevania: Lords of Shadow super review, Castlevania: Lords of Shadow Review, Xbox 360 Reviews | Games Radar.com
L-ati putut lua de pe PSN EU si cei fara PS+? Eu am incercat acum 10 minute si nu era available. Nu astazi trebuia sa-l putem download-a si noi, cei fara +?
Cred ca trebuie sa mai asteptam un pic. Nu stiu exact cand se fac aceste modificari. Normal, da, azi trebuia sa fie disponibil si pentru ceilalti fara PSN+. Eu am cont pe UK, trebuie totusi sa-i lasam si pe ei sa se trezeasca, doar acolo e ora 7.
Eu ma asteptam ca la 00:01 sa fie up... Bine, cred ca inca mai fac comparatii involuntare cu XBL.
Castlevania: Lords of Shadow Review for Xbox 360 - GameSpot
contrar asteptarilor....desi nu prea ma iau eu dupa review-uri de cand cu lost planet 2 (a luat numai note de 5 si 6 dar mie mi-a placut la nebunie)
LE. Sry nu am vazut video-ul de sus cu review-ul deja postat. Thx Rask pentru atentionare.
relax mai sunt cateva zile si apare jocul ... nu mai e nevoie de demo (watch the gameplay walkthrough sunt mai mult decat suficiente pentru a-ti da seama ca jocul este suficient de bun incat merita cumparat)
Demo-ul este in sfarsit disponibil acum si pentru cei cu PSN normal. Asta pentru cei care sunt interesati...
Bookmarks