Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 25 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 490

Thread: Castlevania: Lords Of Shadow

1. #261 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am jucat chapter 1 aseara si in timp ce-mi curgeau balele precum unui bulldog englez inainte de o masa copioasa ma gandeam ca experienta numita Lords of Shadow este FE-NO-ME-NA-LA!!! Idiotii care au facut reviews n-au inteles din jocul asta mai mult decat un bebe de 3 luni caruia ii explici o formula matematica.

2. #262 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Jocul este absolut fabulos, am stat si m-am jucat pana pe la 4 dimineata si am ajuns la Chapter 3 (
    ). Sunt multumit de toate aspectele jocului si intr-un fel, fac o comparatie cu God of War iar God of War castiga, dar nu foarte detasat deoarece el a fost primul care a adus ceva nou genului. Pana acum 10+ !!!

3. #263 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Meh,sincer,este cam pe aceeasi farfurie cu God of War.Nu este nici mai bun,dar in nici un caz mai prost.Gameplay-ul este mai mult decat ok,ceea ce mi-ar fi placut ar fi fost sa adauge niste combo's care chiar sa te ajute;Platforming-ul este foarte bine facut,iar faptul ca nu poti sa-ti schimbi tu camera(este auto),are 2 fete.Sunt unele momente cand camera se muta automat intr-o pozitie breath-taking(nu vreau sa dau spoilere,va las pe voi sa le descoperiti) si sunt unele momente cand iti vine sa ii injuri pentru asta.La poveste nu am ce discuta,este peste tot ce am jucat pana acum,un plot twist ca asta nu am mai vazut de foarte multa vreme...si finalul,my god ce final .Boss-fights sunt jaw-breaking,ce sa mai,un joc de 10++++++++,pacat ca a avut parte de niste reviews nesimtite,as putea spune;un joc ca acesta merita mai mult de 7.5(parca asta era nota GT).Singura chestia la care le dau dreptate criticilor este ca anumite puzzle-uri sunt pur si simplu imposibile fara ajutor.

4. #264 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Ceea ce imi place cel mai mult la camera este ca ascunde foarte multe iar cand vad ca unele zone ce par a fi departe sunt explorabile it's like haveing a cup of hot coco on a cold day of winter.

5. #265 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Dupa cele 2 batai cu titani mult inspirate din Shadow of the Colossus ma intrebam daca regasesc ceva original in mecanica de joc, ei bine dupa primele capitole I got slapped silly, jocul capata farmec din ce in ce mai mult, atmosfera, muzica desi nu in spiritul Castlevania, micile detalii si artwork-ul contribuie in mod placut la o experienta senzationala, per total un must-have.
    Personal mi se pare un minus ca jocul este fragmentat, deh obisnuit cu "fluiditatea" din GoW3 si faptul ca nu pastreaza vreo legatura cu universul Castlevania.

6. #266 SP
    Member goguxxx's Avatar
    @ Tekken - Are foarta multa legatura cu anterioarele din serie , cine nu vede lucrul asta e inradacinat in old school si nu va evolua niciodata.

7. #267 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Spoiler destul de mare goguxxx.E finalul asa ca daca nu l-ati terminat NU dati click.

8. #268 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    gogule revino-ti, insusi producatorul a specificat ca este un reboot al seriei fara legatura cu jocurile anterioare, considera un univers paralel daca vrei. Legat de Gabriel...

9. #269 SP
    Member felixxx's Avatar
    pentru cei care au comandat de pe zavvi, verificati azi cutia postala

10. #270 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Mda. Am verificat cutia postala si nimic. Chiar a venit postasul la usa ca sa mi dea niste bani, si tot nimic.

Din ce oras esti?

11. #271 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Eu sunt din Bucuresti si mi-a ajuns.

12. #272 SP
    Member felixxx's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Mda. Am verificat cutia postala si nimic. Chiar a venit postasul la usa ca sa mi dea niste bani, si tot nimic.

Din ce oras esti?
    Bucuresti.

13. #273 SP
    Member Mykayel's Avatar
    A ajuns si la mine....SA MA bip Am comandat 2 copii. 1) Ambele sunt desigilate 2) unu din ele a fost CLAR folosit pentru are diskul plin de amprente 3) Celalalt are o aripioara rupta si nu se inchide carcasa cum trebuie.

Oricum, abea astept sa ma joc..DAR TOT MA ENERVEAZA CHESTIA ASTA.

14. #274 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    konami = fara sigilii intitdeauna.

atentie la limbaj ca nu suntem pe maidaN

15. #275 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    konami = fara sigilii intitdeauna.
    eu am primit de la web cu folie pe el ...

16. #276 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Şi eu la fel, dar este versiunea US. �ntr-adevăr zona 2 sigilat la Konami �ncă n-am �nt�lnit.

17. #277 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Am si eu o nelamurire, in multe parti am gasit Upgrades dar mi se cerea sa ma intorc cand sunt mai puternic sau cand pun mana pe niste chestii. Am pus deja intrebarea daca pot sa reincep jocul pe o alta dificultate si daca raman cu itemele din primul run si mi s-a raspuns ca nu, pai si atunci cum fac? ajung undeva pe la sfarsit iar apoi incep sa ma invart iara prin hartile mai vechi... si pe aceeasi dificultate?

18. #278 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Poti relua orice capitol cu upgradeurile si itemele pe care le ai in prezent.Dificulatatea o poti schimba din Options.

19. #279 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Şi eu la fel, dar este versiunea US. �ntr-adevăr zona 2 sigilat la Konami �ncă n-am �nt�lnit.
    Eu l-am cumparat sigilat si din cate am observat, toate discurile Castlevania de pe raft, erau sigilate.

Si seria originala avea tot atat de multe puzzle-uri? As fi preferat putin mai multa actiune in defavoare puzzle-ului frustrant cu cele 3 statuete de exemplu

20. #280 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Mie imi plac foarte mult puzzle-urile iar actiune este si din aia destula, is la chapter 10 si inca nu am ramas blocat la vre-un puzzle deci nu mi se par frustrante. Jocul ata mi se pare incredibil de fain, nu am jucat de mult un joc sa ma prinda si captiveze in halu asta. Citeam pe aici ca avut review-uri proaste? Unde cine si-a permis? E doar superb!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 25 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast