Este bine ca nu s-a pierdut partea cu farmingul. Cred ca am pierdut cateva ore bune prin primul capitol.
A reusit cineva sa "arda" Ice Titan sub 1' 30''?
@seaman13 Da.L-am luat de la capat pe Paladin si fac si trial-urile pe parcurs,acolo unde se poate,pentru ca este extrem de greu jocul pe alocuri.
@Srachi Nu stiu cat de frumos este , dar este destul de bun,mai bun decat multe alte jocuri.Are si probleme,dar dupa ce te prinde nu-ti mai pasa.Si finalul este extraordinar , abia astept continuarea.
PlayStation LifeStyle � Castlevania Crashing and Corrupting PS3′s Save Files
Many PS3 users have been reporting frustration and anger over Castlevania: Lords of Shadow, and it’s not over the difficulty of the game either. Some nasty bug has crept its way onto the release copy of this action-adventure game, causing their save files to spontaneously corrupt.
Am ajuns la Chapter III...
Nu vreau sa starnesc discutii aprinse, dar jocul asta e cu cateva clase peste God of War (1-3) sub toate aspectele. Chiar si la grafica. Nu mai vorbesc de gameplay sau de poveste.
Asta e parerea ta, si mai bine o tineai numai pt tine.Jocul e f bun dar nu ai ajunge nici la burtica lui Kratos,asta e parerea mea
Singurul lucru la care l-ar putea depasi e story dar grafica si gameplay sa fim seriosi
![]()
Surprinzator,nu? Nimeni nu-i dadea nicio sansa,mai ales ca are multe elemente furate din alte jocuri.Oricum asta cu inspiratia din alte parti e o prostie dupa mine,cel mai nou exempu e masinuta cu bomba telecomadata care a aparut in Rage acum ceva timp si a fost furata si introdusa in Black Ops.Nu ideea in sine face un joc bun,ci implementarea,degeaba e gaina grasa daca nu esti in stare sa faci supa buna.
Si eu am cumparat Castlevania desigilat dintr-un magazin. lol Spun asta deoarece am citit mai sus ca mai multi colegi de forum au primit jocul la fel. Daca ma gandesc bine e ceva ce tine de Konami, deoarece am cumparat MGS4 in ziua lansarii tot desigilat. lol
Bookmarks