Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 25 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 221 to 240 of 490

Thread: Castlevania: Lords Of Shadow

1. #221 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by goguxxx View Post
    Doua shoturi rapide cu Solid Belmont .Nu e cine stie ce skin , dar bandana face toti banii lol
    Imageshack - dsc02163z.jpg
    Imageshack - dsc02164v.jpg

Scuzati calitatea,am facut si eu cum am putut.
    This cant be... . Oare chiar era necesar?

2. #222 SP
    Junior Member cristian_teo's Avatar

il iau cand se mai eftineste...

Doua shoturi rapide cu Solid Belmont .Nu e cine stie ce skin , dar bandana face toti banii lol
    Imageshack - dsc02163z.jpg
    Imageshack - dsc02164v.jpg

Scuzati calitatea,am facut si eu cum am putut.

Oh you crazy lol

3. #223 SP
    Member Atrium's Avatar
    Va urasc si urasc si jocul asta. Il am si nu-l bag in consola ca am de invatat lol

4. #224 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Va urasc si urasc si jocul asta. Il am si nu-l bag in consola ca am de invatat lol
    Daca vrei il pot baga eu in consola , sa-l joc pt tine , dar ramai dator

5. #225 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Este bine ca nu s-a pierdut partea cu farmingul. Cred ca am pierdut cateva ore bune prin primul capitol.

A reusit cineva sa "arda" Ice Titan sub 1' 30''?

6. #226 SP
    Member maweryck's Avatar
    Astia care ati avut noroc cu postasul ...sper acum sa nu ne spoiler-iti

7. #227 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    Daca vrei il pot baga eu in consola , sa-l joc pt tine , dar ramai dator
    Mai rar asa generozita si altruism! Bravo. Pot sa ajut si eu cumva? Nici la mine nu-i ocupata acum consola cu altceva.

8. #228 SP
    Senior Member muggs's Avatar

9. #229 SP
    Junior Member seaman13's Avatar
    a ajuns cineva la chapter 10 ?

10. #230 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Cum e jocul? Frumos?

11. #231 SP
    Member goguxxx's Avatar
    @seaman13 Da.L-am luat de la capat pe Paladin si fac si trial-urile pe parcurs,acolo unde se poate,pentru ca este extrem de greu jocul pe alocuri.
    @Srachi Nu stiu cat de frumos este , dar este destul de bun,mai bun decat multe alte jocuri.Are si probleme,dar dupa ce te prinde nu-ti mai pasa.Si finalul este extraordinar , abia astept continuarea.

12. #232 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    PlayStation LifeStyle � Castlevania Crashing and Corrupting PS3′s Save Files
    Many PS3 users have been reporting frustration and anger over Castlevania: Lords of Shadow, and it’s not over the difficulty of the game either. Some nasty bug has crept its way onto the release copy of this action-adventure game, causing their save files to spontaneously corrupt.

13. #233 SP
    Junior Member seaman13's Avatar
    @seaman13 Da.L-am luat de la capat pe Paladin si fac si trial-urile pe parcurs,acolo unde se poate,pentru ca este extrem de greu jocul pe alocuri.
    @Srachi Nu stiu cat de frumos este , dar este destul de bun,mai bun decat multe alte jocuri.Are si probleme,dar dupa ce te prinde nu-ti mai pasa.Si finalul este extraordinar , abia astept continuarea.
    frate am ajuns si eu la chapter 10 in Titan Graveyard si nu mai pot trece mai departe poate ma ajuti tu.Am cautat pe IGN si ei au walkthrough doar pana la chapter 8

14. #234 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Am ajuns la Chapter III...

Nu vreau sa starnesc discutii aprinse, dar jocul asta e cu cateva clase peste God of War (1-3) sub toate aspectele. Chiar si la grafica. Nu mai vorbesc de gameplay sau de poveste.

15. #235 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Asta e parerea ta, si mai bine o tineai numai pt tine. Jocul e f bun dar nu ai ajunge nici la burtica lui Kratos,asta e parerea mea Singurul lucru la care l-ar putea depasi e story dar grafica si gameplay sa fim seriosi

16. #236 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    Am ajuns la Chapter III...

Nu vreau sa starnesc discutii aprinse, dar jocul asta e cu cateva clase peste God of War (1-3) sub toate aspectele. Chiar si la grafica. Nu mai vorbesc de gameplay sau de poveste.
    Surprinzator,nu? Nimeni nu-i dadea nicio sansa,mai ales ca are multe elemente furate din alte jocuri.Oricum asta cu inspiratia din alte parti e o prostie dupa mine,cel mai nou exempu e masinuta cu bomba telecomadata care a aparut in Rage acum ceva timp si a fost furata si introdusa in Black Ops.Nu ideea in sine face un joc bun,ci implementarea,degeaba e gaina grasa daca nu esti in stare sa faci supa buna.

17. #237 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Asta e parerea ta, si mai bine o tineai numai pt tine. Jocul e f bun dar nu ai ajunge nici la burtica lui Kratos,asta e parerea mea Singurul lucru la care l-ar putea depasi e story dar grafica si gameplay sa fim seriosi
    Nu vreau sa "intetesc flame-ul"...

Normal ca e parerea mea, de-asta am si postat.

Take a chill pill and game on.

18. #238 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Eu in fata cutiei postale: "Te rog fii acolo, te rog fii acolo, te rog fii acolo! Promit ca o sa fiu un om mai bun!" ...

Zavvi sucks.
    SI EU TOT DE PE ZAVVI IL ASTEPT!

Sper sa vina pana in weekend.

19. #239 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Si eu am cumparat Castlevania desigilat dintr-un magazin. lol Spun asta deoarece am citit mai sus ca mai multi colegi de forum au primit jocul la fel. Daca ma gandesc bine e ceva ce tine de Konami, deoarece am cumparat MGS4 in ziua lansarii tot desigilat. lol

20. #240 SP
    Member Dasani's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post

Daca zici ca e cu cateva clase peste god of war atunci de ce scade dramatic framerate'ul la unii bossi din Lords of shadow?plus ca ca la lips sync inca mai puteau lucra.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 25 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast