Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 25 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 490

Thread: Castlevania: Lords Of Shadow

1. #181 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Chiar ma mir ca o firma poate sa riste sa baneze un user nevinovat - in RO poate nu ar fi ceva neobisnuit (avand in vedere ca noi nu mai avem nici un fel de spirit civic si nu ne cunoastem drepturile, fiind si descurajati de catre guvernanti) dar in occident asta inseamna procese costisitoare din care userul are numai de castigat.

later - nu ti-au dat tracking ? ai optat pentru transport mai ieftin ? poti verifica daca a plecat pe data de 5 din UK (daca ai luat "noul" transport ieftin dureaza cam de 2 ori mai mult decat cel cu tracking - adica in loc de 4 zile lucratoare, cam 8 zile lucratoare - am patit'o de curand)

2. #182 SP
    Member Atrium's Avatar
    Am ales optiunea mai ieftina. Si pe data de 5 imi arata ca a fost trimis. Adica in ziua aceea am primit mail ca e procesat deja si asteapta sa fie trimis, iar la scurt timp, peste o ora, am primit email si SMS ca au trimis coletul.

Si in cont scrie :

Order Date: 2010-10-05 Order Total: �35.35 Order Status: COMPLETED

Eu asa am patit si cu SC2. Tot pentru transport ieftin am optat atunci. Jocurile au plecat intr-o marti (ambele) si au venit impreuna vineri.

Eu unul sper totusi sa nu ajunga chiar in 8 zile...

3. #183 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Eu am avut preorder la shopto, l-au trimis marti, cu tracking. Am optat pentru signed for delivery, priority mail nu am putut niciodata selecta pe shopto (pur si simplu nu apare in meniu). Poate signed for e priority, pentru ca denumirea completa este "Royal Mail International 1st Class (signed for)".

Keeping fingers crossed pentru vineri.

---------- Post added 07-10-2010 at 05:55 AM ----------

Sorry de double, intrebare: ma uit pe site-ul Royal Mail la track&trace si imi spune ca al meu colet e "being processed for delivery abroad". Wtf, e being processed de pe data de 05.10?! Ar trebui sa fi ajuns in tara pana acum... Somehow nu cred ca il primesc maine...

Ceilalti dintre voi care au luat de pe shopto/zavvi va vedeti coletul ajuns in tara?

4. #184 SP
    Daca era trimis trebuia sa scrie asa

Your item, posted on 05/10/10 with reference RJxxxxxxxxGB has been passed to the overseas postal service for delivery in ROMANIA.

5. #185 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    darkye de pe shopto fara track ajung in 4 zile fata de cele cu track care fac cam 5-7 man. de cand au bagat optiunea fara track numai asa am luat si in 4 zile au ajuns toate.

am preordere plecate pe 05 la acest joc

6. #186 SP
    Pai fara track mie mi-a ajuns in 10 zile fara track fata de 4-5 zile cu ...

7. #187 SP
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Daca era trimis trebuia sa scrie asa

Your item, posted on 05/10/10 with reference RJxxxxxxxxGB has been passed to the overseas postal service for delivery in ROMANIA.
    Thx, asta stiam si eu si tocmai asta intrebam: daca cineva de pe aici, cu preorder cu track, vede mesajul asta. Vreau sa stiu, cu alte cuvinte, daca e o problema la mine sau asa se misca ei mai nou (n-am mai luat de pe shopto de vreo opt luni).

8. #188 SP
    nu stiu man, eu sunt mai aproape de otopeni si de aia poate ahahaha

on: am luat si eu demo acum, macar asta sa il joc lol. noroc ca citeam pe aici ca nu mai dadusem drumu la consola

---------- Post added 07-10-2010 at 09:37 AM ----------

Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    Thx, asta stiam si eu si tocmai asta intrebam: daca cineva de pe aici, cu preorder cu track, vede mesajul asta. Vreau sa stiu, cu alte cuvinte, daca e o problema la mine sau asa se misca ei mai nou (n-am mai luat de pe shopto de vreo opt luni).
    unele pot ramane la stadiul ala pe royalmail si tu deja sa ai trimiterea man verifica in continuare la noi pe site la posta

9. #189 SP
    Member blondutzu's Avatar
    nu e nici o diferenta intre cele cu track si cele fara. Eu de exemplu cand imi comand jocuri de la shopto iau cam 4-5 jocuri deodata (si pentru colegii de la munca). Aleg tracking doar pe unul din produse, astfel stiu ca in momentul in care jocul cu tracking ajunge, ajung si restul. Pana acum absolut toate au ajuns in acelasi timp....deci nu au o prioritate mai mare cele cu tracking...singurul avantaj e ca poti vedea pe unde este coletul. Cel mai mult a durat 6 zile lucratoare si cel mai putin 3 zile pana mi-au ajuns coletele de pe shopto.

10. #190 SP
    Your item, posted on 05/10/10 with reference RJxxxxxxxxxGB has been passed to the overseas postal service for delivery in ROMANIA.
    Yaaay! Inca nimic pe site-ul Postei Romane, dar bine ca a ajuns in tara. Poate mai sunt sanse sa-l primesc maine.

11. #191 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Un nou playthrough,de data asta de PS3,plin de spoilere.YouTube - Canalul utilizatorului aginoterra
    Hai nenea postasu cu pachetul , poate jucam ceva in weeked .

12. #192 SP
    Banned Trip's Avatar
    Am jucat si eu demo-ul, sper ca full-ul sa fie mai bun. Este mult prea liniar. Imi aduce aminte de God of War cu Dante's Inferno... Este cert o combinatie intre cele doua. Sincera sa fiu astept sa se mai ieftineasca.

Cumva naratorul jocului este "Profesor X din X-men " ? ...

13. #193 SP
    A ajuns cuiva comanda de pe shopto?

14. #194 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Da,Patrick Steward sau Cpt.Picard .

15. #195 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

16. #196 SP

Exclamation

Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    A ajuns cuiva comanda de pe shopto?
    http://www.consolegames.ro/forum/446313-post1562.html

http://www.consolegames.ro/forum/446317-post1563.html

fara track cum iti spuneam man

17. #197 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    You bastards!!!!

18. #198 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Dar nu-s sigilate mai bodo?

19. #199 SP
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    fara track cum iti spuneam man
    Roger that! Ce tampenie, acum il primesc abia luni...

20. #200 SP
    da se mai intampla ca sa trimita fara tipla. new but no sealing

macar am facut 2 colegi forumisti fericiti. asteptam si parerile lor de maine in colo sa ajunga si la ei

Rasko: sry man poate data viitoare te rezolv cu ceva

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 25 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast