Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 69 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 ... LastLast
Results 221 to 240 of 1379

Thread: Red Dead Redemption

1. #221 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Din ce spun cei de la Gametrailers, povestea principala are in jur de 20 ore, iar daca ai chef sa mai faci si alte lucruri, ajungi lejer la 30+ ore de gameplay.
    Aici e si review-ul de la ei, dar cred ca au gresit totusi la nota finala, ca nu prea iese socoteala, decat daca la nota de la story se mai adauga un punct fata de ce au dat ei :

2. #222 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Sper sa-mi faca baietii de la zavvi o surpriza frumoasa si sa primesc jocu pe 21, chiar de ziua mea. Insa tinand cont de cum a ajuns precomanda la SSF4, as zice ca sunt slabe sperante totusi

Congratz Rockstar pentru cel mai serios candidat la GOTY pentru ambele platforme pe anu asta. Fingers crossed pentru Max Payne 3.

3. #223 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

4. #224 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Dupa cum arata jocul sper ca va exista si un Red Dead Redemtion 2. Si nota este foarte ok pentru ce gameplay are cu un mic minus pt. grafica ( exista sansa ca ce au prezentat ei sa fie versiunea de xbox 360 sau sa fie low res filmuletul ... who kknows ).

5. #225 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    GameKult-Rewiew(Google Translate)

6. #226 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Dupa cum arata jocul sper ca va exista si un Red Dead Redemtion 2. Si nota este foarte ok pentru ce gameplay are cu un mic minus pt. grafica ( exista sansa ca ce au prezentat ei sa fie versiunea de xbox 360 sau sa fie low res filmuletul ... who kknows ).
    in cazul de fata.....varianta de xbox 360 a primit 9.5...iar versiunea de ps3 8 intr-un review al celor de la eurogamer....

7. #227 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Toate review-urile sunt numai pt singleplayer , asa ca eu nu le consider concludente.Ca sa nu mai vorbim ca orice persoana cat de cat echilibrata elimina scorurile vandute ( alea foarte mari si alea foarte mici) si se orienteaza spre un 8 pt jocul asta.E cam la acelasi nivel cu Just Cause 2 , cel putin sper sa fie macar la fel de "fun" ( Am in jur de 45 de ore jucate in JC2 ) . Comparatia cu GTA IV e la indemana , dar e cam departe , nici macar echipa de productie nu e aceeasi , au doar numele in comun, iar eu nu am fost convins deloc de rusii aia sh , prefer sud americanii din Vice City . Oricum comanda e facuta de peste o luna , si in mod sigur ma voi bucura de joc inca cel putin 2-3 luni

8. #228 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    GameKult-Rewiew(Google Translate)
    mai tare suna tradus in romana:

Google Translate

Cu trei titluri deja sub centura lui, Grand Theft Auto a fost laminate şi de bizon sa pe HD, console, şi a fost timp pentru Rockstar pentru a modifica registry, cel puţin �n formă. Cu Red Dead Redemption, studio abandonat lumea de gangsteri moderne ne propunem de acţiune / aventură de vest sos. Dar dacă Red Dead Revolver au atins doar o mică parte din jucători, �n timp, el poate fi foarte bine că de această dată, jocul Rockstar San Diego peste ilustre modelul său. Se concentreze pe un lucru ca Buffalo Bill �nsuşi nu s-ar renega.
    lollollol

9. #229 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    mai tare suna tradus in romana:

Google Translate

lollollol
    Asa era pe site-ul de news-uri!

10. #230 SP

11. #231 SP
    Junior Member KnupZ's Avatar
    Quote Originally Posted by goguxxx View Post
    Toate review-urile sunt numai pt singleplayer , asa ca eu nu le consider concludente.Ca sa nu mai vorbim ca orice persoana cat de cat echilibrata elimina scorurile vandute ( alea foarte mari si alea foarte mici) si se orienteaza spre un 8 pt jocul asta.E cam la acelasi nivel cu Just Cause 2 , cel putin sper sa fie macar la fel de "fun" ( Am in jur de 45 de ore jucate in JC2 ) . Comparatia cu GTA IV e la indemana , dar e cam departe , nici macar echipa de productie nu e aceeasi , au doar numele in comun, iar eu nu am fost convins deloc de rusii aia sh , prefer sud americanii din Vice City . Oricum comanda e facuta de peste o luna , si in mod sigur ma voi bucura de joc inca cel putin 2-3 luni

parere dupa aproximativ 15h de gameplay,nu are legatura cu just cause 2,jocul e un GTA 4 in Vestul Salbatic.un joc foarte bun

12. #232 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by KnupZ View Post
    parere dupa aproximativ 15h de gameplay,nu are legatura cu just cause 2,jocul e un GTA 4 in Vestul Salbatic.un joc foarte bun
    Adica tu ai jucat deja 15 ore? Norocosule

13. #233 SP
    Member cristian77's Avatar
    Lol,ce treaba sa aiba RDR cu JC2?

14. #234 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Probabil faptul că am�ndouă sunt open world, �nsă cam at�t.

15. #235 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Pe mine ma intereseaza gameplayul,adica cum se misca personajul si sistemul de cover,fiindca daca e identic cu cel din GTA4 cu mare parere de rau o sai zic pas la joc.Am jucat GTA4 si nu mi-a placut deloc cum se misca personajul,parca avea 200Kg,era ok pt single player sa zicem,m-am descurcat pana la urma dar in multiplayer era un dezastru la cat de incet si greoi se misca

16. #236 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Aloo , despre ce vorbim aici ? Just cause 2 e standardul in materie de open world la ora actuala , si e subestimat rau tare . Sunt curios cati dintre cei care il contesta l-au si jucat.Asta reprezinta JC2 http://i45.tinypic.com/ifbajp.gif , si e numai 1% din ce se poate face cu efectele de fizica emergenta folosite cu cap . E cu totul altceva fata de GTA , imi pare rau . Ontopic : Imi pastrez speranta ca RDR va fi macar la fel de bun ca si JC2 .

P.S. : Scuze ca am furat topicul de RDR cu discutii despre alt joc

17. #237 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Adica tu ai jucat deja 15 ore? Norocosule
    A jucat 15 ore Just Cause 2, nu RDR.

18. #238 SP
    Pentru cei cu pre-order pe zavvi; au inceput sa trimita jocurile.

Thank you for your order with zavvi. We can confirm the item(s) below have been sent to you.

Delivery will normally take between 3 to 5 working days, but can sometimes take a little longer due to postal delays. Please allow 10 full working days before notifying us of any delays in arrival.

Order Number: 11371868
    Quantity Title Price Each
    1 Red Dead Redemption (Includes Brady Guide) GBP 31.45

19. #239 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Pe mine ma intereseaza gameplayul,adica cum se misca personajul si sistemul de cover,fiindca daca e identic cu cel din GTA4 cu mare parere de rau o sai zic pas la joc.Am jucat GTA4 si nu mi-a placut deloc cum se misca personajul,parca avea 200Kg,era ok pt single player sa zicem,m-am descurcat pana la urma dar in multiplayer era un dezastru la cat de incet si greoi se misca
    alergatul seamana foarte mult cu cel din GTA IV insa pentru acest personaj intradevar ai putea spune ca el cantareste 200kg pentru ca vezi toate armele care le poarta , absolut toate dar crede-ma este foarte atragator din toate punctele de vedere si merita absolut tot.Sistemul de cover este tot acelasi ca in GTAIV dar nu stiu...este mult mai bine pus cand ai atatea spatii mari si vezi de unde drag , pe cand in GTAIV stateai dupa o masina , trecea alta masina , nu puteai trage si alte situatii similare.Toate aceste informatii vin de la mine , am jucat doar primele 15 minute la un prieten ce are xbox-ul modat si m-a chemat la el sa-mi arate si cu greu m-am dus deoarece nu vroiam niciun sneek peek.Desigur am o consola modata dar stiam ca jocul este atat de bun incat merita un pre-order.Si Doamne ce o sa ma mai bucur de el! toti cei care il vor cumpara o sa fie extrem de multumiti din toate punctele de vedere! DAMN I CAN'T WAIT!

20. #240 SP
    Member viezure's Avatar
    Pe langa faptul ca aia care pirateaza blalblabla, pierd mai ales multiplayerul, care e unul din highlights.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 69 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks