Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 69 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 62 ... LastLast
Results 1,021 to 1,040 of 1379

Thread: Red Dead Redemption

1. #1021 SP
    Member krOOm's Avatar
    pai i am gasit pe toti asta e problema si alta e faza ca m am dus la general store sa vad daca pot sa ii cumpar si puteam i am cumparat pe toti si tot n am trofeul iar acum la CONSUMABLES am toate 3 deed uri ale cailor dar daca ma duc la general store nu is deschisi..adica nu imi suna logic

2. #1022 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar

3. #1023 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    cam quick playthrough

4. #1024 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    cam quick playthrough
    Mno bine da poker si blackjack n-am jucat ca de fiecare data se incheia cu gloantze trase la careva in cap. It's all in or nuthin baby

5. #1025 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Cand va strangeti la un posse...count me in

6. #1026 SP
    Member Lazarica's Avatar
    sal,am terminat jocul si mai am pana la 100% - sa termin toate gang hideouts in 24 de ore...l-a facut cineva...e vreo ordine in care sa le faci si daca e destul timp sa il termini in 24 de ore (timpul din joc desigur)

7. #1027 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Quote Originally Posted by Lazarica View Post
    sal,am terminat jocul si mai am pana la 100% - sa termin toate gang hideouts in 24 de ore...l-a facut cineva...e vreo ordine in care sa le faci si daca e destul timp sa il termini in 24 de ore (timpul din joc desigur)
    E usor de facut , iti ia cam 2-3 min pe gang hideout , incepi cu care vrei , important e sa stii sa ajungi repede fara sa te pierzi pe drum , poti sa folosesti camp travel , sunt 5 in total.

8. #1028 SP
    Member coxanovici's Avatar
    Daca aveti ceva cu johnny marston jucati cu coduri si cu asta basta
    P.S:imi pare rau ca am dat RDR vinde cnv ANYBODY?????

9. #1029 SP
    Member DiablQ's Avatar

10. #1030 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Cand ajungi la level 50 ar trebui sa ai deschis tot inafara de ultimii cinci care ii poti debloca jucand legend mode.

11. #1031 SP
    Member Lazarica's Avatar
    am intrat si eu pe multiplayer la free roam....e nebunie... dar nu prea ma pricep la tot ce e pe acolo...cu posee...cu toate modurile de acolo...daca vrea cineva sa imi explice sau sa intre in joc si sa imi arate acolo...nu stiu cum sa spun exact,ca nu stiu cum merg treburile mersi mult

12. #1032 SP
    Pheeew...am gasit toate comorile fara ajutorul netului! Super tare..m-am invartit cam 2 ore la o comoara
    Cu ocazia asta am luat si trofeul Frontiersman.

13. #1033 SP
    Am jucat ieri cu Lascarica si adin33...super tare!
    Pacat ca pot intra in seara asta..

14. #1034 SP
    Member rogele 1's Avatar
    Am o mare problema la multyplayer.Cum intru in joc dupa doua secunde ma deconecteaza ca am connection issues with other players.CE SA FAC ???

15. #1035 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Quote Originally Posted by rogele 1 View Post
    Am o mare problema la multyplayer.Cum intru in joc dupa doua secunde ma deconecteaza ca am connection issues with other players.CE SA FAC ???
    Exact aceeasi problema o am si eu.Mentionez ca am un ps3 fat de pe care ma joc , cand intru in anumite free roams sau shootouts etc ma da afara .. zice ca am incompatibilitate cu alti players DAR consola lui fratimiu , un slim nou , noi ne jucam din aceeasi camera , el nu are probleme de genul asta.Eu am un rooter care tine 2 PC si 2 PS3.
    Amandoi in poose intram intr un meci , pe mine ma da afara , pe el nu .. nu mai stiu ce sa mai cred , ori sunt serverele nasoale cu incompatibilitati , ori e de la ps3 fat .. ori de la IP de la rds .. aceeasi problema am avut o si in GTA4 si in Midnight club LA .. tot Rockstar servers.

16. #1036 SP
    Member rogele 1's Avatar
    Si eu tot phat am.Totusi poate e de la setari.

17. #1037 SP
    Member Alex's Avatar
    Vreau sa fac si eu misiiunile co-op.
    Vine vrea sa jucam impreuna sa ma anunte.
    Stabilim data si ora dupa aceea.
    Id dupa care joc RDR: Alex001USA

18. #1038 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar

19. #1039 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Ce sa fac la misiunea American Appetites, acolo cand il prin pe tipu al, si il duc la cannibal. Ma intrebat "Decide whather to save the man, or let the cannibal eat him."

20. #1040 SP
    Member krOOm's Avatar
    save the man

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 69 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 62 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks