Exista un mod de joc Hardcore?
Da. Pentru modurile de joc: Team Assault, Sector Control si Objective Raid. Combat Mission nu beneficiaza de aceste setari hardcore.
Hard Core mode switches on friendly fire and turns off regenerating health, ammo pickups from enemies, crosshairs and the mini-map (unless you activate a UAV - one of the support actions).
va rog considerati ori ca sunt un bou ori ca primele 30 de minute nu sunt cele mai reprezentative pentru joc
pentru ca dupa 30 de minute incepe bunatatea.
jocul are un aspect de nefinisat si in SP si im MP, dar e bun!
M-ai ametit. Bine ca nu a fost ceva de genul:
nameless: a venit MOH, uraaa.
mo: precomanda.
nameless: este praf.
mo: anulat precomanda.
nameless: in multi este beton.
mo: precomanda.
nameless: dupa 30 minute este beton si in single.
mo: rasufla usurat.![]()
oricum review-ul de pe IGN e deplasat rau de tot...se vede ca ei sunt Pro COD MW 2....ii pupa in partea dorsala pe aia de la Activision.. sunt curios cat 9.2( cel putin) o sa ia Black Ops
Am jucat si eu primele doua misiuni /I guess/ din SP. Grafica mi se pare cel mult mediocra, iar sunetul ok, sub cel din BC2. Nu-i cel mai rau FPS pe care l-am jucat pe PS3, dar pana acum e sub Killzone 2 /care e etalon pentru mine/ la toate capitolele. Oricum, o sa termin campania, iar saptamana viitoare o sa joc MP si de-abia dupa aia o sa-mi formez o parere completa.
Ceea ce mi se pare totusi extrem de deranjat e ca sacadeaza vizibil in timpul cutscene-urilor. Si in timpul jocului efectiv mai face asta, dar intr-o masura mai mica.
Mai este ceva care sa favorizeze creeare clanurilor pe langa Clan Tag si Private Match?
Pentru cei cu Limited Edition PS 3: sunt curios cum este, totusi, Moh Frontline remastered. Cei de la Digital Foundry spun ca-i bucati, dar din filmuletul lor eu deduc altceva. Framerate-ul este tot timpul peste 40 f/s chiar daca e inconsistent iar umbrele sunt fully rendered. Pe Ps2 nici nu putea fi vorba...era imposibil de controlat cu schema de control din prezent iar sub personaje, ca umbra, era o bulina. Anyway, spuneti-mi voi!
Asa ca fapt divers va spun ca eu am primit MOH Frontline remastered la versiunea standard cumparata de la gameshop.
inca nu l-am incercat.
Am vazut ! Ma si intrebam care-i faza . ma uitam sa nu scrie Limited Edition pe undeva si eu sa nu vad .
Ce ma supar, concursul de la lansare MoH organizat de Gameshop e pe PCIar eu nu am nici o treaba cu mouseul si tastatura la shootere.
Pentru cei ce joaca deja multiplayer: exista deathmatch clasic? Nu tdm, ma refer la free for all: 10 oameni pe harta impuscandu-se unii pe altii... Nu am gasit aceasta informatie...![]()
Eu nu am inca jocul.Mi-l aduce Webpredator saptamana viitoare ca vroiam zona 1 Limited Edition. Dar din lista mea de prieteni(cei care i-l jucau...)nimeni nu i-a dat mai mult de nota 8, asa ca sunt cam sceptic in privinta lui. Parca imi pare rau ca l-am comandat.Si costa si al naibii de mult(200+)...pt un joc de nota 8....si 8-ul ala tras de par.Am luat jocuri mult mai bune(MW2, BBC2, Unch2) a 2-a zi de la lansare si erau mai ieftine.
pai depinde de unde il luai. Pe gameshop nu era foarte scump cu reducerea de pe forum. Se observa de la joc la joc o crestere a preturilor. Primul care a dat startul la cresteri nesimtite a fost COD MW2. Oricum, inca nu ma atrage. Astept sa apara mai multe si sa vedem ce ramane dupa ploaie.
In primul rand am fost dezamagit de Gameshop intr o oarecare masura. Am vorbit cu o tanti de acolo sa mi schimbe comanda din Limited in Simplu, si i am zis de 3 ori, ca am un cod de discount 15% si transport gratuit. Ea a zis ca a inteles.
Toate bune si frumoase pana azi cand imi ajunge varianta Standard si vad ca ma costa 213 lei in loc de 185.
In fine, bag jocul in consola, instalez (2.7gb), updatez, intru in Campania SP, se incarca. Freeze (ecran negru). Mi am facut deja o parere de campanie.
Dau restart la consola si, nervos, bag multiplayer.
Cam asa au decurs cele 6 sau 7 meciuri jucate:
Meciul #1: Am fost dezorientat total. Nu stiam harta, nu stiam butoanele, nu eram obisnuit cu sensivitatea, nu eram obisnuit cu grafica foarte sharp, deci nu puteam diferentia oamenii de relief. Il termin cu 5/8 sau ceva de genul.
Meciul #2: Aceeasi harta. Aceeasi poveste, dar am scos sigur ratie 1.
Meciurile #3 -> #7: In 4 din ele am fost primul de pe harta cu scoruri de peste 300 puncte si kill uri peste 25. In unu din ele am fost locul 2 pe harta. Efectiv macelaream inamicii.
Cel mai bun meci al meu a fost cam asa:
32 Kills cu 1 Death.
Scor 650
Locul 2 pe harta (primul de pe harta avea 688 scor, si 20 cu 2)
Scorchain 570.
Statisticile mele momentan:
Score: 3323
Kills: 170
Deaths: 69
Timeplayed: 1h 6m 7s
Skill Level: 725
In atentia celor care nu sunt hotarati in privinta jocului. Eu am fost pesimist cand am facut precomanda, dar acum, dupa o ora de joc sunt foarte mandru de alegerea facuta.
Campania SP nu am jucat o, nu pot sa ma pronunt, dar multiplayerul este super tare. Cel putin meciurile in care am nimerit eu (camper free) au fost super.
Eu zic ca este un MUST BUY.
Campania o joc acum. Este ceva diferit fata de orice alt joc din acest "gen", aparut pana acum. Senzatia de "we don't know who you are" din timpul misiunilor ma pune in pielea personajului si mai mult. Bine, nu va ganditi ca este ceva diferit de "du-te acolo si omoara tot ce iti iese in cale". AI-ul inamic este cam boland, aruncandu-se in fata gloantelor ca disperatul, parca spunandu-ti: "omoara-ma ca oricum mai vin 100 dupa mine". "Gandaci" nu am intalnit pana acum.
Bookmarks