Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 35 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 ... LastLast
Results 481 to 500 of 697

Thread: Medal of Honor

  1. #481 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Primul care a dat startul la cresteri nesimtite a fost COD MW2.
    Am crezut ca sunt singurul care a observat asta. La pret as mai adauga si manualul de 5 pagini alb-negru impreuna cu carcasa din cel mai ieftin plastic reciclat.

  2. #482 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Two secret modes found: cleansing and hot zone! DLC-Note?

    As a diligent users reported were previously secret modes in the code lines of Medal of Honor locate made two. Accordingly, they found the mode "cleansing" and "Hot Zone". Of course there is also the first clues what it could be, in the modes. These come directly from the game:

    Hot Zone:

    Hot Zone is a game mode in which a single zone is held there by having more troops and enemies eliminated to maintain control. The team that first reached the predetermined score wins, this mode is reminiscent of King of the Hill. CHECKING THE CENTRAL AREA.

    Cleansing:

    The all-new clean game mode. Elimination game play without respawns, with improved spotting to avoid stagnation.

    It was further made the unknown map Hindukush-PASS identified. Whether it is the new game modes, a DLC remains to be seen.

  3. #483 SP
    Member maweryck's Avatar
    Az'noapte am terminat singleplayer-ul pe hard si am bagat vreo 4-5h de multiplayer (am luat 41 de trofee intr-o noapte ) .Multiplayerul este ridiccat de design-ul hartilor ...ele fac toti banii .
    Sunt asa confunz cu jocul asta , ca mi-e greu si sa-i dau o nota .Defapt ar trebui 2 note ca sunt 2 jocuri diferite in MOH . Baietii de la danger close s-au scremut asa de mult sa faca ceva ...(nici ei nu cred ca stiu exact ce au vrut sa faca )....si a iesit ..exact ce iese cand te scremi prea mult . Nu aveam pretentii de la el sa fie borderlands , stiam ca o sa fie scriptat si f cinematic dar nu credeam ca o sa fie atat de fortat .Se putea muuult ..mult mai mult pe partea de sg player . Un feature care mi-a placut super mult ...si il consider si bine implementat (daca inveti sa-l folosesti asa cum trebuie ) este intratul in cover prin alunecare . Era frumos daca aveam asa ceva si in multiplayer ..dar este proprietatea Danger Close
    Multiplayerul mi se pare ca are putine arme si cred ca lumea o sa-si piarda repede interesul dupa ce deblocheaza anumite chestii ...ca sa nu mai zic ca unele sunt inutile (cel putin pt mine ). Eu mai am si armele bonus de la Tier 1 Edition si tot mi se par putine arme . Sau poate au de gand sa scoata vre-un weapons pack . Simt cumva ca DICE nu au vrut sa dea chiar tot ce aveau mai bun din ei .Intr-un fel mi se pare si normal , doar nu era sa-si faca singuri concurenta propriilor lor jocuri si lumea cand cumpara Battlefield 3 sa zica " Aaaaaa...e veche faza asta ..e luata din Medal of Honor !!" .Au fost platiti sa livreze un produs si l-au livrat . Asa cred eu ....

    Nu este un joc rau si nu-mi pare rau ca am dat banii pe el . Este un joc de nota 8 , zic eu iar daca esti fan genul asta de FPS-uri cumpara-l

    Am citit si review-uri de 6 si de 9.5 . Cum sa zici ca este un joc revolutionar si sa-i dai 9 si ceva .OMFG ...cati bani sa-ti iei pe un review ?

  4. #484 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Nu pot sa cred ca nu v-a placut campania SP. Nu pot sa cred ca am zis "meh" la grafica! Sunt chiar singurul care a vazut efectele luminii? Da, exploziile grenadelor nu sunt deloc frumoase, si-n general exploziile de proportii mici nu arata bine dar cei care ati jucat, spuneti-mi, chiar nu v-au impresionat exploziile cauzate de laser guided bombs? Intradevar erau ceva probleme cu texturile dar asta e strict legat de optimizarea jocului pe ps3 pentru ca nu se incarcau de tot. Mai pe final, dupa ce am inceput sa-l explorez ceva mai mult dpdv grafic pot sa spun ca mappingul prezent e suficient de bine conturat pentru a-i oferi jocului un loc in categoria shooterelor next-gen. Povestea pe mine sincer m-a captivat desi un shooter de regula e ca un film porno... you dont watch it for the plot. Mi s-a parut antrenant, plin de actiune si la final, fara sa dau spoilere, chiar m-a emotionat. Pana acum desi nu am intrat in multi pot sa spun ca banii cheltuiti sunt justificati.

    Well then see u guys online

  5. #485 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    VG247 � Blog Archive � First day Medal of Honor US sales are “great,” says EA
    The shooter, which launched in the US on Tuesday and releases in the UK tomorrow, didn’t have any exact sales figures in the press release EA sent out, but it did say the game was “well in position for an outstanding holiday.”

  6. #486 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Spuneti-mi si mie ce e cu Online Pass?
    Cand intru in MP imi apare checking oline pass si imi da error retry later.
    Am versiunea standard a jocului.

  7. #487 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    acuma vroiam sa intreb si eu. Ai cont de US si jocul tau e zona 2. Eu am intrat pe contul de UK si acolo merge sa bag codul dar mi-e frica ca dlc-ul luat dupa aceea nu va functiona pe contul de US. Care ce stie?

  8. #488 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    am cont de RO si jocul e zona 2.
    dar despre ce cod vorbesti? eu nu am primit niciun cod.

  9. #489 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    am cont de RO si jocul e zona 2.
    dar despre ce cod vorbesti? eu nu am primit niciun cod.
    ba ai primit, uita-te in spatele voucher-ului cu bfbc2 vietnam. nu stiu daca sa ma risc sa bag codul in contul de UK. Tare mi-e sa nu pierd dlc-ul

  10. #490 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    man chiar am primit un cod si eu, habar nu am avut
    nici nu e rau, la editia standard am primit si medal of honor frontline si tricou si un cod
    dupa ce incerci daca merge sa ne zici si noua

  11. #491 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Online Pass-ul functioneaza la fel ca cel de la Bad Company 2; ofera acces gratuit la viitoare DLC-uri. Poate fi folosit pe un singur cont asa ca ar fi bine sa-l introduceti pe contul pe care vreti sa jucati online. Codul trebuie introdus in in-game store sau pe PlayStation Store daca aveti cont de UK (avand in vedere ca jocul este zona 2).

    Din cate am citit pe forumurile EA, au fost niste probleme cu introducere codului pe magazinul din joc. Nu stiu inca daca s-au rezolvat. Ar fi bine sa nu le introduceti deocamdata pana nu se lamureste situatia cei cu conturi de RO sau US.

    P.S.: Este posibil sa se poata folosi codul cu metoda utilizata la FIFA 11: intri pe un cont de UK in cazul nostru, dai redeem la cod, downloadezi fisierul, nu intri in joc de pe contul de UK de unde ai downloadat online pass-ul ci de pe contul pe care vrei sa joci online. In momentul in care accesati jocul de pe contul principal, Online Pass-ul se va activa si va functiona doar pe acel cont.

    P.P.S.: Uitati cum au rezolvat cei cu versiunea Hong Kong a jocului si care vroiau sa activeze online pass-ul de cont de US sau UK. Este similar cu metoda descrisa de mine mai sus:

    EASY FIX: Code Issue with the ASIA (HK) PS3 Version of MOH T1 - Medal of Honor Tech Help & Feedback - Medal of Honor: EA Forums

    Acum ramane de vazut cine se sacrifica sa faca primul asta.

  12. #492 SP
    Member Iarba's Avatar
    Sal, codu merge, lam activat pe UK si merge si pe US, pe care joc.

  13. #493 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Baietii sung gata de lupta
    Cei care nu ma aveti in lista si vreti sa jucati sa dati un add, id(dark_andrei_ro)
    Attached Images Attached Images img_0036.jpg

  14. #494 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Acum am terminat si eu campania(pe hard... care este un fel de easy dar mai evoluat ), personal mi-a placut. Pot spune ca mi-a placut chiar mai mult decat cea din BC 2 dar acest lucru poate fi din cauza ca asteptam de f. mult timp sa mai joc o campanie dintr-un FPS.

    Nu am prea multe de zis despre multiplayer pt. ca nu am jucat mai mult de 2h dar in timpul in care am jucat am fost dernajat de acel freeze care iti blocheaza cca. 2 secunde imaginea ( dentic cu cel care necesita reset la consola) problema e ca dupa acest freeze ma trezesc cu cate un inamic in fata si ma arde instantaneu... sper sa se repare prin update ceva.

  15. #495 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    am crezut ca doar la mine apar freeze-uri in mp. cred ca e ceva legat de lag, cred ca la toti jucatorii se intampla in acelasi timp.

  16. #496 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    si la final, fara sa dau spoilere, chiar m-a emotionat.
    +1

  17. #497 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Am terminat si eu campania aseara, si nu mi s a parut deloc stralucita. Singurele momente memorabile au fost sfarsitul, si prima oara cand joci cu Rangers.

    Ii dau cam un 7/10.


    Am inceput sa dau si eu peste camperi in MP. Si nu ma refer la unu, doi camperi, ci la 3 sferturi din echipa.


    Pot sa spun ca MoH este unul din acele jocuri frumoase, stricate de jucatori. De abia astept sa apara Black Ops, ca sa emigreze toti copilasii de 12 ani (camperii)

  18. #498 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Sunt intr-o mare dilema. O sa primesc jocul zona 3, limited edition insa eu joc de pe cont de UK. Ma va afecta cu ceva? Sau va fi ok sa dau redeem codului de pe un account de HK, si dupa sa intru in joc logat pe contul de UK?

  19. #499 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Campanie single: Asa cum Call of Duty a "imprumutat" idei din filme ca "Enemy at the Gates", actualul Medal of Honor culege ideea politica si momentul culminant din
    . Sincer, atmosfera este perfect in regula, dar asta pentru mine cel putin nu poate decat sa scoata in evidenta mediocritatea gameplay-ului.

  20. #500 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Modul team assault este disponibil pe toate hartile din multiplayer sau doar cateva?
    Nu mi-a raspuns nimeni cand intrebam daca are free for all....Are?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 35 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 ... LastLast

Similar Threads

  1. Medal Of Honor II By Nash in forum Console Club
    Replies: 2 Last Post: 22-02-2011, 10:19
  2. Medal of Honor 2 By Graft in forum Console News
    Replies: 9 Last Post: 15-01-2011, 15:30
  3. Medal of Honor Videos By Mika in forum Videos
    Replies: 24 Last Post: 14-10-2010, 20:48
  4. Medal of Honor Beta By naz in forum Console News
    Replies: 4 Last Post: 19-06-2010, 01:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts