Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 163

Thread: Sleeping Dogs

1. #41 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    sa inteleg ca Sleeping Dogs = True Crime: Hong Kong?
    LE acum am vazut si eu ca e acelasi joc cu un nume diferit, rog un moderator sa schimbe numele threadului

2. #42 SP
    Member anes's Avatar
    Sleeping Dogs Walkthrough - Mrs Chu's Revenge

3. #43 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    http://www.gametrailers.com/videos/0...| Gametrailers

Nu se poate schimba titlul threadului cu numele real al jocului?

4. #44 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Il ia cineva la lansare ? Eu astept niste review-uri, daca are note mari (8-9) il iau in prima saptamana.

5. #45 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Sleeping Dogs PS3 review scores 9/10 in Official PlayStation Magazine UK | PS3 News | Official PlayStation Magazine
    Sleeping Dogs has scored a 9/10 on PS3 in the latest Official PlayStation Magazine UK out this week. Editor Ben Wilson reviewed Square’s open world crime game, describing it as, “the best bits of a load of games you love pooled together with intelligence and humour”.
    Interesant, a primit nota mai mare decat multe titluri mari.

6. #46 SP
    ign
    Junior Member ign's Avatar

7. #47 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Luptele arata foarte bine.

8. #48 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

9. #49 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar

Re: Sleeping Dogs

Are cineva preorder de X360 pe ShopTo? A inceput dispatch-ul? Eu am preorderul platit (dupa un glitch la payment), pe site jocul e la Fast Dispatch, dar inca nicio veste...

10. #50 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    http://www.gametrailers.com/reviews/...ng-dogs-review

Pare foarte complex si interesant. Astept sa puna cineva mana pe el si sa-si dea cu parerea.

11. #51 SP
    Member raptorscream's Avatar
    din intamplare, stie cineva daca la luptele cu cocosi are vreun efect apasarea butoanelor?

am pus de 10 ori pariu pe aceasi pasare, indiferent de statistici, si doar odata am castigat ..

12. #52 SP
    Member maweryck's Avatar
    stie cineva daca jocul a aparut si la altex-media galaxy ? l-am cautat la media galaxy in mall baneasa si nu l-am gasit .... . Sunt curios daca l-a vazut cineva in magazinele de la noi ....sa stiu daca mai caut sau nu
    Multumesc . Bafta .

13. #53 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    este la 4games, cluj (iulius mall).

14. #54 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Ce bataie de joc totala fata de consolisti.
    Versiunea de PC costa 79,90 lei, iar cea de console 219,90 lei. Eu nu dau atatia bani pe acest joc, imi pare rau.

15. #55 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Pirateaza-l!Eu profit de ocazia asta si-l cumpar pentru PC...sper sa fie bun de ceva la banii astia.

16. #56 SP
    Jocul nu este bun. Este FOARTE BUN. Dupa parerea mea, este singurul joc de gen, care reuseste sa se apropie incredibil de mult de GTA si in unele parti, chiar sa-l depaseasca. Vine cu multe lucruri noi si bine facute si sincer, inafara de unele "bube" la controlul masinilor si motocicletelor, jocul este incredibil. Povestea este foarte bine spusa, Hong Kong-ul este foarte detaliat si sunt foarte multe lucruri de facut pe langa poveste.

Jocul merita fara nici o indoiala.

17. #57 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Am jucat astăzi vreo 7 ore fără să mă dezlipesc de el, foooooarte bun jocul! Cum a spus și razvanrazy mai sus, singura bubă o reprezintă pentru mine controlul mașinilor și motocicletelor, o să vă obișnuiți repede cu el tough.
    Din punct de vedere grafic, jocul se prezintă extraordinar de bine, mai ales noaptea, pe ploaie unde Hong Kong-ul arată pur și simplu demențial.
    Combat-ul din nou, este foarte bun! Imaginați-vă un Batman combinat cu Bruce Lee. Da, așa e de bun!

Mie mi se pare una din bombele anului 2012, merită să-l �ncercați!

18. #58 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    As vrea sa vad reactia celor de la Activision.Ei au anulat True Crime Honk Kong pt ca nu aveau incredere in el...Noroc cu Square Enix,un publisher cu capul pe umeri!

19. #59 SP
    Sincer, la cum arata inainte sa fie anulat de Activision, cu siguranta nu ajungea ce a ajuns. Se vedea din filmulete ca totul era foarte "sters" si fara viata. De combat nu mai spun. Acum este pur si simplu superb.

20. #60 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Am uitat să menționez de sistemul de hijacking a unei mașini aflate deja �n mișcare, care e implementat foarte bine! Și e și foarte tare pe deasupra!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks