Din punct de vedere al calitatii jocului si al (cred eu) lipsei de interes a gamerilor, jocul se poate compara cu The Saboteur.
So...nu-l treceti cu vederea, ca merita toata atentia.
Din punct de vedere al calitatii jocului si al (cred eu) lipsei de interes a gamerilor, jocul se poate compara cu The Saboteur.
So...nu-l treceti cu vederea, ca merita toata atentia.
Eu unul astept sa-l gasesc la un pret decent si o sa sar pe el imediat,dar cred ca mai am ceva timp de asteptat...
�l găseşti pentru PC, activabil pe steam şi �n limba engleză, la 17 dolari click
Altex �l afișează pe stoc: Rezultate cautare: Sleeping Dogs
Dar e chiar bătaie de joc, diferența �ntre varianta de PC și cea pentru console este extraordinar de mare, eu unul aștept p�nă se mai ieftinește.
Tipic romanesc, ei il au pe stoc ,dar doar in magazinul online . Am tot cautat sa-mi cumpar din tara asta Sleeping Dogs si Darksiders 2 . Am doar 1 saptamana concediu ...defapt pana vinerideci nu aveam timp sa stau dupa comenzi de la shopto .
Ieri mi-am comandat Sleeping Dogs de la ALTEX de PS3 , astazi mi-a sosit Sleeping Dogs de PC .....ce zici de asta ? bine-nteles ca facturat este cel de PS3 220 ron nu 79 Ron . Am vorbit cu ei ....sunt curios acum sa vad ce se intampla
Eu cred ca pretul de 79 ron este o eroare si e posibil sa-l modifice ....doar o parere
Mie nici un GTA de la 3 in sus nu mi-a placut , exceptie facand Chinatown Wars pe PSP , dar Sleeping Dogs pare foarte interesant ce ziceti o sa imi placa?
Nu cred ca-i eroare,ca si la gameshop e aproape la acelasi pret(pentru membrii):Pagina Produsului
Dupa cateva ore de joc pot sa spun ca este bun. M-a cam dezamagit feeling-ul de la inceputul jocului, deoarece camera are un control un pic greoi, iar grafica este neclara la distanta (iar drawing distance e cam mic). Orasul mi se parea un pic sters, nu are nivelul de detaliu din GTA4, insa feeling-ul de Hong Kong le-a reusit.
O alta chestie care nu prea imi place este controlul masinilor si motocicletelor. Este arcade si imprumuta mult din Wheelman. Are cateva glitch-uri, iar in unele situatii controlul camerei incurca mult.
Pe masura ce te afunzi in story si te obisnuiesti cu sistemul de lupta (seamana cu cel din Batman, nu se compara la calitate dar totusi este distractiv), jocul prinde. In mod sigur una din surprizele neasteptate ale anului.
Am jucat demo-ul,dar ni se ofera prin el doar o lingurita din ceea ce inseamna Sleeping Dogs,vroiam si o scurta secventa de driving...
Hai să zic și eu niște cuvinte despre experiența mea de p�nă acum cu Sleeping Dogs...
Ok, am "turnat" �n el vreo 9 ore de joc, deci nu va fi un review full, cu note sau ceva. Consemnez aici doar ceea ce am �ncercat pe pielea mea cu el. A se citi totul cu IMHO după fiecare rubrică.
Gameplay: �ncep cu părțile bune. Luptele sunt foarte bine realizate, iar c�nd ajungi să �nveți un combo, două (din leveling up sau de la sensei), chiar e o plăcere să �i vezi pe toți plini de s�nge, secerați la picioarele tale. E foarte probabil ca la sf�rșitul luptei să fii și tu aproape �n aceeași situație, dar asta e o altă poveste. De asemenea, dacă faci combo-uri spectaculoase, sau �ți omori inamicii folosindu-te de mediul �nconjurător, se umple o bară numită Face, care, odată plină, �ți regenerează viața și �i face pe inamicii tăi mai reticenți să te atace. �n concluzie, bătaia e foarte satisfăcătoare, și, spre deosebire de combatul din Assassin's Creed, inamicii te atacă simultan, chiar dacă ești �n mijlocul unei super mișcări Kung Fu. Se simte că nu e doar un button masher.
Mi-a plăcut și drivingul, c�nd �ncepi să te prinzi care e faza, devine foarte distractiv și satisfăcător, DAR motocicletele sunt o procărie absolută. Apropiați-vă de ele cu maaare atenție, și �ndrăzniți să le �ncercați doar dacă vreți să aruncați niște Dumnezei �n fața ecranului. De asemenea, mi-a mai plăcut la capitolul driving faptul că atunci c�nd te urci la volanul unui bolid capabil să prindă viteze de sute de km/oră chiar simți că e incontrolabil. Awesome stuff right there.
Avem și free-running, care e bine realizat. Tot ce trebuie să faci e să alergi, iar c�nd ajungi aproape de un obstacol, să apeși scurt Space (sau butonul default de alergat). Dacă o faci la timp, Wei sare fluid peste, alunecă, sau se cațără, �n funcție de caz. �n schimb, dacă te lasă reflexele la nevoie, o animație clumsy se declanșează, �n care Wei aproape că se �mpiedică la o săritură aparent ușoară, ceea ce te �ncetinește destul de tare, mai ales dacă ești �ntr-o urmărire.
Brace yourselves, bad parts are coming. Ca un orice open-world care se respectă, trebuie să avem și partea de socializare, nu? Eh, �n Sleeping Dogs există... și nu prea. Eu am �nt�lnit 3 dudui p�nă acum, și pot spune cu m�na pe inimă că experiența a fost... execrabilă. Nu vă așteptați la epopee de dragoste �n care salvezi fata din m�inile Yakuzei, iar la sf�rșit ești plin de s�nge pe fundalul "Hero" de Enrique Iglesias. Nope. De obicei, după ce te �nt�lnești prima oară cu ele, numărul lor de telefon �ți apare miraculos �n agenda smartphone-ului (da, ai și așa ceva, ca un membru al triadelor mai trebuie să se joace și Cut The Rope c�nd e pe tron). Le poți suna la scurt timp după să aranjați o �nt�lnire și... GATA! După o singură �nt�lnire nu le mai vezi niciodata! Cool stuff, rite?
O altă bubă mare a jocului e camera. Jur, așa cameră de c***t n-am mai văzut de mult... Zici că tipul care s-a ocupat de ea are sindromul Tourette. Se mișcă �n toate părțile posibile, te obligă să revii la imaginea inițială, �ți �ngrădește c�mpul vizual. Nu e așa de rău �n secvențele de combat, dar c�nd conduci... ți-e mai mare sila. Păcat, căci cum am spus, chiar �mi place partea de driving a jocului.
�nsă nu tot jocul se rezumă la povestea principală. Există o droaie de side-questuri (cam repetitive și imbecile, părerea mea), iar mai �ncolo există posibilitatea să te lupți cu bande rivale pentru supremația unor cartiere, sau de a hack-ui camere de supraveghere. Vă previn, dacă vă �ncăpăț�nați să jucați cu un mouse, mini-game-urile (căci există și ele) sunt un calvar. Cel puțin nici acum nu știu sigur cum funcționează cel de lock-picking. Clar e recomandat un controller.
De asemenea, e posibil să �l customizați și pe Wei. Există o gamă variată de �mbrăcăminte (ceasuri, pălării, brățări și lanțuri pe l�ngă cele cu care suntem obișnuiți), iar cea mai "fițoasă" e deblocabilă doar dacă aveți level-ul necesar de Face (se obține făc�nd quest-uri secundare, sau ieșind la �nt�lniri). O adiție interesantă e faptul că hainele nu sunt pur-cosmetice, astfel că dacă �mbrăcați un set anume, primiți perk-uri permanente.
�mprăștiate de colo-colo găsiți și standuri de m�ncare sau de ceai, dar și maseuze, iar aici, ca și la haine, toate au un rol. De exemplu, dacă alegi să �ți faci un masaj, primești face bonus �n lupte. Nais.
Story: Vreau să ofer, pe c�t e posibil, c�t mai puține spoilere, așa că vă spun că ești un tip originar din Hong Kong, implicat mai demult �n tot felul de organizații dubioase. A fost ceva vreme prin State, dar acum s-a �ntors pus pe treabă. Ești introdus de un vechi prieten �ntr-o organizație mafiotă tip triadă numită Sun On Yee (bazată pe cea din realitate, Sun Yee On), �nsă ceea ce noii tăi amici nu știu e că tu, defapt, ești un agent sub acoperire, trimis să roadă organizația pe dinăuntru. Povestea e cel mult modestă p�nă unde am ajuns eu, și foarte previzibilă. De fapt, dacă stau să mă g�ndesc, cred că �n proporție de 70% știu și ce va urma. �nsă răm�ne la latitudinea voastră să hotăr�ți dacă vă place. Pe mine unul m-a lăsat cam rece. Totuși, merită să spun că m-am cam atașat de Wei, care nu e protagonistul cu care am fost obișnuiți �n sandbox-uri. E inteligent, are o urmă de amuzament, �nsă ca orice agent sub acoperire, linia dintre datorie și plăcere se �ngustează periculos. Destul de generic, right?
Sunet: Nu sunt mare expert �n acest domeniu, dar muzica mi s-a părut ok. Nu mi-a zg�riat timpanul, dar nici nu mi-a lăsat urme ad�nci, care să mă facă să �mi aduc aminte de soundtrack-ul jocului toată viața (precum Assassin's Creed II a făcut-o).
Voice acting-ul e decent, producătorii m�ndrindu-se că au adus-o la bord p�nă și pe Emma Stone (actrița care a jucat-o pe Gwen �n noul Spiderman). Păcat că ea are un rol mic mic de tot, așa că pot să numesc asta "waste of resources". Păcat.
Grafică: Aici mi se pare că jocul excelează. Nu am �ncercat varianta de console, dar pe PC, cu texturile high-res, e o minunăție să vezi jocul �n mișcare. Nici nu mi se pare că măn�ncă resurse pe p�ine, din moment ce l-am rulat pe PC-ul meu vechi de 3-4 ani, dar e adevărat că nu toate opțiunile au fost la high. Merită precizate și niște mici detalii, precum faptul că Wei e plin de s�nge după o bătaie mai serioasă (aduce umpic de realism), care contribuie la imersiune. Altele nu �mi vin �n minte �n acest moment, dar voi face un edit dacă memoria �mi revine. �nsă animația facială e mediocră, uneori lăs�ndu-mi impresia că Wei și celelalte personaje nici nu �și deschid gura. Orașul e detalialt, pare plin de viață, dar �n cur�nd m-am cam plictisit de el, �nsă poate alții vor fi fascinați de cursele ilegale sau side-questurile puse la dispoziție. Devin și ele destul de banale la un moment dat.
Concluzie: Am observat pe forumurile autohtone și pe cele de peste graniță cum userii deja ridică jocul �n slăvi, și prevăd deja titluri strălucitoare destinate lui pe care stă scris GOTY. Nu mă �nțelegeți greșit, Sleeping Dogs este un joc care dă clasă multor altora, dar eu unul nu am putut trece cu vederea camera deplorabilă, și controlul pentru mouse și tastatură de toată jena. Nu se poate m�ndri nici cu secvențele de shooting, care parcă sunt puse acolo numai de dragul de a fi puse. Aim-ul este st�ngaci, iar uneori jocul �nregistrează headshot numai după ce l-ai lovit pe nemernic de 3 ori �n cap. Nu este ajutat nici de povestea cam previzibilă, și side-questurile care mi s-au părut cam forțate și plicticoase.
�nsă nu totul e negru. Grafica este o minunăție, mai ales pentru PC (don't forget the High-res textures!), condusul mașinilor are un feeling arcade, și mi s-a părut distractiv (deși motocicletele sunt surprinzător de dubioase), free-running-ul este consistent, pun�ndu-ți la �nceput reflexele la �ncercare, iar faptul că producătorii �ți pun la dispoziție posibilități numeroase de customizare nu e un lucru rău.
Cam "at�t" deocamdată, iar dacă ați reușit să citiți p�nă aici fără să mă �njurați de cel puțin 2 ori pentru lungimea articolului, I applaud you.
E posibil să revin cu mai multe detalii c�nd termin și eu jocul, �nsă cred că e posibil să vă faceți c�teva idei și din c�t am scris aici deocamdată.
Bookmarks