Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 46 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast
Results 601 to 620 of 913

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm 2

1. #601 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    Quote Originally Posted by raizen62 View Post
    uuu, grimmjow, prietene, cum ramane cu invitatia aia sa vin pe la tine (cea de acum 4-7 luni ) ?
    era limited edition invitatia iar acum nu mai este in stoc.sorry pal.dar e bine ca incetul cu incetul incepe sa iti treaca lenea si mai iesi si tu din casa.
    si inca o parte naspa din joc este ca au scos mash-ul care ar fi fost destul de interesant pe multiplayer cand ambii playeri nu prea mai aveau viata
    in rest e cel mai reusit naruto si ca multiplayer si storyline....sa nu zica lumea ca privesc doar partea negativa

2. #602 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Puteti sa ma intrebati pe mine

3. #603 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by PwJBoy View Post
    Why ? Oh, yes, I think I now why...

4. #604 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Esti sigur?
    In fine.Pentru Limited Edition Minato vine ca unlockable printr-un cod ce poate fi bagat direct in joc sau downloadat de pe PSN\XBL?

5. #605 SP
    Member raizen62's Avatar

6. #606 SP
    tocmai mi-a trecut ceva prin minte mai devreme in timp ce jucam storm 1.what the f... happend to the 3rd hokage?or fi uitat sa il puna in joc?

7. #607 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Este in joc
    Proof

Chapter 1 - Done
    Wooow.Am ramas fara cuvinte.Capitolul 1 duce pana la sfarsitul luptei cu Sasori si Deidera.Superb.In sfarsit sunt capturate toate momentele importante prin cutscenes,care reprezinta perfect scenele din anime.
    Pentru prima oara am lasat vocile in engleza.De ce?Imi plac.Se pare ca au facut o treaba buna de data asta si au dat un dub bun,uneori surprinzator (vedeti ultima scena din Chapter 1 si o sa intelegeti).
    Pana acum are 10/10
    Am intrat in Vs Mode si am observat ceva ciudat.Nu ni s-a spus ca o sa putem alegem ougi-ul inainte de lupta?Eu nu vad nicaieri vreo optiune de genul

8. #608 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    FAIL. Ala este Chapter Select din primul joc.

De asemenea, daca "ai facut rost de el mai devreme" ai si tu bunul simt si posteaza informatiile despre joc cu Spoiler, ca poate unii sunt mai sensibili la astfel de detalii si nu vor sa le fie stricata experianta de joc.

9. #609 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by GrimmjowNo6 View Post
    tocmai mi-a trecut ceva prin minte mai devreme in timp ce jucam storm 1.what the f... happend to the 3rd hokage?or fi uitat sa il puna in joc?
    Probabil nu au vrut sa-l puna, actiunea din Storm 2 se petrece dupa ce 3rd Hokage moare.

10. #610 SP
    atunci avem noroc cu fantoma lui minato

11. #611 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    FAIL. Ala este Chapter Select din primul joc.

De asemenea, daca "ai facut rost de el mai devreme" ai si tu bunul simt si posteaza informatiile despre joc cu Spoiler, ca poate unii sunt mai sensibili la astfel de detalii si nu vor sa le fie stricata experianta de joc.

Nu este nici un FAIL mister
    Omul a zis clar "in timp ce jucam Storm 1" asa ca m-a dus cu gandul ca se refera la primul joc.
    De ce ar fi fost inclus in 2?Nu a mai avut nici un rol in Shippuden.Daca mai erau si alte personaje din Storm 1 mai ziceam dar asa...

Si nu prea inteleg ce spoiler am dat.Nu am zis absolut nimic de actiunea propriu zisa.

12. #612 SP
    Nu este nici un FAIL mister
    De ce ar fi fost inclus in 2?Nu a mai avut nici un rol in Shippuden.Daca mai erau si alte personaje din Storm 1 mai ziceam dar asa...
    Mi s-ar parea normal sa aiba personajele din Storm 1 . De ce? Pentru ca in Naruto Ultimate Ninja 4 si 5 au fost personajele din 3, n-aveau legatura cu story-ul dar nu te mai obliga sa cumperi si Ultimate Ninja 3 pentru unele personaje, plus ca marea considerabil nr. de caractere.

Si nu prea inteleg ce spoiler am dat.Nu am zis absolut nimic de actiunea propriu zisa.
    Iti zic eu ce spoiler ai dat. Pana unde tine Chapter 1. Eu habar n-aveam, si nici nu eram interesat pana cand ai aparut tu si ai venit sa arunci cu opinii. Sincer, vreau sa trag propriile opinii, sa aflu singur tot ce ma intereseaza, nu mori daca folosesti spoiler . Din cauza asta n-am citit nici un rewiew, am vazut doar trailerele si 2-3 clipuri cu gameplay offline si cateva online. Use spoiler, man !

13. #613 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Quote 1 M-am exprimat gresit.DIN MOMENT ce celelalte personaje din Storm 1 nu sunt incluse,de ce ar fi tocmai el.

Quote 2 Daca asta consideri tu spoiler

14. #614 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Uhm da, ala e spoiler cat casa. Faptul ca nu-ti dai seama (sau poate iti dai dar esti prea mandru sa recunosti) spune destul.

15. #615 SP
    Quote 2 Daca asta consideri tu spoiler
    Da, asta consider spoiler, probleme ? N-am nimic impotriva sa vorbesti de joc liber la 3-4 luni dupa lansare, dar tu vii si scrii fara spoiler despre story chiar in ziua lansarii... Asta denota lipsa de respect fata de ceilalti forumisti.

PS: Eagle-eye a subliniat foarte bine ce aveam si eu de spus.

16. #616 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Specifica exact care parte e spoiler.
    In primul rand toti stim ce se intampla in anime.CHIAR daca nu ati cunoaste story-ul,nu am mentionat NIMIC.Am zis unde se termina un Chapter.OMG!SPOILER!!111!!11
    Sunt sigur ca atunci cand o sa va jucati o sa ziceti " O nuu...mi-a zis idiotu ala de PwJBoy ca aici se termina...mda...'tui spoileru"

17. #617 SP
    Daca vroiam sa aflu pareri despre joc, citeam un rewiew. Acum stiu exact la ce sa ma astept. Ma rog... Mai scrie cateva spoilere, ca sigur ai mai avansat in story .

18. #618 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Observ ca ocolesti intrebarea.Eu mi-am zis parerea despre joc.Daca la tine opinia se considera Spoiler iti recomand sa te informezi si sa aflii ce inseamna termenul.
    Am zis pana unde tine Chapter 1 aka sfarsitul luptei cu Deidera si Sasori.Am zis cine castiga sau altceva?Daca ati vazut anime-ul stiti ce o sa se intample.Daca nu,nu cunoasteti personajele asa ca e inutil.
    Tu observ ca vrei motiv de cearta.Sorry rich kid dar parintii mei nu-si permit sa-mi cumpere jocuri in fiecare luna.Afla insa ca ce-mi place cumpar,din respect pentru producatori,iar UNS2 o sa urmeze acelasi tratament.Observ de unde vine "ura" asta.

From Wikipedia :
    Spoiler is slang for any element of any summary or description of any piece of fiction that reveals any plot element which will give away the outcome of a dramatic episode within the work of fiction, or the conclusion of the entire work.

Ti-am zis eu sfarsitul (outcome)?

19. #619 SP
    In primul rand, nu mi-ai adresat nici o intrebare, dar totusi am sa-ti fac placerea sa-ti raspund la ce-ai scris. Hai, pot trece peste faptul ca mi-ai zis pana unde tine primul capitol ( n-aveam de unde sa stiu, nici in anime si nici in manga nu se specifica ). Pot trece si peste faptul ca ai zis de cut-scene-uri, in mare parte intuiam ca sunt bine realizate. Dar, de unde aveam sa stiu ca vocile sunt bune? Pana acum, in niciun joc cu Naruto n-am intalnit niste voci bune in engleza, dar ma rog... tu stiai asta, deci nu conteaza. Plus ca ceri o explicatie ( Vs Mode ), in momentul in care tu esti singurul de pe forum care are jocul si nici n-ai ajuns la un sfert, dar nu-i problema... asteapta un pic si primesti raspuns. Stii, e mult mai amuzant atunci cand descoperi singur ce si cum e jocul.

Apoi, ai venit cu jignirile. De ce e inutil sa cumperi jocul daca n-ai vazut anime-ul/nu esti fan inrait? De ce vrem toti cutscene-uri bine foarte detaliate, daca oricum pentru multi e inutil sa-l cumpere? Oare jocul incepe de la mijlocul anime-ului, incat daca nu stii personajele n-ai nicio sansa sa afli cu ce se mananca story-ul ? Mie jocul ( la story ) mi se pare o versiune mai scurta a anime-ului. Dar stai... pana la urma, stii ce se intampla din anime, nu? Deci nu mai avem nevoie de cutscene-uri.

Urmeaza jigniri pe care mi le-ai adresat personal. Sa-ti zic ceva, detest cearta. De unde pana unde caut motiv de cearta? Pentru ca te-am contrazis si i-am dat dreptate lui Renegade sustinand o parere, caut motiv de cearta? Esti paranoic. Imediat mi-ai spus " rich kid ", ca sa te citez. Sa te luminez... am Ps3-ul de pe la mijlocul lunii mai, anul curent. De la mijlocul lui mai pana la mijlocul lui octombrie, sunt 5 luni. In astea 5 luni, am strans 4 jocuri, aprox. un joc/luna. Deci, de unde si pana unde sunt bogat? Ba din contra, sunt din provincie, si nu din Ploiest/Craiova. Sunt din nordul Moldovei, dar ma rog... nu conteaza, nu? Apoi... Am zis eu ca n-ai cumparat jocul? Nu-mi pasa daca ai cumparat jocul din respect pentru producatori, dar sincer, la 14 ani, nu prea stii ce-i ala respect. Deci, de unde vine ura? Poate imi explici tu, ca eu nu pricep. In plus, stiu cei ala spoiler, nu trebuie sa-mi lipesti citate din Wikipedia.

Aveam ceva mai mari sperante de la tine, dar vad ca esti ca marea majoritate : cand te enervezi, iti pierzi rationamentul, si incepi cu jignirile ( bine ca suntem pe un forum cu reguli stricte, ca cine stie ce-mi mai spuneai ). Data viitoare, gandeste inainte sa dai Submit Reply.

PS: Eu zic sa incheiem cu off-topicul. In plus, n-ai nici o sansa de izbanda, incerci sa-mi demonstrezi ceva bizar.

20. #620 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Bun, hai sa o luam pe rand ca vad ca nu prea intelegi sau nu vrei sa intelegi:

Banuiesc ca majoritatea dintre cei care viziteaza acest thread deja au vazut animeul si, daca nu au probleme cu memoria, stiu exact care este povestea. Faptul ca deja cunoastem acest aspect ne face sa nu mai jucam jocul? Bineinteles ca nu. Il jucam pentru gameplay, atmosfera, grafica; acestea formand ceea ce se numeste experienta de joc. Iar tu cu acele informatii pe care le-ai scris poate ai stricat aceasta experienta, chiar daca cu foarte putin, pentru unii dintre noi. Poate eu nu vroiam sa stiu pana unde "duce" capitolul 1 sau poate nu vroiam sa stiu ca e plictisitor rau Ultimate Mode-ul, cum ai afirmat mai in urma. De asemenea, eu nu am zis ca ce ai scris tu acolo este neaparat un Spoiler, ci doar sa folosesti functia Spoiler de pe forum deoarece este posibil sa fie persoane care nu vor sa afle parerile altora pana nu termina si ei la randul lor jocul. Pentru unii de exemplu, poate sa fie spoiler nota data de catre un reviewer unui joc.

Sorry rich kid dar parintii mei nu-si permit sa-mi cumpere jocuri in fiecare luna.
    Sa inteleg ca atunci cand parintii tai nu-si vor mai permite sa-ti cumpere de mancare sau imbracaminte o sa incepi sa furi si aceste lucruri? Nu stiu cat de mult ar fi ei de acord cu asa ceva.

Observ de unde vine "ura" asta.
    Eu defapt cred ca nu observi deloc sau daca observi cu adevarat inseamna ca esti extrem de nesimtit. Ne deranjeaza, sau cel putin, pe mine ma deranjeaza aerul de superioritate pe care il afisezi fata de noi astia care asteptam ca fraierii sa ne vina jocul, postand astfel de mesaje cu o zi inainte de lansare oficiala a jocului:
    Daca tot faci ceea ce faci ca sa joci jocurile mai devreme macar ai bunul simt si tine-ti gura.

Cred ca am scris degeaba randurile de mai sus deoarece este foarte posibil sa nu pricepi esenta lor. Bine ca raman in arhiva posturile si, poate peste cativa ani, cand o sa te mai maturizezi, o sa le recitesti si sper, ca macar atunci, sa le intelegi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 46 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast