Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 42 of 46 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 ... LastLast
Results 821 to 840 of 913

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm 2

1. #821 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    nu cred ca ar trebui deja sa limitam orice miscare la "n" utilizari... ar trebui folosite un limita bunului simt. trebuie doar sa ne ditram, nu sa avem reguli asa stricte. altfel, in timpul meciului in loc sa ne amuzam, va trebui sa numaram de cate ori am folosit jutsu si grab...
    Mi-as dori sa fie atat de simplu. Am mentionat faza cu Kiba, hai sa detaliez putin:

Miscarile sale erau exact asa: Fang over fang, recharge chakra, fang over fang, recharge chakra. Daca blocam Fang over fang, dadea Grab. Eu in turneu ce voi face? Voi striga "Yo, judge, can he do that?" in loc sa ma concentrez la joc? Sau o sa aplic metoda cu care l-am batut I.E. Aleg Asuma, blochez si dau grab o data cu el? Imi va trece prin cap "Pai daca fac asa, lumea va vedea ca EU spamez grabul...so il las sa imi ia 3 sferturi din viata si apoi dau Awaken? Daca prinde noroc si ma rupe? Daca spamez eu sa raspund la un spam care stiu ca vrea sa il faca, sunt eu descalificat?"

Vezi unde vine problema? Faza cu Kiba e doar una din multe faze care pot merge prost in clipa in care e free-for-all cu oameni care nu au fost 'verificati' inainte. Sa folosesti o tactica care tine e una (gen sa iti iei bataie intentionat cu Tobi ca sa il transformi in Madara) si sa fi taran apasand doar Triunghi Cerc fara sa ai habar ce faci e cu totul alta. Plus ca din experienta va spun ca spammeri sunt cei care se oftica cel mai tare in clipa in care nu le merge combinatia de "3 butoane mari si late" si incep sa faca ca trenul ca vezi tu domne "ai spamat".
    Asa ca, daca nu avem vre-un fel de limita si mergem pe bunul-simt atunci nu implementam nici un fel de descalificare pentru spaming si mergem pe idea ca jucatorii buni pot sa treaca prin spamuri.
    Sa ma lamureasca si pe mine cineva pls

2. #822 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai uite, in loc sa blochezi fang over fang si sa-l lasi sa-ti dea grab, bagi un substitution si ajungi frumos in spatele lui unde poti sa-i dai ori grab, ori jutsu, ori ce vrei tu. A 2-a oara nu va ma incerca decat daca-i batut in cap
    Mie-mi place sa joc foarte fluid, sa trec frumos dintr-o miscare in alta. Combo-uri la greu si multe substitution. N-o sa ma vezi niciodata atacand head-on cu jutsu (sa zicem raikiri) pentru ca e extrem de probabil sa fiu blocat si kick-assed. Astfel se evita si spamul, iar jocul devine foarte interesant cu substitutii peste substitutii si combo-uri peste combo-uri. Am jucat cu unii asa online si ne-a placut foarte mult...

3. #823 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Pai uite, in loc sa blochezi fang over fang si sa-l lasi sa-ti dea grab, bagi un substitution si ajungi frumos in spatele lui unde poti sa-i dai ori grab, ori jutsu, ori ce vrei tu. A 2-a oara nu va ma incerca decat daca-i batut in cap
    Mie-mi place sa joc foarte fluid, sa trec frumos dintr-o miscare in alta. Combo-uri la greu si multe substitution. N-o sa ma vezi niciodata atacand head-on cu jutsu (sa zicem raikiri) pentru ca e extrem de probabil sa fiu blocat si kick-assed. Astfel se evita si spamul, iar jocul devine foarte interesant cu substitutii peste substitutii si combo-uri peste combo-uri. Am jucat cu unii asa online si ne-a placut foarte mult...
    Ahm, man..asta am scris si eu Doar ca eu dadeam grab cu Asuma o data cu Kiba al lui si Asuma prindea primul. Am folosit si metoda cu substitution cand jucam cu Sasuke, dar problema e ca si lui ii iesea substitutionul si imi dadea grab...again. Si tot repetam faza asta, grab el, sub eu, grab eu, sub el, grab el, sub eu, pana nu ii iesea unui din noi substitution sau ramaneam fara chakra. Asa cu combo, substitution, chain combo etc. imi place si mie sa joc, si sa folosesc miscari la final sau pur si simplu sa tin analogul intr-o directie, dar folosesc si strategie la activarea unui anumit jutsu sau ultimate jutsu taman pentru ca asa cum ai zic si tu, sunt foarte FOARTE usor de blocat, asa ca trebuie sa le dau cand am deschidere. Problema cu el era ca cea mai eficienta metoda era sa procedez varianta cu grabul, iar el nu se invata mine. Cat despre "el fiind batut in cap"...chiar e. Vede ca nu tine si pierde si ca e si repetitiv, dar nu se potoleste pe logica ca "macar asa iti fac si damage". Nu imi venea sa cred cat de praf era faza. Dar dupa ce a pierdut de 10 ori consecutiv, vad ca a priceput si a devenit alergic la la grab attacks.

4. #824 SP
    Mda aia cu sub, grab, sub, grab mi s-a intamplat si mie, era penibila. pe cand sub, combo, sub, combo e exact ce trebuie :X
    Ahm, man..asta am scris si eu
    Scuze inseamna ca nu am inteles eu

5. #825 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    man.ai uitat si de potaia aia reardata a lui kiba care ataca si cand e kiba la pamant

6. #826 SP
    Eu nu am avut niciodata problema cu javra aia.

7. #827 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Sa vad si eu cum eviti tu spamul, cand iti pica un nenorocit care fuge de tine, foloseste support-ul la greu ( Deidara si Itachi ), tu nu te poti deplasa decat cu + , deoarece altfel fuge de tine, iar cand te deplasezi cu + face Rassengan . In plus, nici nu poti intra in awakening mode, deoarece sta ca nesimtitul si trimite shuriken-uri .

Later Edit: Dupa alte 3 meciuri in player match si fara support, pot zice ca s-a mai luminat situatia. Alta viata lol. Cred ca se vad alea 50 de ore in Storm 1 acum, in multiplayer lol . Din pacate, lag-ul ma scoate in continuare din sarite ( mai putin acum, dar totusi... ).

Propun interzicerea support-ului in campionat. Daca esti bun, la ce-ti mai trebuie ajutor?

8. #828 SP
    Pai daca am de-a face cu un spammer - pam! iese la iveala spammerul din mine... raspund in consecinta.
    Eu as zice cu macar un suport. Fara e cam chel... am jucat acum cateva minute cu Grimm un meci fara suport (exceptie facand un mic "reflex" la inceput ) si mi s-a parut mai monoton. Acum depinde si ce vor ceilalti...

BTW nice game Grimm, foarte echilibrate meciurile (mai putin cand mi-am luat-o eu cu hinata sau cand ti-am dat-o cu naruto lol)

9. #829 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    daca jucam cu un suport o sa se incarce foarte repede si va fi folosit prea des.daca nu o sa cadem de comun acord cu suportul atunci cred ca ar fi ok sa facem primul care ajuge pana la 4 meciuri.la inceput jucam cu suport iar dupa ce unul din playeri ajunge la 2 victorii restul de meciuri pana la 4 se joaca fara suport

10. #830 SP
    Nu stiu... mie-mi place cu suport. Pe langa faptul ca ma ajuta cand imi incarc chakra sau se pune in fata mea si primeste un ultimate in moaca, e mai challenging cand si oponentul face acelasi lucru.

11. #831 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Nu stiu... mie-mi place cu suport. Pe langa faptul ca ma ajuta cand imi incarc chakra sau se pune in fata mea si primeste un ultimate in moaca, e mai challenging cand si oponentul face acelasi lucru.
    Da, si mie imi place cu support. De ce nu facem cum am scris eu mai sus: No originals. Toate echipele trebuie sa fie pre-existente. Mie mi-ar placea. Si as fi de acord sa aleaga fiecare cati support characters vrea, pe mine nu ma deranjeaza sa joc eu cu 2 si oponentul cu 1 sau vice versa, ma descurc.

Problema cu ultimata in moaca e ca iti scoate temporar supportul oh well.

12. #832 SP
    Se pot rejuca nivelele? Ma refer la Chapter One/Two/Three/etc. .

PS: Trebuie sa spun ca situatia s-a mai imbunatatit, n-am mai prins lag atat de des.

Legat de campionat, daca vreti support, aveti support, desi dupa parerea mea tot ar fi mai bine fara...

13. #833 SP
    Bataliile din ele stiu sigur ca se pot juca.

14. #834 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Se pot rejuca nivelele? Ma refer la Chapter One/Two/Three/etc. .

PS: Trebuie sa spun ca situatia s-a mai imbunatatit, n-am mai prins lag atat de des.

Legat de campionat, daca vreti support, aveti support, desi dupa parerea mea tot ar fi mai bine fara...
    Totusi e mai bine cu suport

15. #835 SP
    Daca esti un jucator asa de bun precum sustii, de ce ai nevoie de support? Un jucator bun n-are ce face cu supportul. Eu, de ex., cand joc la Player Match, selectez tot timpul fara Support. De ce? Ii bat de nu se vad lol.

16. #836 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Supportul aduce un nivel in plus de tactica jocului. Idea nu e de "nu pot castiga fara" pentru ca si oponentul are support dar mi se pare mai fun cu support.

17. #837 SP
    Adica ce vrei sa spui, ca eu nu sunt jucator bun din moment ce imi place sa joc cu suport?
    Mykayel, aprob, e mai fun cu suport.

18. #838 SP
    N-am zis ca nu esti un jucator bun daca folosesti support. Ziceam ca daca esti bun, esti bun indiferent daca ai sau nu support.

Am mai inaintat in story. Devine putin enervant, acest dute-vino lol .

19. #839 SP
    Glumeam evident
    Da stiu, oricum la sfarsit poti sa-ti cumperi warp scrolls care te teleporteaza la destinatia dorita... dar tot va trebui sa te plimbi un pic.

20. #840 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Daca esti un jucator asa de bun precum sustii, de ce ai nevoie de support? Un jucator bun n-are ce face cu supportul. Eu, de ex., cand joc la Player Match, selectez tot timpul fara Support. De ce? Ii bat de nu se vad lol.
    Hai sa iti zic dc am nevoie de un suport.
    Cand esti in awakening mode si ai pus un jucator(suport) in modul guard,atunci cand iti incarci chakra suportul e guard(garda)
    Si e mai bine pentru ca daca n-ai guard(garda) oponentul poate sa dea shuriken atunci cand iti incarci chakra si iti din viata
    INTELES .
    PRESUPUN CA DA

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 46 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 ... LastLast